Çok para veriyorlarsa....
Oysaki en çok Anneler hassas olmalı bu konuda
Bu sayfanın kurucusu da bir anne değil mi?
Vicdan diye birsey kalmis mi... 2 kurus ucuz diye boykot alanlar, 2 kurus fazla verjyor diye reklamini alanlar. Rabbim sizleri evlatlarinizda, yuvanizla imtihan ettiginde mi empati kuracaksiniz...
İnsanoğlu için para diyince ne vicdan ne iman kalıyor
Oysaki bir duruşu olmalı insan dediğinin...
++++++++++++++++++
Ben de önceden boykotu önemsemeyen bir insandım açıkçası . Sonra gördüklerim kesinlikle vicdanıma sığmadı . Yani insanın elinden zaten bir şey gelmiyor karşıdan oturup izlemekten başka ya da paylaşım yapmaktan başka. Elimden geldiğince yapıyorum artık . Ayrıca buranın sahibi de admin değil. Sayfanın kurucusu başka biri . O sadece buradaki bir görevli
Pos yukaariiii🤷♀️
Kesinlikle katılıyorum.. niye Türk malları dururken İsrail malları reklam yapılıyor. Bide şimdi bu zulüm varken..
Aynen duyarlı bir @admin var sanırdım🫤
Tevekkül vakti diye bir uygulama var. Orda chat gbt ve Coca Cola reklamını gördüm sildim 🙄 öyle bir uygulamada varsa buraya şaşırmıyorum
Uygulamalarda reklam kısıtlaması var mı bilmiyorum ama zamanın popüler reklamları neyse onlar çıkıyor karşımıza. Tabi ki hoş bişey değil. Engellenebilen bir şey ise adminin bu konuda bişey yapması lazım.
Bende de cıkıyor ya reklam :(
Ben heryerden o reklamı engelledim hiç çıkmıyor bana hemde hiç biryerden
Engellenebildigini bilmiyordum. Hiçbir yerden derken nasıl yaptınız öyle
Reklamın üzerinde sağ üst köşede üç nokta olmalı rahatsız edici diye seçilebilir
Goggle ayarlarında yaptım
Sevgi o şekil yapinca tekrar çıkıyor çare değil o yaa
Sürekli geri bildirim verdim bende çıkmıyor artık
Tabiki küçük büyük demeden her konuda dikkatli olmalı ama tüm olay kola reklamını kaldırarak da çözülmez ki. Onlara ait olup da kullandığımız bir sürü şey var. Sadece gözümüze görünmüyor diye vicdanen daha rahat olmamız yersiz oluyor.
Ve maalesef reklamsız bu işler yürümüyor...
Öncesinden pek dikkat etmezdim fakat o yavrucaklari o halde görünce İsrail'in malları boğazımdan geçmez oldu vicdanen içim almıyor.
Canım oğlun nasıl kaç gündür yoktun
Giremiyorum pek onunla uğraşıyorum canm . Galiba reflüsü de başladı. 19-21 ağustosta metabolik sonuçları gideceğim sonuçlar çıktıktan sonra tam değerlendirme yapılacak
ataklar devam ediyor mu
Bir gün tek oldu ilaç kullanıyor olmadı çok şükür
Aman iyi çok şükür Allah sağlık sıhhat versin
Para konuşuyor bu devirde
Evden çalışmak isteyen detaylı bilgi isteyen yazsın bana
1,469,811 soru
24,077,542 cevap
331,020 kullanıcı