Kızım 16 aylık oldu.dogdu doğalı ne meme aldı ne mama
Siringayla yutturduk emzik vererek yutturduk.burnunu sıkarak yutturduk.su yaşına geldi hala hicbirdey yemiyor.su ile yutturmaya calsiiyorum.agzinda bekletiyor.tum gün lokma ağzında.sevdigi beğendiği asla bişey yok.su günlere nasıl geldiğini bilmiyorum artık çok yoruldum.kroniklesmis bir beslenme bozukluğu var.gever umuduyla bekledim hiçbir etki yaratmadi.gecmiyor.bir uzmandan destek almıyorum.bulundugum yerde maalesef yok.beslenme bozukluğu yaşayan doğdu doğalı devam eden destek alıp ilerleme kat etmiş.fayda sağlamış birileri var mı.sanaldan destek alabileceğim bildiğiniz doktorlar varmı.kim bu dalla ilgileniyor bilmiyorum.gastro gittim alerji bölümü gittim.dlktorlar yedireceksin diyor bı sıkıntı yok diyor.kilosu 9 a yakın.ama bu da benim zoraki beslememle alakalı.yoksa ona kalsa asla açlık duygusu yok.. çok yoruldum artık.elimle kaşıkla mahalle mahalle sokak sokak geziyorum.agzindaki yemeği unutsunda yutsun diye.zoelamadigim dönem de oldu .maalesef yemiyor hiç bi şekilde .kendi istegine bıraktım ve günlerce aç kaldı banamisin demiyor.hastaneye gidip serum taktiriyoruz.lutfen yardımcı olun.fikir verin bsey diyin