0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,908 puan) tarafından

Kızımın büyük tuvaletini yaptıktan sonra totosunu tmeizlerken peçeteyle kan geldi 3 seferdir tuvaletinde yok ama silerken var çok az bı miktar neden olur 

2 Cevaplar

0 oy
(6,688 puan) tarafından

Makat çatlağı olabilir . Yakın zamanda katı dışkı yada kabızlık problemi oldumu

(1,908 puan) tarafından

Yok kabız değil bayadir da olmadı diyebilirim her gün düzenli yapıyor bugün 3 kere yaptı mesela 

-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından

Kabız falan mı acaba zorlanmış olabilir birkaç kez oğlumda da olmuştu kabızdı zorlandığı için oldu

(1,908 puan) tarafından

Yo kabız.deg şükür her gün düzenli yapıyor bugün 3 kere yaptı hatta 

(617 puan) tarafından

Genellikle kabızlıktan kaynaklı olabiliyor çocuklarda o yüzden sordum kabızlık problemi yoksa bir süre daha gözlemleyin birkaç defa daha görürseniz çocuk doktoruna gösterin size net bilgiyi o verecektir yada başka bölüm için sizi bilgilendirecektir

(1,908 puan) tarafından

Sağlık ocağına gittim bakti muayene etti çatlak yok dedi kitle.de yok elime gelmiyor dedi bağırsak duzenleyici verdi kabız mı dedi yok dedim. Şurubu içir devam ederse çocuk cerrahisine gidersin dedi 

(617 puan) tarafından

Bazı çocuklar çok özür dileyerek söylüyorum kabız değilde dışkıları sert olabiliyor yumuşak değil yani o yüzden size bağırsak düzenleyici vermiş olabilir bir müddet gözlemleyin devam ederse sağlık ocağının dediklerini aynen takip edin

(1,908 puan) tarafından

Aynen sıkıntı çıkmaz inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
+1 oy
15 cevap 443 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,684 soru

24,187,069 cevap

336,706 kullanıcı

...