0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (2,734 puan) tarafından

Yeteeerr diye çığlık atmak istiyorum.aylardır abiye bakıyorum hep payet hep pul.yada balık model.neyiz biz Bülent Ersoymu.

Tamam hadi kardeşim evleniyor dedim biraz abartayım düğün için pullu bişey aldım.şimdi kına için bulamıyorum.birde sanki sahne kostümü satıyorlar hrpsi aşırı pahalı.siz ne düşünüyorsunuz

6 Cevaplar

+2 oy
(9,676 puan) tarafından

Kardeşim evlense şöyle şeyler alırım 

image

(2,734 puan) tarafından

Model çok güzel ama daha çok dışarıda giyilmek için.ben abiye tarzı istiyorum ama hepsı payetli pullu aynı tarz

(2,181 puan) tarafından

Ben bunu lemayede görmüştüm günlük almayı düşündüm ama arkası çok hoşuma gitmedi

(9,676 puan) tarafından

Ben payet pul abiye sevmiyorum ondan sade tercihim 

Andetesettürde ama günlüğe gelmez bence 

-Reklam-
0 oy
(3,655 puan) tarafından

Kına için daha böyle saten tarzı bakabilir misin bence 

(2,734 puan) tarafından

Pek seneçek yok gibi.ya şifon ya da saten alacağım

0 oy
(4,208 puan) tarafından

38 40 beden tesettür abiyelerim var, birer defa kullanıldı 

(2,734 puan) tarafından

Bacım benim yarım anca sığar 40 bedene evdede giyemediğim abiyelerim var ama kilo aldığım için olmuyor

0 oy
(1,825 puan) tarafından

Aynı dert bende de var kaynımın düğünü var 1 ay sonra bir tane abiye bulamadım bide hamileyim bulduklarim da dar geliyor 

(2,734 puan) tarafından

Hamileysen beli lastlikli abiyeler var.şifon kumaş bendr ksrdeşimin nişanında öyle giydim rahattı

(1,825 puan) tarafından

Girmediğim mağza kalmadı heralde en son sinirlenince diktirmeye karar verdik çoğunlukla balık model var

0 oy
(4,827 puan) tarafından

Abiye elbiseden nefret ediyorum.özellikle kapalıların işi bence daha zor. Standart belli kalıplar ve sırf kapalı bir elbise diye dünyanın parası 🤦🏼‍♀️ Allah kolaylık versin

(2,734 puan) tarafından

Amin amin.özellikle bu sene full pullu taşlı ve balık model heryerde.kalıplar aşırı dar.birde açık abiyelere bakıyorum şık ve seçenek çok fiyat daha uygun.

(1,891 puan) tarafından

Ay bence kapalı açıklar için daha zor 😁 ben kardeşimin nişanı için bakıyorum . Sıfır kol gitmiyorum , diz üstü giymiyorum, göbeği ve sırtı açık giymiyorum ama tesettür de istemiyorum bir türlü bulamadim

(4,827 puan) tarafından

ortası da yok haklısın. normal kıyafet bile yok ortası için. 

ya crop ya oversize tişört 

ya mikro şort ya nenem boy şort

elbise uzun istersin kocaman bir göğüs dekoltesi 

dekoltesiz olur ama dapdar olur 🤦🏼‍♀️

dümdüz standart üreten bir firma olsa köşeyi dönecekler haberleri yok

(2,734 puan) tarafından

Yakında kendim dikip giyeceğim.aldıklarım marka bile değil ama aşırı pahalı.

(4,827 puan) tarafından

en güzeli cidden bu, dikiş videoları çıkıyor önüme bazen, gözü karartıp alacam bi makine. evde giymelik tuman bile dünyanın parası ya🤦🏼‍♀️

kaynanam halk eğitimin kurslarına falan gidiyor neler neler dikti var ya, kızıma gardırop dizdi resmen, bana elbise, eşime tişört sweetshirt falan. 

ucuz ve güzel kumaş satan yerleri d biliyor. 1000 liralık kumaş alıyoruz nerseyse 10 bin liralık kıyafet dikiyor kaynanam. 

0 oy
(1,509 puan) tarafından

Ağustos sonu kardeşim evlenecek hala ortada ne elbise var ne hazırlık ne alacağımı şaşırdım resmen

(2,734 puan) tarafından

Bizimkide ağustos sonu kına adanada sıcakta nasıl bişey giyeceğim hala arıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
+1 oy
13 cevap 412 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,516 göst.
13 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler