Kızlar biz eşimle kızımla denize tatile gittik çadır almıştık benim iki görümcem kocalarinla beraber peslerimize takılıp geldiler ikinci günü geldiklerinden itibaren suratları aşık ve şikayet derdindeydiker ben otobüsle gittim buna rağmen kesme tahtası mangal yani nargile tencere cezve bardak tabak aklınıza gelecek herşeyi götürdüm onlarda arabayla geldiler ama fazla bir şey getirmemisler burdada sıkıntı yok sıkıntı şu ben gittim herkesin yediği bulasiklari yıkadım geldim gorumcemde kahvaltı hazırlıyordu dediki sen niye tava getirmemişsin bana diyor bende dedimki ben buraya otobüsle geldim elimden geldigince getirdim herşeyimi işte sen nasıl yemek yapacaksın işte yemek ne yapacaksınız derdi yasası ona kalkmış sanki dedim dışardan yiyecez ben buraya tatil yapmaya geldim yemek bulaşık uğramaya değil dedim bu kelimem çok zorlarina gitmiş bu hafta sonu tekrar gittiler gitmeden de ortam içinde bana sen gelmiyorsun deyip eşimi çağırdılar bende benim olmadığım yerde esiminde işi yok dedim ama bu durumda canımı sıktı ben bozuyormuşum huzuru
Sadece içimi döktüm