+1 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,826 puan) tarafından

Müstakil evde oturuyorum komşunun çocukları geliyor bahçenin kapısını sallıyorlar salladıkları neyse kırıldığını da aramıyorum demir kapı üzerine düşse altın da kalırlar çok sert sallıyorlar bir kere çocukları uyardım tamam abla dediler evde otururken kapı sesi geldi baktım yine sallamaya başladılar bide köpek var bahçe de onu da kışkırtmaya çalışıyorlar annelerine söylesem mi çok samimi de değiliz yanlış mı anlaşılır 

6 Cevaplar

+2 oy
(5,153 puan) tarafından

Bak bunu anlamıyorum bizim burda da öyle geçen bi çıktım dışarıya köpeği taşlıyorlar bağlı hayvanın ne zararı var size aradım komşuyu bak senin oğlanlar köpeği taşlıyorlar taşması sağlam değil çağır dedim belediyeyi ararım dedi sen bilirsin oğlunun kolunu bacağını kopardiktan sonra belediyeyi aramanın faydası olmaz dedim bende şimdi ararım kimseye zarar vermeden götürsünler dedi aramış geldiler bizim köpek cipli bende onların eve gönderdim onların köpek gitti çipsiz diye 

(1,826 puan) tarafından

Bizim köpeğin ısırma huyu yok ama belli de olmaz bende böyle durumları çok yanlış buluyorum bide düşündüm Allah korusun kapı düşse altında kalırlar 4 5 yaşlarında çocuklar ben bile açarken zorlanıyorum o derece ağır yani bide köpek bakıyorsan cipli olması iyi oluyor bizimkinin de karnesi var kadın anlayışsız biri de değil aslında ama yanlış mı anlaşılırım diye de tereddüt ettim 

(5,153 puan) tarafından

Söyle bence sonra bişey olur haberimiz yoktu derler 

(1,826 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(4,010 puan) tarafından

Ohhh iyi yapmış sın 

Ne kadar dengesiz insanlar var 

-Reklam-
+1 oy
(25,320 puan) tarafından

Annelerini uyarmalısın yaptıkları hiç doğru bi davranış değil

(1,826 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(4,824 puan) tarafından

valla canım benim liseden öğretmenim böyle demir kapı altında kalıp hayatını kaybetti daha bundan 2-3 ay kadar önce. duyunca çok tuhaf hissettim kendimi. ki o koca adam kapıyı da çocuklar gibi sallamamıştır eminim. 

kötü ol istersen ama o çocuklara ciddi bir kızman gerekiyor. sonra annelerini de uyar, Allah korusun bir şey olsa hem başın yanar hem vicdanın durmaz. 

(1,826 puan) tarafından

Çocuklara kızdım zaten altında kalırsınız dedim de yarın gidip annelerine söyleyeceğim risk aslında yaptıkları tamam kapı sağlam ama ne olur ne olmaz 

0 oy
(23,012 puan) tarafından

Söyle tabi. Dediğin gibi.allah korusun bişey olsa daha kötü. 

(1,826 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(3,493 puan) tarafından

Tabiki uyarmalısınız. Çocuklar da çok ufakmış. Allah korusun bir şey olabilir. 

(1,826 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(537 puan) tarafından

Çocukların annelerini uyar tabi ya 

(1,826 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 462 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy