0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (432 puan) tarafından

Kızlar fuzul evden ev alan oldu mu nasıl oluyor acaba istediğimiz yerde alabilirmiyiz acaba hiç bilgim yok bilenler yardımcı olur mu 

5 Cevaplar

+1 oy
(7,595 puan) tarafından

Biz geçen ay girdik hayırlısı ile inşallah bakalım. Kurasız olana girdik önden ödeme yaptık aylık 30 bin ödeme yapacağız 1 sene için de parayı verecekler nasipse ama kuralı olanlar biraz sıkıntı diye biliyorum. Eşimin kuzeni de araba için girdi o da bizim gibi kurasız olana girdi geçen sene 1 ay sonra parayı alacak.

(1,284 puan) tarafından

Biraz detay verebilir misiniz ne kadar ödeme yaptınız kurasiz seçenekte ne gibi farklar oluyor

(7,595 puan) tarafından

Bir milyon kadar ödedik biz 1 sene için de teslim istedik ona göre ödeme planı çıkarttılar bize isterseniz 8 ay 6 ay gibi kısa sürede de teslim ediyorlar ama aylık ödemesi ona göre çıkıyor.Eve geçtikten sonra 3 sene daha ödeme yapacağız senelik 10 bin fark ile isterseniz arayıp bilgi alabilirsiniz herşeyi detaylı anlatıyorlar tanıdığınız biri varsa daha iyi olur. 

-Reklam-
0 oy
(23,689 puan) tarafından

Evin yerine karışmıyorlar tabiki sadece eve eksper raporu almak gerekiyor verilen parayı karşılıyor mu diye çünkü borç ödenene kadar ev ipotekli olacak 

(432 puan) tarafından

Bu iyi bişi yani değil mi

(23,689 puan) tarafından

Bence öyle biz araba için girdik önce kuralı sisteme girdik sonra ordan çıkıp kurasizda devam ettik belli yaş şartı kasko vs istediler tabiki ama model marka vs onlara karışmadılar 

0 oy
(6,390 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

0 oy
(1,307 puan) tarafından

Bizde katılım evime girdik daha araç çıkmadı bu hafta çekilişi var ama nasip iki yıl oldu

(474 puan) tarafından

Peki ilkte girdiğinizde atıyorum Clio istiyorsunuz şimdi o Clio parası arttı bu arada ki açık nasıl olacak 

(1,307 puan) tarafından

Yükselttik biz zaten fiyatı ödeme artıyor her sene ona göre birikim var canım artsa bile

(474 puan) tarafından

Hmm bende hep onu merak ediyordum, 500 bine yaziliyorsun sana çıkana kadr araba artıyor çünkü de.insallh bu çekilişte sana çıkar 

(1,307 puan) tarafından

İnş canım amin

0 oy
(6,828 puan) tarafından

Ablam bir buçuk yıl önce başvurdu tam 14 ayda sıra geldi bir ev oldu tabii ki hasarsız olacak onların istediği şartlarda olacak önce kabul etmediler ama ev sıfır sıkıntı ablam oraya gidince söyledikleri şey apartmanın alt katındaki dükkanın kapısı niye bu tarafa bakıyor gibi bir şeydi tabii ablam orada biraz sinirlendi onların tartışma haline girdi ben ev alıyorum dükkan almıyorum diye neyse yani öyle olması lazım ayda 30.000 verdiler o zamanlar ve şu an ne kadar veriyorlar bilmiyorum bir milyona girdiler Bir ay oldu evini bulalım yani demem o ki hasarsız sıfır olmasa bile onların istediği kadar sıfır olması lazım hayırlısı olsun sizin için

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,571 soru

24,100,493 cevap

332,387 kullanıcı

...