Nasılsınız Hanımlar💐
Bı soru sorayim maksat muhabbet olsun iyisiyle kötüsüyle neler düşünüyorsunuz bakalım
Hayatınızda hiç keşke rüya olsaydi dediğiniz anlar oldumu ??
Evet oldu olmaz mı bir cuma günü cumadan çıkış vaktiydi eşim aradı Ali Asaf torunum mosmor olmuş çabuk git dedi aramizda da yarım saat mesafe var gelinle evimizde o yolu giderken Allah'ım nolur bı Rüya olsun ben uyanayim dedim ama değildi maalesef cennet kuşu oldu melegimz hala daha derim bir rüya gibi geldi çocuk hayatımıza bir rüya gibi de geçti gitti
Ya cennet kuşu olmuş Melek onlar zaten Allah annesine babasına sabır versin
Siz geçen torunum bana geliyor diye mutluluğunu paylaşan ablasiniz değil mi . Başınız sağolsun Allah sabır versin
Evet canım erkek bebeğimiz 24 günlük vefat etti
Evet çok defa keşke Rüya olsaydı dediğim zamanlar oldu.
Benimde çok oyuzden yazmadım😞
Babamın öldüğü Ramazan bayramının ilk günü.
Bendede var o yara ☹️rabbim cennetiyle nasiplandirsin
Babamın ölüm haberini ne şekilde aldığımı yazsam kimse inanmaz ne hayatlar var ...
Allah rahmet eylesin…
Amin amin 🤲🤲
Bebeğimin kalbinim durduğunu öğrendiğim gün keşke Rüya olsaydı
Keşke...
Çok var....🥹🥺
Yanlız değilmişim
Kızımın doğduğu gün demiştim çünkü çok erkendi daha yoğun bakımda kaldı 3 Ay onu orda bırakıp eve gelmek çok zordu çok şükür Allahım kızımı bize bağışladı
Maşallah sağlıkla büyüsün
Babamın öldüğü gün keşke Rüya bile olmasaydı
8 eylül hic yaşanmamış olmasını cok isterdim
Ailemin ipleri kopardığı gün ve babamın doğum günüydü
Bu eylülde 2 yıl olacak
Ne yüzlerini gördüm
Ne seslerini duydum
Engellemisler beni.
Özelden yazabilirsin neden peki bende kaçtığım zaman babam iki yıl konuşmadi benle sonra oğlum yandı 3deeeceydi dayanamayıp gelmişti 😰
15 gün önce... O kapı açıldığında defalarca rüya olmasını istedik kaderden kacamadik
😔😔
Gercekten duyardım inanmazdım ölümü tatmayan insan bir başkasının acısını anlayamaz.mekanlari cennet olsun geride kalan evlatlar hem hayır hem duada yarissin inşallah
O karmaşık oluyor ki bazen hiçbir şey olmamış yaşanmamış gibi sayıyor beyin bazen durup gelince aklına kendini ağlamaktan al koyamıyorsun bilmiyorum hala şokunu atamadım galiba alışmaya çalışıyorum tam alışıyorum o eve girip çıktığımda ya da önünden geçtiğimde bir anda her şey başa sarıyor birkaç güne tekrar toparlıyorum sonra yine böyle oluyor bilmiyorum ne zaman geçecek nasıl bitecek ama bir şekilde alışacağız böyle olması gerekiyordu böyle oldu yapacak hiçbir şey yok
Bizim elimizde olmayan şeyler ölümde hak yapacak bişey yok ben iki yıl oldu babamı kaybedeli kıyafetleri kimliği kokusu herşey bı ben hasret kaldım diye hepsi bende alisamiyorsun ama zamanla onun için ne yapsam nasıl iyi evlat olsam diye düşünüyorsun ve büyüyorsunnn en zoru bu🥺
Annemin öldüğü haberini komşulardan aldığım gün . Beynimden aşağı buz gibi su döküldü içime ateş düştü olduğum yere yığıldım o an gözümü açmak dahi istemedim Rüya olsun Rüya olsun die dua ettim
Mekanı cennet olsun senin gibi iyi bı evlat yetiştirmiş😔
Aminn aminn inşallah
Allah razı olsun canım
Olmazmı oldu tabikide hemde kac defa ama çok şükür geçti zaman en güzel ilaç
Ne güzel bı yalan o zaman bize hiç ilaç olmadı üstüne çocuklarımın benim psikolojimizi bozdu desem yeri size iyi gelmesi ne güzel
Bazı yaralar iyileşmiyor sadece kabuk bağlıyor canım biz o yaralarlada yaşamayı öğrendik artık
Herkes öyle canım hayat bu
Yaşanmasaydı daha güzel olurdu dediğim bir iki anım elbette ama keşke demiyorum bugünkü beni geçmiş yaşanmışlıklarıma borçluyum
İyi bari
32 yaşında arkadaşımızın ölümü rüya olsun isterdim
Mekanı cennet olsun
Olmazmi çocuğumun 4 kez amaliyat olacağını rüya deseydim.keske
Ya benimde ikinci oğlum yandı şuan 14 yaşında izleri kolu boydan boya göğsü keşke rüya olsa dediğim ilk şey
O kadar çok olduki keşke kabus olsaydı uyansaydımda normal yaşantıma dönseydim.. şükür hepsi geçdi
Ne güzel elhamdülillah
olmaz mı? insanlık keşkeler üstüne kurulu...
Malesef öyle
Evt oldu hemde 2 kez ama artık birsey fark etmiyor olanı devam ettirmeye mecburuz
Ediyor aslında tecrube katıyor sana hangi yaşta olursan ol
Babamın ve abimin öldüğü gün ve çok daha var 😞
Mekanları cennet olsun b
Amin inşallah tüm ölmüşlerimizin
Herşey olması gerektiği gibi
Ne güzel ozaman
İlk evliliğim ve babamın akrabalarıyla akraba olmak keşke birisi uyan zeliş rüya bitti dese ve şuanki hayatıma devam etsem
Allah kolaylık versin sana
Hepsi bitti şükür babamın akrabalarıyla konuşmuyorum ilk eşimden de boşandım
1,472,252 soru
24,108,964 cevap
332,849 kullanıcı