0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Şuan böyle bir durum oluşsa ayni evde yaşar mısınız asla yaşamam mi diyosunuz insan rahat eder mi ya sabah uyanıyosun evde oglen akşam hep evde rahat uzanip yatamam ben rahat giyinemem istediğim yemegi bile yapamam kocamla kavga edemem ona laf sokamam canim isteyince disari cikamam rahat hep aciklama yapmam gerek ve surekli konuşmam lazim çünkü aşırı konusur ben susunca ic cekiyo bozuluyo buda beni hasta ediyo basim agriyo onunlayken düşününce bile bosadim esimi ben allah korusun ya 

44 Cevaplar

+6 oy
(1,629 puan) tarafından

Buna mecbur olanların moralini bozmayalim bosuna,kimse istemez elbette ama sartlar buna mecbur birakirsa neden olmasin.Ben annemi tek birakmazdim cunku baba yoksa başinda.Oda esiminizin annesi bir yerde.Biz de anneyiz Allah gecim versin yeter ki maddi manevi,kotu kaynana ayri evde olsa da zor oluyor cunku.

-Reklam-
+4 oy
(25,403 puan) tarafından

Düşüncesi bile kötü evlerden ırakkk

(225 puan) tarafından

Kesinlikle

(271 puan) tarafından

Aminnnnnnnn+++++

(25,403 puan) tarafından

Ah bu kaynanalaaaar 😁

+2 oy
(1,056 puan) tarafından

Kayınvalidemle iyiyizdir genç ruhu daha genç iyi kadındır da ama yinede istemezdim ev üstüne ev zor ya 

+2 oy
(5,755 puan) tarafından

Ben çok rahat olurum ama eşim her dakka bana sırnaşıp yanaşamadığı için rahatsız olup istemez.

+1 oy
(376 puan) tarafından

Hiç kaynanam olmadı 🤣🤣🤣 gorumceleri saymazsak Çöpsuz üzüm benim kocam🤣🤣

(266 puan) tarafından
+1

Ne kadar şanslısın

(376 puan) tarafından

Ayy yok yaa isterdim kayınvalidem olsun bir saatliğine çocuklarımı bırakayım kafamı dinleyeyim hiç öyle bir şansım olmadı 

tarafından

Her kayınvalide senin gibi değil ablacım torun sevsin birkere olsun bakmadı bakmam dedi 

(1,019 puan) tarafından

Ne kadar şanslısın dediğin şey bir insanın annesiz olması farkında mısınız. Gerçekten bazen ne dediğinizi bilmiyorsunuz yada biliyorsunuz da şuursuzca davranıyorsunuz. Annesizliğe şans olarak bakıyorsunuz yazık. 

(376 puan) tarafından

Aslında eşimin annesi yaşıyor ama 9 yaşından beri görmüyor annesini üzülüyor ama bize belli etmiyor başka bi adamla kaçıp gitmis k.p evliyken çok uğraştım ama istemedi annesini 😪😪

+1 oy
(17 puan) tarafından

Ben 10 yıl altlı üstlü oturdum yeme içme beraber şimdi desen otururmusun asla oturmam

(266 puan) tarafından
+1

Ay ben altli üstlü de oturmam asla benimkinin ağzı durmaz bir gün yanina gitmesem ölür ozaman bende onu öldürürüm zaten 

(17 puan) tarafından

Çok şükür sorunsuz atlatdik biz

+1 oy
(382 puan) tarafından

kayinvaldem

yok ama yil

olmus 2025 boyle bir durum olussa ben anneme giderim esin annesinde kalir di . ne diye birlik yasimki

(266 puan) tarafından

Haklisiniz yani

+1 oy
(4,954 puan) tarafından

Asla asla demem büyük konuşmam hayat neler çıkartır bilemeyiz 

Ama yaşamak da istemem herkes evinde mutlu huzurlu sağlıklı olsun 

+1 oy
(7,010 puan) tarafından

Tüm lohusaligimda yanimdaydi 40 gün bakti cokda severim ama insan kendi evinin rahatligini kendi duzenini istiyor canım 

+1 oy
(1,510 puan) tarafından

9 ay yaşadım yaşamaz olsaydım berbat bir 9 aydi hayatta oturmam 

+1 oy
(23,704 puan) tarafından

Ben evde donla gezme özgürlüğümden vazgeçemem eşim başka bir ev tutup anası ile yaşayabilir çok istiyorsa 

+1 oy
(5,227 puan) tarafından

40 gün kaldık şimdi 40 dakikaya tahammüm yok

+1 oy
(9,681 puan) tarafından

Kaynanamı sevmeme rağmen birlikte yaşamazdım aynı evde içinde olmuyor gerçekten mecburi halde 3 buçuk ay kaldım kavgamız vs olmadı ama rahat edemiyordum kocamda yoktu üstelik 

+1 oy
(490 puan) tarafından

Kayınvalidem çok severim hatta annemle neredeyse aynı severim o kadar iyidir ama ne ben ne de o bir süre sonra insan kendine özel bir alan ister bugün gel bizimle yaşa desen benim kayınvalidem kabul etmez her şeyi bırak benim rahatımı düşündüğü için yine gelmez ya da ben onun evine gitmem öyle bir durum gerekse bile sen evini düzenini bozma biz sana evinde bakarız der mesela çünkü çocuklu bir kadının her zaman kendine özel alanı olmalı gittiğimde ayrı odam var çocuklarımla evinde çok rahatım Allah var hiçbir iş yaptırmaz kayınvaliden ama yine de bunlara rağmen aynı evin içinde sürekli bir başka insanla yaşamak istemem

+1 oy
(4,837 puan) tarafından

büyük konuşmak istemem. kaynanam iyidir hoştur ama istemem. tek göz odam olsun ayrı olsun, benim olsun yeter. 

+1 oy
(3,305 puan) tarafından

Dediklerin şeylerin hepsini beraberken yapıyordum rahat giyinir rahat takılırdım ama bazı insanlarla beraber yasanilmazmis onu öğrendim ve ayrıldım 

(3,305 puan) tarafından

Şuan öyle konu olsa kan gövdeyi götürür 🤣

+1 oy
(2,147 puan) tarafından

10 sene oturdum bide kocan anaciysa iki kat zor allaha büyük konuşmam bidaha beraber asla

+1 oy
(2,734 puan) tarafından

3 yıl yaşadım.günden güne delirdim.en son onlar tası tarağı toplsyıp ayrıldılar.

+1 oy
(24,949 puan) tarafından

20 gün aynı evin içinde zor durduk diyeceklerim bu kadar 🤷🏻‍♀️

+1 oy
(96 puan) tarafından

Sevdiğimle evlendim annesiyle birlikte yaşadım ve şu an boşanıyorum söyleyeceklerim bu kadar.. Yaşattıkları yaptıkları yanına kalmasın 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 614 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yigidinannesi (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 400 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 997 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 705 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bilemedim (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,979 cevap

332,462 kullanıcı

...