Kızlar robot süpürge aldık ama bazanın altına girmiyor 1-2 cm le . Bazanın ayaklarını değiştirsek kullanışsızmı olur yada kırılır mı . Kararsız kaldım. Aranızda değiştiren var mı?
Canım biz o ayakları nelere takmadık ki . Gardrobun ayağı yoktu ona taktık, bazaya taktık, oğlumun bazasına taktık. Yetmedi oğlumun dolabına taktık. Taktık da taktık 😂 robot altına giriyor bu şekilde çok iyi oldu fazla fazla takın altına bir sorun olmuyor hatta çok daha kullanışlı. Bazanın altını mopla sil, robot silsin
aynen bende tv uniteme taktim ayak . koca hengameyi cekip altini silmeye gerek kalmadi aupir mopla sil rahat oluo
Teşekkür ederim. Kullanışsız olur diye kararsız kalmıştım
Evet bizde bu şekilde kullanıyoruz canım. Bir çok şeye taktık. Gönül rahatlığıyla takıp kullanın
@Casperiye takılabiliyor olması çok iyi canım altları da temiz kalıyor böylelikle
Benim koltukların ayakları sivriydi diye değiştirdik. Bayağı yükseklik de arttı. Sağlam olduktan sonra ayaklar hep değiştirilebilir.
O zaman eşime söyleyimde değiştirsin. Teşekkür ederim
babam koltuga takti 3 li koltuga bazayada takti. benim bazamada tak dedim cok iyi olmus benimkinede takti bazam eskiydi degistik degisene kadar kullandim valla on numara oldu sahsen hic dusunme bile degis ayaklari
Eşim değiştireyim dedi bem kararsız kalmıştım . Teşekkür ederim
Trendyolda satılıyor baza yükselticiler eğer esin ugrasmak istemiyorsa biz öyle yaptık. Ama komple ayağını değiştirmek daha iyi tabi. Bende ayni sorunla karşılaştım böyle bir şey aldım şimdi robotun bazanın altını da süpürüyor.
Eşim komple ayaklarını değiştireyim dedi de ben kararsız kaldım. O sever tamir tadilat işlerini
herkes değiştiriyor. ben özellikle altı açık olanından almıştım 😂
Hahah bende :)) alırken robot süpürgem yoktu süpürge makina girecek kadar yükseklik istedim rahat süpüreyim diye😂 şimdi işe yarıyor :))
Benim baza 9cm yukarıda da robot süpürge girmiyor. 7 yıl önce almıştım.
ben de robot süpürge alacağım siye yüksek aldım mobilyayı, düğünden hemen sonra da robot süpürgeyi almıştık😂😂
valla canım ablam da sonradan aldı robot süpürgeyi, gitti ayak aldı, miss
Bende aldığım gibi bazaya ayak taktım, bazanin altı hep tertemiz
Eşim de takayım dedi ben istememiştim. Söyleyim de taksın bari
Bende değiştirmeyi düşünüyordum bu post iyi oldu.
Kararsız kaldım ben de ama şimdi kararımı vermiş oldum.
benim baza yüksek hos robot supurgemde yokta ☺️ yuksek olmasi sorun değil Süpürge vileda giriyor
Benim de süpürge Vileda giriyor ama robot süpürge sığmadı
Benimde değiştirmem lazım bazanjn ayaklarını ve oturma odasındaki koltuğun ayaklarını
Ben de değiştirmeye karar verdim
Kanepelerin ve yatak odamdaki kendi bazaminkini değiştirdim oğlumun bazasi zaten yüksekti onun gardrop yere sıfır bizimki yüksek evde robotun giremediği tek yer TV ünitesi onunda ayakları sökülmüyor sökülse onunda icabına çoktan bakmıştım
Benimde sadece bazanın altına girmiyor . Onuda değiştirmeye karar versim yorumlardan sonra
Trendyol dan sipariş verip değiştirdim bazann ayaklarını hamile halimle tek başıma robot girsin diye, şimdi sırada oturma ve misafir odasındaki koltuklarda
Eşim değiştirecek benim. Sanayiye gidecekmiş sadece ayak ve kulp stan dükkan varmış ordan alacakmış.
baktım benim kocamın değiştirecegı yok bunlardan aldım yatak için 6 ay kadar dayandı şimdi bi iki tanesi ezilmiş girmiyor yine supurge cok az değiyor gibi üstüne diye geri dönüyor girmeden
Benim kocam değiştireyim dedi ben istememiştim sağlam olmaz diye. Ama yanıldığımı anladım yorumlardan.
1,469,427 soru
24,072,205 cevap
330,728 kullanıcı