0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar evim kira ne kadar dururuz belli değil salon ve koridor halımı yenilemek istiyorum salon halım küçük ,koridor desen farklı farklı halı almak saçmalık olurmu eve başka yerde olurmu düşüncesi ne bilim böylede keyfimi kaçırıyo

8 Cevaplar

0 oy
(3,172 puan) tarafından

Desenler farklı farklıysa bence değişmeli..evet yolluklar her evde değişiyor ama şimdiki evinizde ne kadar oturacaginiz belli değildir. Sürekli öyle farklı olması beni daraltır şahsen. İnce yolluklardan alabilirsiniz, daha uygun oluyor.

(31 puan) tarafından

İnce lerden düz desen siz bulursam bakıcam dönmeli koridor giriş hol dönülen arka taraf farklı desenn evde olanı serdim işte

(3,172 puan) tarafından

Görüntü hoş olmaz bence sizin de içiniz rahat etmez. İmkan varsa alınabilir. Biz oturduğumuz evi almak için bakmaya gelince benim dikkatimi çekmişti. Evde 3 yolluk var 3u de farklı farklı. Biri kırmızı, biri kahve, biri de beyaz agirlikliydi. Oysa ki evde oturanlar da baya durumları iyi insanlardi. Yani dikkat çekiyor, hoş gelmiyor goze. 

-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından

bi hali zaten en fazla bikac sene kullanilio yikanan ince halilar. degistir . hemen aninda tasinmicaksan.  illaki yeni gececegin yere de iyar halilar . 

(31 puan) tarafından

İnceler uyduruk geliyor ama desensiz düz bişey olursa alırımda evet ya salon halısını 2014 beri kullanıyorum desenli biley sıkıldım ondan

0 oy
(1,823 puan) tarafından

Uyguna bişey alabilirsin ince halılar oluyorya gittiğin yere şuanki halıların da olmayabilir belli olmazki 

(31 puan) tarafından

Evet olmayabilir doğru dedin canım eşimde kenarda kalır diye istermi bilmiyorum nerden şık güzel bulurum düz desensiz

(1,823 puan) tarafından

Halıcılare bakman lazım ben halıda netten almam boyu rengi farklı gelir sonra uğraş dur kıyafet pazarlarında olur uyguna halılar bide istersen halı örtüsüde bakabilirsin

0 oy
(3,629 puan) tarafından

Idarelik uyguna birsey al sonra kendi evin olunca gönül rahatlığı ile istediğin fiyata al çünkü ev değiştikçe halı olmuyor 

(31 puan) tarafından

İdare lik bişey bile canım 5 bini bulcak gibi ne bilim yaa herşey para

(3,629 puan) tarafından

Yok kız hiçte öyle değil hem ucuz hem beni kurtaracak halı aldım gayette beni götürdü 2 sene şimdi kendime istediğim halı modeli alacağım artık evim var darısı başına inşallah evindeki halı seni götürüyorsa alma boşuna desen fln idare et en güzellerini almak için sabretmek lazım benim yoktu o yüzden aldım olsa almazdım kaynanamindi onlar tasininca verdim şimdi onun perdeleri var bende kendi perdelerimi alana kadar onun perdeleri kullaniyorum salonda 3 cam var 3 camın perdesi hepsi ayrı model ve dışarıdan biri beni rahat görür o derece inceler kalın perde hep çekili şimdi paraya kıyıp temizce evimi duzenlicem şimdi iyi para versen bile halıya evin olunca bile o hali evine olmasa bile o halıyı atmaya gönlün olmaz o yüzden varsa alma boşuna 

0 oy
(3,754 puan) tarafından

Bi yere taşındım ha bugün giderim ha yarın giderim düşüncesiyle herseyi erteledim tam 4 yıl olmuş hiç biyere gidemedik aynı evdeyim :) keşke eşyamı değiştirseydim diyorum

0 oy
(28,460 puan) tarafından

Ben yenileme taraftarı değilim eşimde halıları değişelim dedi mobilya değişcez mobilya alacağımız yerin halısı değişir ama ev almadan halı almak istemiyorum öyle bi durum varsa aldığın eve uygun olsun

0 oy
(5,800 puan) tarafından

Kumasciya git begendigin kayamayacak bi kumastan kestir koridordakileri kapla salonunki cok kucukse degistirmek mantikli 

0 oy
tarafından

Benim 3 tane farklı takımım var ilk oturduğum evde 10 metreden fazla koridor vardı o takımları şu anda oturduğuma ve seremem mesela sonra tekrar aldım yine aynı ev için ama parça olarak daha kısa oldukları için bu evde de kullanabiliyorum ben farklı farklı kullanmam hiç hoşlanmıyorum o durumdan geçen gün gidip tekrar bir tane aldım bu eve uygun ne olacak ki zaten kaldırırsın en fazla bir köşede durur kirlendikçe takım olarak yine açarsın bence çocukluğu ve hepsi eğer yedek bir takım mutlaka daha bulunmalı

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 203 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Deriniko (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 69 göst.
+2 oy
9 cevap 168 göst.
8 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,864 cevap

336,694 kullanıcı

...