Kızlar neler yapiyorsunuz nasıl geçti gününüz biz bu gün 8 inci dişimizi patlattık bu yüzden de çok miz miyiz uyumamaya yemin etmiş gibiyiz zorlu bir gece beni bekliyor o iyi olsunlar varsın uykusuz kalalım
Off diş zor ya Rabbim acısını hafifletsin
Amin canim 3 4 gündür belliydi zaten dün gece biraz rahattı ama sabahtan beri mahvetti beni baktım öğlen patlamis 2 gün daha miz miz olur sonra düzelir bakalım inşallah da o iki gün bana çokça sabır gerekiyor
Kaç aylık acaba benimki 13 aylık sol azilarini patlattı sağda hiç birşey yok aynı şekilde şuan solda köpek dişi kabarmış onun huysuzlugu var
9 ay 8 gunluk
Osanit diş topu kullanabilirsiniz tamamen bitkisel papatya özü de olduğu için bebeğin bebeğin çok rahat uyumasını sağlıyor iki bebeğimde de kullandım çok memnun kaldım
Anladım canim
İlk defa duyuyorum osaniti
Papatya özü magnezyum çinko tamamen bitkisel Almanya'da eczanelerde satılıyor malesef turkiyede sadece Trendyol da var ben çok faydasını gördüm
Hepsiburada da varmış
Aa orada görmemiştim
Rabbim sifa versin canim benimki de 3 yas krizinde 4 5 aydir boyle bi carsiys gittik geldik oldurdu beni
Kislik yapiyorum bende fasulye patlican kapya biber bamya falan iste ugrasiyorum oyle cocugu uyutup devsm etcem
Bizde 4 yas krizi var daha beter canı. Of anne istemiyorum seni kardesimi hastaneye geri koy gel seni sevmiyorum babamı seviyorum yemek yemiyecegim bıktım filan görsen delirmek uzereyim
Aynisi kiz eksigi yok
Delirmemek elde degil
Delirincw noluyo kendimize gelmekten baska caremiz var mi
Şimdi de oyuncak kavgaları kardeşiyle vermiyo çocuğa bir şey ben bir şeyle veriyorum oynasın diye plastik kp kaçak filan onları bile kıskanıyorum deliriyorum akşama kadar koy gel onu boklu o sevmiyorum onu istemiyorum onu ben bir şey deyince git sevmiyorum seni yine sabır çekiyorum akşama kadar
Allah kolaylık versin inşallah canım benim kız ,4 aylık patlattı, yedi bitirdi beni bu sıralar elhamdülillah çok rahatız .
Ah bizde görür müyüz o günleri acaba sünnet oldu bu kadar zorlamadi beni bu dis bitirdi yaaa 🤕🤕🤕
Karanfilli zeytinyağı iyi geliyor
Yok bacım gram fayda etmedi o
1,477,671 soru
24,186,946 cevap
336,699 kullanıcı