+1 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar ben çalısıyorum özel hastanede kızımada kaynanam bakıyor belki saçma gelck size ama kaynanam büyü işleriyle çok uğraşır kızımın tepeden bşr tutam saçı kesilmilti kızıma sordum ne oldu sacına diye  bir tutam saçını kesmiş kızım söyledi anne babanne kesti diye  kızın tepeden bir tutam sacını neden keser ki ? İşi bırakıp kızımı alıp eve geçmeyi düşünüyorum siz olsaydnz ne yapardınız ? 

16 Cevaplar

+11 oy
(4,718 puan) tarafından

Sor acik acik kayinvalidene, neden kestin anne hic olmus mu de. Ya su buyuyle ugrasanlar ahiretlerini hic dusunmuyorlar. Yazik boyle suursuzlara..

-Reklam-
+9 oy
(23,661 puan) tarafından

Büyü işleriyle uğraşıyor ise ona bırakmış olman tuhaf değil mi 

+8 oy
(8,255 puan) tarafından

Ben olsam güvenmediğim birine çocuğumu emanet etmezdim 

+5 oy
(1,697 puan) tarafından

Güvenmedigm.birine çocuk bırakmam ben Allah korusun inşallah fitnelik düşünmez 

+5 oy
(2,177 puan) tarafından

Olay çıkarsaysdiniz çocuğa bakıyor diye onun üzerinden herşeyi yapacağı anlamına gelmez bakacak tabi ama kesmesi kabul edilir değil inşallah kötü niyetli kesmemistir buyucuye çocuk emanet edilmez

+4 oy
(2,628 puan) tarafından

Allah belasını versin bnm kaynanda büyüyle çok uğraşır kızını kendine baglicak kesin benm kaynana öyle yapmış eşimi de şuan öl dese eşim kalkıp kendini öldürür kaynana k ni kocasını oğullarını hepsine yapmış büyü yaparak kaynımı evlendirdi o derece şeytan ölmüş gitmiş ama görsen kuran okur namaz kilar

+4 oy
(433 puan) tarafından

Kaynanam büyüyle ilgilenmez ama bakım tarzıni beğenmiyorum sırf o yüzden çalışmıyorum. Büyüyle ilgilenen birine asla çocuğumu emanet etmezdim. Kim bilir neden kesti. İşe çok ihtiyacınız yoksa bir süre ara verebilirsiniz

+3 oy
(4,807 puan) tarafından

valla canım madem böyle bir kadın niye onun bakmasına izin veriyorsun ki? git bakıcıya ver parayı, kafan rahat eder. 

+2 oy
(1,007 puan) tarafından

Böyle bir insana çocuk emanet etmek de doğrusu büyük cesaret tebrik ederim sizi 

+2 oy
(473 puan) tarafından

Büyü müyü işleriyle uğraşan birine başdan çocuğumu emanet etmezdim.. 

+1 oy
(5,091 puan) tarafından

Bunu keşke kızına eşinin yanında sorsaydın sonra da annen ne yapmaya çalışıyor deseydin

0 oy
(2,896 puan) tarafından

Ben de kısaltmak için normal kesti sandım. Bir arkadaşımın kayınvalidesi kafasına göre çocuğa kahkül kesmişti ve arkadaşım aşırı sinirlenmişti. Yani bu tarz bir kesim değilse direkt sormanız lazım bu çocuğun saçının hali ne olmuş böyle şekilsiz diye

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Oha insan nasıl büyü işiyle uğraşabilir hiçmi korkmuyolar ben olsam bırakmam çocuğumu işten çıksan açlıktanmı ölürsünüz eşinin maaşı yetmiyormu evinize al çocuğunu kendin yetiştir

0 oy
(3,377 puan) tarafından

Yani dolaşmış olabilir sakız yapışmış olabilir büyü için çocuğa sanmam yani

0 oy
(6,330 puan) tarafından

Büyü yapan birinin yanında çocuk büyü yapan kişiyi örnek alırsa ne yapacaksın? 

0 oy
(299 puan) tarafından

büyü işleriyle uğraşan birine çocugunuzu neden emanet ettiniz

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 1,224 göst.
0 oy
20 cevap 630 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ipek94 (14 puan) tarafından soruldu
+4 oy
31 cevap 948 göst.
16 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu