0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Fotoğraf için herkesden çok özür dilerim ve sorum şu olacak. Ben  2025 Ağustosun 1 inde adet oldum 5 inde bitti  adetimin bitiminden sonra aradan 8 gün geçti böyle bir sıkıntı ile karşılaştım. Bu durum öncesinden inanılmaz bel ağrısı yaşadım ve bel ağrısını 3/4 gün çektim hala devam ediyor bel ağrım sabah uyandığımda karnımda adet sancısı gibi bir şey yaşadım ve lavaboya gidince iç çamaşırımda böyle bir şeyle karşılaştım ped taktım kontrol etmek adına ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Neyden kaynaklanıyor acaba? Test yaptım ve sonuç negatif çıktı araştırdım da belki yerleşme kanaması olabilir de düşündüm. Bu konuda fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen? 🙏

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,721 puan) tarafından

Fotoğraf yok canım canım iyi ki yok ama evet yerleşme kanaması olabilir 

Yada bende kistler var onlar patlayincada kahverengimsi lekelenmeler oluyor öyle bir şey de olabilir 

önce (1,063 puan) tarafından

Benim bildiğim yerleşme kanaması gelecek olan adetten ortalama 3-7 gün öncesinde olur. Ve erken gebelik testi de tahmini ilişki gününden 14 gün sonra sonuç verir. ( Post sahibi değilim) 

önce (1 puan) tarafından

Dün kadın doğum aciline gittim doktor beta hcg istedi başka bir doktor önce alttan muayene kabul ediyorsan ilk ona bakalım dedi bende kabul ettim fakat herhangi bir şey olmadığını kadın doğuma randevu alıp beta hcg testi verip onlar daha iyi sonuçu söylerler dedi bende gitmedim daha. Ve de bu durum ilk defa başıma geldi adetim biteli 9 gün geçti ve 8 inci günde böyle bir şey oldu önce kırmızı bir renk daha sonra açık kahverengi leke geldi hala aynı fazlasıyla geliyor. Araştırıyorum da yerleşme kanaması diyorlar ne kadar doğru emin değilim. Fotoğraf tekrar yüklemek istiyorum herkesten tekrardan affınıza sığınıyorum özür dilerim şimdiden 

image

Bende adettimden 4 gün sonra böyle leke gördüm 1 hün boyunca sonra bitti. Bende korkuyorum hamile olmaktan dediğiniz gibi jemde araştırdım yerleşme kanaması diyor ama yerleşme kanaması gelecek olan adetten 3-7 gün önce oluyor heryerde 

Yani ilişkiden 4 gün sonra veya dediğiniz gibi 8 9 gün sonra bebek oluşmamıştır ki yerleşme kanaması olsun. Yani çok erken. En az adet bittikten 14 gün sonra yerleşme kanaması görülüyor. Ben araştırdım böyle sonuçlar aldım. O yüzden biraz içim rahat ama birazda tereddütteyim. Bekleyip göreceğiz 

önce (1 puan) tarafından

Şimdi insanın dönüşü o kadar çok değişti ki hormonlar olsun vücut yapısı olsun denge olarak hepsi değişti o yüzden bende tam kesin olarak emin değilim ama doktora da gitmedim bilerek sıra da almadım dünden başladı bugün aynı devam ediyor bi süre talipte kalacağım eğer bir haftadan fazla böyle devam ederse kendi doktoruma gideceğim. 

İnşAllah bı sıkıntı yoktur bende bekliyorum öyle adet olmayı 

-Reklam-
0 oy

Fotoğraf yok canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 557 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,469,643 soru

24,075,269 cevap

330,894 kullanıcı

...