0 oy
300 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Elinde dilekçe Red örneği olan varsa bna atabilir mi

9 Cevaplar

+9 oy
önce (1,613 puan) tarafından

Herhangi bi örnek dilekçeye ihtiyacin yok. Sen istemiyorum dediğinde imza aliyolar zaten.

Fazla yorum yapmicam hakkinizda hayirlisi.

-Reklam-
+3 oy
önce (11,486 puan) tarafından

Yargılamak için yazmıyorum ama aşırı merak ediyorum neden topuk kanı vermeyide reddiyorsunuz hani aşıyı anlıyorum ama 4 damla kağıda bastırılan kanın neyi zarar verecek yani mantığım almiyo ondan soruyorum bilen yazabilir mi 

önce (109 puan) tarafından
+1

Olur mu o damla kanı alıp Allah muhafaza kök hücre tedavisinde kullanırlar , büyü yaparlar , (!)

önce (11,486 puan) tarafından

Kız gerçekten mantığım almıyor 20.gun önce doğum yaptım ben götürdüm topuk kanı aldı 4 damla.kahida bastırdı. Dedim bunun ne zararı olacak sonuçta hastalık vs var mı diye bakılacak vücuduna birşey sokmuyo yada tüp şeklinde almiyo alsada vücuttan aliyo gene ne zararı olacak mantigima sığmıyor bir türlü 

+1 oy
önce (4,760 puan) tarafından

Öncesinde gen testi yaptırdınız mı büyük risk en basiti k vitamini eksikliği var mı yok mu biliyor musunuz yargılamak için değil yanlış anlamayın hayati bi durum onun için diyorum 

+1 oy
önce (3,990 puan) tarafından

Saygı duyuyorum 

Saygı duyuyorum 

Saygı duyuyorum 

Ama merak ediyorum 

Neden 

En işte anlarım aşıyı 

Da ama 

Merak ettim 

Topuk kanı 

Önemli 

Allah korusun elbette ki 

Masuma bişey olmasın asla 

Ya bir şeyler ters giderse

Vicdanın rahat eder mi

Asla yargılamak değildir 

Haddim değil 

Kararına saygı duyuyorum 

Sadece nedenini merak ettim 

+1 oy

Bari yorumlara geri dönseydin 

önce (6 puan) tarafından

Yorumlar istediğim örneği verse dönerdim:) araştırıp bilinçle adım atıyorum zaten bana suan gereken elinde dilekçe olan biri

önce (1,249 puan) tarafından

Bilinçli olduğunuza emin misiniz? 

Asi hadi onu da anlamıyorum ama topuk kanı için ne gibi bir arastirma yaptınız da yaptırmak istemiyorsunuz anlamadım.

Hadi istediğiniz örneği vermedi 

Bari bir sağol de canım 

Onca kişi yazmış 

+1 oy
önce (5,680 puan) tarafından

Ablam bunları reddediyorsan git evde doğur. Kaygılandığın her ne varsa hastanede ruhun duymaz yapılır hepsi.

Ben çağ dışısın medeni değilsin falan demeyeceğim ama kaygılarını minimize edeceğin tek yöntem evde doğurup doktor yüzü görmeden büyütmek.

0 oy
önce (2,587 puan) tarafından

Dilekçe örneğine gerek yok ki istemiyorum desen imza alıyorlar okursun ona göre imza atarsın 

önce (6 puan) tarafından

Hastaneler bunu yapmıyor galiba. Hastane den çıktıktan sonra ilk cocugum için 18 ay sonrası yaptırmadım sağlık ocağı sürecini biliyorum 

önce (2,587 puan) tarafından

Hastane bilmiyorum ama sağlık ocağına söylersen imza alırlar ben 2 ay asini galtim çok kötü oldu bebeğim 4ay asini yapmadım 6aylikkende yapmadım gel imza at denildi daha gidip atmamisim öyle kalmış 

Sende dersin istemiyorum imza atarsın ama hastane aşı yapmıyor 

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

dilekçeye gerek yok ben sağlık ocağına gidip imza atıp onay formu dolduruyorum

önce (6 puan) tarafından

İlk hastane de ki kvit topuk kani  hepatit b redd7 için dilekçe gerekiyor

0 oy
önce (382 puan) tarafından

Asi için sağlık ocağında ilk aşıya gittiğimde istemiyorum diyip red formu doldurabilirsin imzalatıyorlar ben de aşı yaptırmıyorum ama topuk kanı konusunda bilemiyorum yani damlattıkları iki damla kan kuruyup gidiyor zaten çocuktaki bazı hastalıklarda topuk kanından öğreniyor yani bilmiyorum aşı kadar araştırmadım ben verdirmiştim

önce (6 puan) tarafından

İlk hastane de alınan i vermek istemiyorum en azından 

önce (382 puan) tarafından

Anladım canım bunun için hastane doktoruna önceden dilekçe yazıp vermen gerekiyor diye biliyorum çünkü bebek doğar doğurmaz   aşı yapılıyor  ama şöyle bir şey var özelde mi yapacaksın devlette mi devletteysen Doktorlar değişebiliyor ameliyathaneye girmeden önce bunu belirt mutlaka

önce (6 puan) tarafından

Sehir hastanesi normal doğum ebeler için de bir örnek vereceğim inşallah yaptırmadan çıkarım. Topuk kanı iki defa alınıyor zaten bunu doğar doğmaz almasın en azından. Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudemira (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 311 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,358 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,817 soru

24,077,664 cevap

331,032 kullanıcı

...