+2 oy
700 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından

Kızlar yaklaşık 1 yıldır beynimde olan tümör yüzünden tedavi görüyorum ilaçla hem hormonu baskılamak hemde tümörü küçültmeye çalışıyorlar çok sık mr çekiliyorum ve düzenli ilaç kullanmak zorundayım bu yüzdende çocuk yapmam söz konusu değil 1 oğlum var onu görünce insanlar ikinciyi de yap yalnız kalmasın daha gençsin niye yapmıyorsun felan diyolar bende bu şekilde anlatıyorum ben 1 çocuğu olan kimseye bi tane daha yap demem ama insanlar niçin böyle anlayamıyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(8,888 puan) tarafından

Bak bir de şey var ikinciyi yap demekten daha komik olan da bir kızın var bir de oğlan doğur lafı.. ölür müsün öldürür müsün sanki bizim elimizde.

(789 puan) tarafından

Evet ya öyle de diyolar bi tanede kız yap tabi efendim neden olmasın 😁😁😁

-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından

Benimde kronik hastalığım var o yüzden ikinci çocuk kesinlikle doktorlar yasak dediler çevreme de bunu açık açık dedim yatak odası benim karar benim hastalık varken çocuk istemiyorum kızım bana yeter diye kesin net konuştuğum için ikinci çocuk yap diyemiyorlar kesin net konuşacaksın 

(789 puan) tarafından

Tanıdıklar rahatsızlığımı biliyor onlar bişey demiyor ama tanımayan insanlar söylüyor hiç üstlerine hal değil ama söyleme cürretinde bulunuyolar 

(1,716 puan) tarafından

Direk sizene diyeceksin 

0 oy
(5,841 puan) tarafından

Bende anlamiyorum hani olabilir kardes dusunuyomusun denilir ama yok diyene dw yap yap denilmez ayip bisey ya 

(789 puan) tarafından

Keşke düşünüyo musun diye sorsalar direkt bi tane daha yap niye yapmıyorsun diyolar 🤦‍♀️

(5,841 puan) tarafından

Banada oyle diyolar zihniyeti degistiremiyoruz malesef 

0 oy
(7,156 puan) tarafından

Ben tek çocuk istiyordum baskılar yüzünden ikinciye hamileyim kızim iki yaşında bakalım ne olacak  senin durumun var cnm iyi olduğun zaman yine düşünürsun

(789 puan) tarafından

Allah bağışlasın ❤️

0 oy
(8,717 puan) tarafından

Zaten millet hep karısıyor, banada yapıyorlar bunu ikinci çocuk yapsana niye yapmıyosun cart curt sinir oluyorum . Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin. 

0 oy
(2,368 puan) tarafından

Bacım bende epilepsi hastasıyım benimde 2 tane niye 3 yapmıyon diyolar siz mi bakcaksınız sizi ne ilgilendirir diyorum biraz da agır şeyler söylediğimde oluyo oyle susturuyorum anlayışsız insan çok maalesef etrafta

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Geçmiş olsun millete bakma . tek başarının üremek olduğunu sanan cahil kesim bunlar. Banada dediler artık sesleri kesildi millete ne benim çoğalmamdan 

0 oy
(2,347 puan) tarafından

Bakarsam sen mi bakacaksın de geç.

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 393 göst.
+1 oy
14 cevap 515 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,481 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 951 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,481 puan) tarafından soruldu