Kızımın büyük tuvaletini yaptıktan sonra totosunu tmeizlerken peçeteyle kan geldi 3 seferdir tuvaletinde yok ama silerken var çok az bı miktar neden olur
Makat çatlağı olabilir . Yakın zamanda katı dışkı yada kabızlık problemi oldumu
Yok kabız değil bayadir da olmadı diyebilirim her gün düzenli yapıyor bugün 3 kere yaptı mesela
Kabız falan mı acaba zorlanmış olabilir birkaç kez oğlumda da olmuştu kabızdı zorlandığı için oldu
Yo kabız.deg şükür her gün düzenli yapıyor bugün 3 kere yaptı hatta
Genellikle kabızlıktan kaynaklı olabiliyor çocuklarda o yüzden sordum kabızlık problemi yoksa bir süre daha gözlemleyin birkaç defa daha görürseniz çocuk doktoruna gösterin size net bilgiyi o verecektir yada başka bölüm için sizi bilgilendirecektir
Sağlık ocağına gittim bakti muayene etti çatlak yok dedi kitle.de yok elime gelmiyor dedi bağırsak duzenleyici verdi kabız mı dedi yok dedim. Şurubu içir devam ederse çocuk cerrahisine gidersin dedi
Bazı çocuklar çok özür dileyerek söylüyorum kabız değilde dışkıları sert olabiliyor yumuşak değil yani o yüzden size bağırsak düzenleyici vermiş olabilir bir müddet gözlemleyin devam ederse sağlık ocağının dediklerini aynen takip edin
Aynen sıkıntı çıkmaz inşallah
1,477,684 soru
24,187,069 cevap
336,706 kullanıcı