Ya kızlar elimde giymediğim gömlekler tabaklar vardı fazla fazla bizim burda salı günü pazar kuruluyor pazara giden caddede bazı insanlar kıyafet tabak falan satıyor. Bir orta yaşlı amca vardı ondan birkac bisey almıştım laf arasında dedim bende mi satsam bişeyler para lazım küçük kızım olduğu için çalışamıyorum amca dedi bana ver ben satarım parasını veririm sana tabak getir onları daha çok alan oluyor bende 9 yada 10 tane gömlek ve baya mutfak eşyası götürdüm bana demişti en az 200 300 tl haftada alırsın. Ben bugün yine biseyler götürdüm ama iyiki az götürdüm amca bana 110 tl gibi para verdi çok bozuldum ya o kadar eşya bumu eder çok moralim bozuldu.
O satiyor , sıcakta duruyor , satmak icin dil döküyor, komisyon almış olabilir
Bunlar götürdüklerim
Az vermiş size
Sende nasıl güvendin öyle
Aşkım birkac defa alışveriş yapmıştım iyi birine benziyordu ya
bikadar seyi tasimaya bile degmez .
Bence dolaptan sat daha çok kar edersin.
Öyle yaparım canım artık teşekkür ederim
Kızım az vermiş git hakkını ara
Porselen pahalı böyle ucuza gitmez
Dedim az değil mi satamadim dedi ama eşyaları getirmemisti bence satmış kadinlar alıyordu hep
Deseydin bu az para diye.epey eşya vermişsin.sıfır diye mi satıyor onları?
İkinci el olarak satıyor galiba dedim de satamadim dedi keşke deseydim gömlekleri getir o zaman diye
Bence de söyle madem satamadin geri istiyorum de
Letgoya koysaydin ya hayrına versen daha iyiydi birşey değil o paraya
Valla keşke öyle yapsaydım
Satamadıysa geri iste o zaman
Getirmemişti haftaya görürsem dicem satamadiysan getir diye
1 gömleği 100 tl ye satardın uygulama üzerinden. Çok çok az olmuş maalesef
Gömleklerim çok güzel aslında uyguna koydum hesaba ama alan yok ordada salı günü adama dicem satmadiysan getir bakalım ne diyecek
Adamla konuşmadım mı? 200-300 diyordun demedin mi? Bi kısmı olabılır mi sana vereceği paranın
110 tl verince moralim bozuldu bisey demedim ya satamadim dedi
Demek ki sattıklarının parasını vermiş sana. Biraz beklentini yüksek tutmuş. Olsun ticaret böyle bir şey aylarca bir şeyi satmayı bile beklersin ☺️
Öyle canım da bana inandırıcı gelmedi ya satamadiysa neden hiçbirini getirmedi satmaya tekrar
Haklısın şüphe etmekte
Yazık oldu emeklerime bir daha güvenmem ya
1,477,769 soru
24,188,105 cevap
336,755 kullanıcı