0 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından

Kızım 16 aylık oldu.dogdu doğalı ne meme aldı ne mama

Siringayla yutturduk emzik vererek yutturduk.burnunu sıkarak yutturduk.su yaşına geldi hala hicbirdey yemiyor.su ile yutturmaya calsiiyorum.agzinda bekletiyor.tum gün lokma ağzında.sevdigi beğendiği asla bişey yok.su günlere nasıl geldiğini bilmiyorum artık çok yoruldum.kroniklesmis bir beslenme bozukluğu var.gever umuduyla bekledim hiçbir etki yaratmadi.gecmiyor.bir uzmandan destek almıyorum.bulundugum yerde maalesef yok.beslenme bozukluğu yaşayan doğdu doğalı devam eden destek alıp ilerleme kat etmiş.fayda sağlamış birileri var mı.sanaldan destek alabileceğim bildiğiniz doktorlar varmı.kim bu dalla ilgileniyor bilmiyorum.gastro gittim alerji bölümü gittim.dlktorlar yedireceksin diyor bı sıkıntı yok diyor.kilosu 9 a yakın.ama bu da benim zoraki beslememle alakalı.yoksa ona kalsa asla açlık duygusu yok.. çok yoruldum artık.elimle kaşıkla mahalle mahalle sokak sokak geziyorum.agzindaki yemeği unutsunda yutsun diye.zoelamadigim dönem de oldu .maalesef yemiyor hiç bi şekilde .kendi istegine bıraktım ve günlerce aç kaldı banamisin demiyor.hastaneye gidip serum taktiriyoruz.lutfen yardımcı olun.fikir verin bsey diyin

5 Cevaplar

0 oy
(5,754 puan) tarafından

Canım bu öyle uzaktan olacak bir şey değil. Neredesin bilmiyorum ama alacaksın bebeni gideceksin en yakın büyükşehire. Psikolojik muhtemelen. Bebeğinle aranız nasıl? Güvenli bağlanma olabildi mi? Doğumdan önce ya da sonra bebeğinle bağlanmanı etkileyecek bir şeyler yaşandı mı? 

(197 puan) tarafından

Anne Bebek uyumsuzlugu demişti gastrondoktoru.bilgi alabileceğim bir alan yok.hangi doktora gideceğim bilmiyorum.ki bulunduğum şehirde zaten yok.koy gibi yer özel hastane dahi yok.omu çok seviyorum.nasil olurda aramızdaki bağ da bir sikinti olur anlamadım.pskolojikmen çok yıprandım evet bunu çocuğuma da yansitiyorum maalesef .ama doğduğu günden bugüne kadar da uzun sürer miydi

(197 puan) tarafından

Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum.bir yaşına kadar zorla yedirdigim için kusardj birde.kusacagini bilirdim.pskolojik kusma olduğunu.valla artık napacagimi bilmiyorum.yakin olan tüm şehirlere gittim zaten.maras Kayseri Malatya hatay.yok çocuğa hiçbir fayda sağlamafi.cocuk iyi diyip gönderdiler.kilosu 4 üncü aydan beri aynı .dönem dönem düşüyor.ben zorluyorum ağzına veriyorum birşeyler diye diye ede ede gezdirerek ya da yutturmaya çalışıyorum.gunde bir iki lokma tutarsa benden mutlusu yok

(5,754 puan) tarafından

Tabii, aranızdaki güven bağı oluşamadıysa bu sorun ömür boyu da sürer. Çocuğun için pedagog şart. Senin de psikolojik destek alıp rahatlaman gerek.

Hangi şehirdesin ona göre başlayalım

(6,258 puan) tarafından

Benimki 22 aylık 10 kilo  . Acaba sen sürekli peşinde yemekle gezmesen daha iyi olmaz mı. Yani bunu çok nadir yapsan yinede çare olmuyor mu 

-Reklam-
0 oy
(8,743 puan) tarafından

Aynı benim kızım da böyleydi. Aç ağzını bak polis geliyor biri kapıya vuruyor gibi biraz korkutuyordum yesin diye. Bir kaç lokma bu şekilde yiyordu. Sonra çizgi film ile yedirmeye başladım. O ağızda tutma huyu en ayar olduğum şeydi. Sonra multivitamin aldım verdim o biraz iyi geldi derken öyle böyle kâh sakin kâh çıldırarak 3 yaşına geldi. Ne zaman düzeldi dersen de tüm dişlerini çıkardıktan sonra yani 2 yaşında düzelmeye başladı. Hiç umursama kızma bağırma ye diye zorlama kendi bilir sonra geçiyor bu günler ve geriye pişmanlıklar kalıyor. 

0 oy
(22,999 puan) tarafından

Allah'ım yardimco olsun. Benim çocuğum da yemeyen çocuk. 25 aylık 9.5 kg. Ama senin çocuğunun durumu çok daha zor. Allah yardımcın olsun.

(197 puan) tarafından

Of hemde ne zor.ve geçmiyor 

0 oy
(798 puan) tarafından

Vitamin şurupları iştah açıyormuş sağlık ocağına yazdır hangisi uygunsa yazarlar

0 oy
(3,308 puan) tarafından

Cici bebe, arı mama falan denediz mi? Genelde bebekler cici bebeye pek hayır demiyorlar. Ne kadar yanlış olsada video izleterek yedirmeyi deneyin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde yesilll (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Pembeoje (427 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 130 göst.