0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (4,772 puan) tarafından

Kızlar biz eşimle kızımla denize tatile gittik çadır almıştık benim iki görümcem kocalarinla beraber peslerimize takılıp geldiler ikinci günü geldiklerinden itibaren suratları aşık ve şikayet derdindeydiker ben otobüsle gittim buna rağmen kesme tahtası mangal yani nargile tencere cezve bardak tabak aklınıza gelecek herşeyi götürdüm onlarda arabayla geldiler ama fazla bir şey getirmemisler burdada sıkıntı yok sıkıntı şu ben gittim herkesin yediği bulasiklari yıkadım geldim gorumcemde kahvaltı hazırlıyordu dediki sen niye tava getirmemişsin bana diyor bende dedimki ben buraya otobüsle geldim elimden geldigince getirdim herşeyimi işte sen nasıl yemek yapacaksın işte yemek ne yapacaksınız derdi yasası ona kalkmış sanki dedim dışardan yiyecez ben buraya tatil yapmaya geldim yemek bulaşık uğramaya değil dedim bu kelimem çok zorlarina gitmiş bu hafta sonu tekrar gittiler gitmeden de ortam içinde bana sen gelmiyorsun deyip eşimi çağırdılar bende benim olmadığım yerde esiminde işi yok dedim ama bu durumda canımı sıktı ben bozuyormuşum huzuru 

Sadece içimi döktüm 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,898 puan) tarafından

Hayır sen onların paralı uşağısın da bilgin mi yok bundan eşinde bu lafa rağmen  gitmez inşallah getir götür hizmetçi niyetine kullanacaklardı demek ki sesini çıkartmasaydın

(4,772 puan) tarafından

Aynen öyle canım eşimde gitmedi zaten dediki karımın istenmediği yerde benim işim yok dedi 

-Reklam-
+1 oy
(2,812 puan) tarafından

Ne biçim insanlar varya.bundan sonra bir yere gideceğiniz zaman habersiz gidin.

(4,772 puan) tarafından

Sorma canısı sanki biz yalvardım gelin diye sadece ziyan etmek için geldiler 

+1 oy
(1,562 puan) tarafından

Oha ne demek sen gelmiyorsun eşin gelsin yolarım onun saçını defol ondan benim olmadığım yerde kocamın ne işi var kendi nasıl yemek yapıcammış getirmişmi tenceresini senin getirdiklerini kullanırken iyi kendi getirdiklerinimi kullandırmıyolar eğer eşin adamsa lafını söyler bidaha onlarla tatile gitmez söyle eşine

(4,772 puan) tarafından

Eşim dedi ki karımın istenmediği yerde benimde işim olmaz dedi canısı bide onlar arabayla geldiler ben otobüsle gittim 

(1,562 puan) tarafından

Helal olsun eşine buda onlara kapak olsun hadsizlikte bu kadarı şaşırttı gerçekten sen kimsinki beni istemiyorsun sidikli ahahhahaha

(4,772 puan) tarafından

Saolsin canısı 

+1 oy
(465 puan) tarafından

belese tatil bulduk gidip konalim demisler. niye asalak gibi oesinizden gelmisler . geldilerse kendi mazemelerini cadirlarini alip gelselermis . zisteyen yemek yapar yer isteyen disarda yer. hizmetcilik yapmak zorunda degilsinki onlara . hizmet bekleyen otele gtsin kiyip parasina

(465 puan) tarafından

haspam gitmek isteyen gider kalmak isteyen kalir kendin gdionda kardesinde sanane. sen iyi demissin esin onlarin oesine takilip seni bozmadiysa sorun yik agizlarinin oayini almislardir . dinustede cok keyifli bi tatildi mukemmeldi dersiniz hepden catlarlar:)

(4,772 puan) tarafından

Eşim dedi ki karimin istenmediği yerde benim işim olmaz dedi canım gitmedi ama yinede sinirlerim bozuldu yani 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 2,566 göst.
28 Temmuz 2018 Aile & Aşk kategorisinde Büşraa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 525 göst.
0 oy
18 cevap 631 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (365 puan) tarafından soruldu