0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (7,212 puan) tarafından

Kizlar yaa evde karinca var öldurmeyim diyorum ama olmuyor yani oglumla isirılmadik yerimiz kalmadi evden nasil gider hergunde süpürüyorum kirintida olmaz evde ama hala varlar yani

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim evim Bahçeli mutfaktan duvar dibinden geliyodu limon dilimleyip koydum kayboldular bı dene istersen

(7,212 puan) tarafından

Deneyim canım ama limon bulabilir miyim ki su zamanda

tarafından

yani heryerde var kız nasıl bulabilirsin😱

-Reklam-
+1 oy
(17,409 puan) tarafından

Ben mendilin arasına Türk kahvesi sarıp evin belirli köşelerine bıraktım. Yüzde yüz bitmedi ama yüzde doksan azaldı. Bu sene ilaçlama yapmamıza rağmen gitmiyorlardi evden. 

(7,212 puan) tarafından

Onu deneyim canim bildigin her yanimiz kabardi hepte oglumu yemisler minnacik karinca ama isirigi fena

(17,409 puan) tarafından

Bende bıktım vallahi. Sanki ev bizim değil onların. Çocuklarda korkuyorlar görünce. Benimde ayaklarımı yemişler hep. 

0 oy
(1,721 puan) tarafından

Ayy onlar gitmeyince gitmiyo gerçekten ama ya ilaç alcaksnz yada alternatif leri deniceksnz bende olmuştu oglm bebekken tarçın falan dökmüştm pek işe yaradı diyemicem ilaç faln kullandm en son sonra gitti 

0 oy
(8,331 puan) tarafından

Allah affetsin ilk zamanlar elimle toplar camdan birakirdim ama baktım olmuyor ne tuz fayda ediyor ne geliş yerlerini kapatmak. Baktım baş edemiyorum bimden ilaç aldım bir kere sıktım son buldu 

(221 puan) tarafından

İlacın adı neydi bende yarın alayım aynı dertten çekiyorum eski bina olduğu için 

(8,331 puan) tarafından

Raid karınca için olanı yeşil renkli

0 oy
(2,559 puan) tarafından

Ah ah yaz geldiğinden beri benimde çilem oldu her türlü Bitkisel yolu denedim bana misin demedi en son ilaç sıkıyorum o an olmuyor bir kaç gün felan ama daha sonra tekrar geliyolar napcam şaştım

(7,212 puan) tarafından

Su karinca tebesiri varmis arkadas yazmis onu denicem canim

(2,559 puan) tarafından

Denedim ben de onu ya evet gelmiyo ama mecbur silinince geri geliyolar

0 oy
(3,566 puan) tarafından

Her gün süpürge açıyorum bende çözüm bulamadım yaaa

(7,212 puan) tarafından

Kıs gelsin diye bakiyom bende.karincalar bir yandan sicak bir yandan 

0 oy
(1,150 puan) tarafından

Tablet ilaçlardan alın 6 aylık bir etkisi sürüyor. 

(7,212 puan) tarafından

Cocuk.var canim eller diye cesaret edemem

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Geliş yerlerini bul ve kapat yada eczaneden ilaç aldım ben ondan döküyorum gelmiyor 

(7,212 puan) tarafından

Aslinda silikon sıkmam lazim balkonda yuvasi var

0 oy
(784 puan) tarafından

Ay benim evimde de var ya yatak odamdaydı karabiber koydum ordan kaçtılar salon ve mutfağa dadandılar geliş gidiş yerlerini kapadım ama Bi delik yine buluyorlar ilaçlamakta istemiyorum ama yıldım bende 

(7,212 puan) tarafından

İsırmasalar birsey demicem ama fenalar ya dün oglumu salliyordum bacagim acidi bir baktim isirmis karinca 

0 oy
(3,707 puan) tarafından

Bende de çok vardı bu jelden aldı eşim köşelere sıktım bir anda kayboldular ve daha hiiç gelmediler bir dene istersen 

image

(7,212 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim

0 oy
(5,305 puan) tarafından

Nane kaynat ciktiklari yerlere sür tortusunu bırak kokusundan nefret ederler kaçarlar 

(7,212 puan) tarafından

Deneyim canım 

0 oy
(2,423 puan) tarafından

Herkese aynı tavsiyeyi veriyorum. Çünkü yıllardır çıktıkça kullanırım. Bende giriş kattayım. Haliyle bu sorun oluyor. Eczaneden karınca tebeşiri alıp çıktığı yerlere sürüyorum geçiyor. Fiyatı 80 TL civarı bişeydi.

Geçen yengem kendine aldı çünkü. Sürdü geçti. Kokusuz zehirsiz. Sadece karıncalar alıyor kokusunu. Muhakkak denemelisin

(7,212 puan) tarafından

Balkonda yuvasi var direk agzina sursem cikar mi ki geri ordan geliyorlar bildigin duvara yuva yapmislar

(2,423 puan) tarafından

Evet bacım direk sür giderler inşallah. Ama sürdüğüm yeri hemen silip süpürme. Ben genelde süpürgeliklere sürüyorum. Ya da geçtiği kenarlara. Bire Bir etkili. Dua edersin bana 

(5,305 puan) tarafından

Bak o ddedigim naneyi kaynat suyunu tortusunu yuvasının içine doğru sür oraya dök nefret ederler yuvalarının yerini değiştirirler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
+1 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
9 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,947 cevap