+1 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (2,638 puan) tarafından

Kizlar bu 3 ilden birinde ozel veya devlette rahim filmi çektiren var mı acaba?? Fiyatları neler ozeldekilerin? Yardimci olur musunuz? Aydında devlet hastanalerinde çekilmiyor.

3 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından

Rahim filmini kim önerdi canım? Aydın'da kim çekiyor bilmiyorum ama bir çocuğun var sanırım,göbek eşiğin düşmüş olabilir mi ,ben ikinci bebeğimi düşünürken uzun süre hamile kalmadım sonra göbek eşiğimi kaldırttım ve hamile kaldım o ay. Kuzenimde o ay hamile kaldı bir arkadaşım 6 ay sonra,diğer kuzenim 2. Adetinden sonra hamile.kalmisti

(496 puan) tarafından

Rica ederim inşallah işe yarar

(171 puan) tarafından

Insallah canim

(2,638 puan) tarafından

Göbek eşiğinin düştüğünü insan fark edebiliyor mu peki?

(496 puan) tarafından

Sabah aç karnına yere uzanıp bacaklarını dizden kır yere baş ,inşallah anlatabildim :) sonra baş parmağını göbek deliğine bastır kalp atışı gibi hissedersen yerinde ama tam o noktada olacak ,yanlara kaymışsa tam yerinde atmaz .birde çok karın ağrısı olur iştah kapalı olur diyorlar 

(2,638 puan) tarafından

Anladım canım:( çok teşekkür ederim sabah deneyeceğim 🤍

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından

Ben Denizli'de denipol Hastanesi'nde cektirdim. Doktor Semih mun bizzat kendi cekti. Anestezili. Ben cektireli bayaa oldu ama yakınlarda cektirenler 10 bin felan diyorlardı. 

(2,638 puan) tarafından

Peki teşekkür ederim. 

0 oy
(5,298 puan) tarafından

Fiyat bilmem ama Aydın'da Aydın araştırma hastahanesi var orası çekiyor canm rahim filmi

(2,638 puan) tarafından

Araştırma çekiyor mu bilmiyordum. Peki acaba gitsem çok bekler miyim çekim için bilginiz var mı acaba a?

(5,298 puan) tarafından

Cnm ara Aydın araştırmayı bilgi alabilirsin randevu sistemi var orada olmadı sıra alırsın gününü beklersin 

(2,638 puan) tarafından

Ya çok bekmeyeceksem özele gideyim diyorum çünkü 1.5 sene oldu ikinci gebelik oluşmadı daha fazla beklemek istemiyorum doğrusu.

(5,298 puan) tarafından

Aydindaki özel jastahanelerde çekiyor sanırım medinovanin numarasını alıp arayıp fiyat ogrenebilirsin cnm  

(2,638 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım aradım. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jddjj (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jddjj (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.

Kategoriler

1,473,599 soru

24,127,080 cevap

333,795 kullanıcı

...