0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (1,861 puan) tarafından

Benden başka böyle düşünen var mı acaba böyle bilmiyorum. Taharet alacağımız zaman direk suyla elle yapamıyorum çok tiksiniyorum ıslak mendille küçük veya büyük tuvaletimi temizleyip ondan sonra suyla elle taharet alıyorum dinen yanlış olur mu acaba sizce veya anormallik mı yapıyorum 

13 Cevaplar

+5 oy
(3,359 puan) tarafından

Yav bacim yıka işte nasil yıkıyorsun yıka gavurlar peçete ile silip geciyor😂

(1,861 puan) tarafından

Ya direk yapamıyorum işte kendimden tiksiniyorum resmen. Bı sorayim dedim iste

-Reklam-
+1 oy
(1,731 puan) tarafından

Ellemek zorunda miyiz? Ben suyla ve peçeteyle hallediyorum. İlla ellicez mi yani? Hic saglikli degil. Ellerini istediğin kadar yika diski kalintisi tirnak aralarina girebilir. Yemek yapıyoruz çocuğumuz var ona dokunuyoruz cesitli hastaliklara davetiye bence. 

(1,861 puan) tarafından

Ya insanların nasıl yaptığını bilemem ellemek şart değil tabi ki herkes farklı farklı yapıyor demek ki. Hijyenik değil tabi yaa

0 oy
(4,660 puan) tarafından

Bende önce peçeteyle temizleyip sonra suyla temizliğimi yapıyorum.  Diğer türlü zaten hijyenik değil bence özellikle büyük tuvaletimizde direk elle temizleme işlemine geçilemez bana göre.  

(363 puan) tarafından

bencede tubalet kagidiyla kaba pisligi alip sonra elle yaomak bencede daha iyi. islak mendildense tuvalet kagidi . dinen degilse islak mendilin icindeki kimyasallari surecegime kuru tuvalet kagidi ile kaba oisligi silip sonra elle taharet bence daha mantikli bende bu sekil yaparim

(4,660 puan) tarafından

Evet ben hep bu şekilde yapıyorum ekstra ıslak mendil kullanmıyorum.  Zaten direk elle temizliğe asla başlamam mümkün değil.  Bu şekilde en hijyenik olan bana göre. 

0 oy
(1,738 puan) tarafından

Temiz olduğu müddetçe bir sorun yok.

Temiz olduğuna kanaat getirmek ve hakikaten temiz olması arasında fark var ama dikkat.

0 oy
(345 puan) tarafından

Taharetten önce de sonra da peçete kullanırım için almaz benimde 

(493 puan) tarafından

Ben de aynı yapıyorum canım 

İster evde ister dışarıda 

Klozeti ıslak mendille silmeden giremiyorum 

Pecete su ile olmadan yapamıyorum 

(345 puan) tarafından

Klozet bande hiç yok gorumcenin evde tek klozet var valla sabah giderim akşama kadar tutarım asla yapamam hastanede bile alaturka bulurum

(493 puan) tarafından

Ben de alaturka oturamıyorum 

0 oy
(5,033 puan) tarafından

Olmasi gereken oyle degil mi zaten bende oyle yapiyorum direk necasete dokunmak bilemedim 

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Sadece peçete kullanmak bana yanlış geliyor 

(1,861 puan) tarafından

Sadece peçeteyle temizlemek olmaz zaten taharetlenmek önemli olani zaten 

0 oy
(1,200 puan) tarafından

Niye ıslak mendil 🤦‍♀️ kız zaten tuvalet kağıdı var o yeter anam sonrası da güzelce su ile yıka çık yeterki temiz olsun 😒

(1,861 puan) tarafından

Büyük abdestini yaptın mesela kuru peçete kuru olduğu için tam tmeizlemez pisliği yine de kalır ama ıslak mendille silip sonra suyla taharet alırsak ne pislik kalır nede ıslak mendil zarar vermez suyla yıkıyoruz çünkü sonradan

0 oy
(2,368 puan) tarafından

Önce selpakla temizlenir peçete ile ya da her neyse ne kullanıyorsan sonra suyla önden arkaya doğru iyice temizlenir daha sonra tekrar peçete ile ya da selpakla kurulanır

0 oy
(3,305 puan) tarafından

İlk önce peçete kullanırım sonra su sonra tekrar peçete en nefret ettiğim konudur ya 🤮

0 oy
(842 puan) tarafından

Bunu da konuşmadık demeyiz

0 oy
(1,903 puan) tarafından

Önemli olan suyla taharet bıtınce necasetın kalmamış olması. Nasıl yaparsan yap 😀

0 oy
(15,658 puan) tarafından

Ee yani direk özelllikle 💩 yaptığın zaman direk el sürülmez zaten 🤮 peçeteyle ıslak mendille temizlersin sonra güzelce su ile sonra yine kurulamak için peçete ile 😀

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 365 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
28 cevap 687 göst.
+1 oy
3 cevap 227 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler