0 oy
46 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

Merhaba hanımlar oğlum 21 aylık artık memeden ayırmak istiyorum ama eşim de ailem de daha dursun diyorlar yani yanımda desteğim yok. Şimdi bir de çok huysuz bu sıralar sanırım diş çıkarıyor yine. Nasıl bi yol izleyebilirim? Tek başımayım bu dönemi en rahat şekilde nasıl atlatabilirim? Hem emerek uyuduğu için çok sık uyanıyor ve sürekli beni istiyor. Ben de bunaldım artık. Daha bşr de bezi bıraktırma dönemi var. Ağliycam gerçekten artık

2 Cevaplar

0 oy
önce (231 puan) tarafından

zaten tek basina olmak en iyiisi. vunku baba anane dede kiyamaz ver ver ver zorlar. esim sehir disina gdince annemler de koydeyken firsat bildim ben braktirdim. yani ozellikle tek basima olacagim zamani sectim . 17 aylik sabirtasi surdum. kizimda 22 aylik oje ile boyamistim mememi eg oldu demistim

önce (50 puan) tarafından

Kaç gece ağladı? Gündüz çok aramıyor memeyi ama sırf uykuları düzene girsin diye istiyorum

benim ikiside memede uyurdu . yani gece kalkiardi iki yudum su veriodum meme eg diodum isigi acip bakiodu kizim karalanmis. eg hala gecmemis. su icip yatiodu. 2 gecede umidi kesti zaten. oglumada gece uyaninca iki yudum su verdim. meme isteyinca sabirtasi surup veriodum agzina deger degmez geri cekiodu kendini zaten

2 gecede bitti olay. bikac gun de kapali yaka giydim evde gosyslerimi gormesin diye. oglum kucuk diye bes 6 gece uyandi agladi. iki uc hafta su istedi her gece. sonra unuttu suyuda. gercekten susasigi da su istemek icin uyanmaya basladi

-Reklam-
0 oy
önce (22,896 puan) tarafından

Dış cikariyorsa biraz daha beklesene dostum. Çocuk kotu olur yazık. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde MKAAL (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,469,656 soru

24,075,410 cevap

330,899 kullanıcı