0 oy
165 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5 puan) tarafından

1 buçuk yaşında oğlum 1 haftadır gözü kanlaniyor sebebi ne olabilir yarın doktora goturuecem ama başına gelen var mi

6 Cevaplar

0 oy
(3,006 puan) tarafından

Kabızlık falan yaşadı mı son zamanlarda bir ara kızım sürekli kabızdı gözü kanlanmıştı göz doktoruna götürdüğmüzde ıkınma zorlanma durumu oldu mu dedi evet dedim ıkındıkları zaman göbeğe baskı o da zorlanmadan göze vuruyor demişti bir damla vermişti şükür geçmişti yani korkulacak birşey değil demişti 

Ama bazen gözde kanlanma enfeksiyon falan kaptığı içinde olabiliyor doktora götürmenizde fayda var

(5 puan) tarafından

Göz doktoruna mi goturmeliyim çocuk doktoru na mi kabızlık olmadı canım enfeksiyon felan varsa anlar değil mi

-Reklam-
0 oy
tarafından

Güneşte fazla kalıyorsa oda yapiyor

(5 puan) tarafından

1 hafta önce güneşe çıktı 2 3 gündür de çıkıyor ondan mı mikrop mu kaptı anlamadım 

tarafından

Güneş yapıyor 

0 oy
(575 puan) tarafından

Göz doktoruna götür benim oğlumda hep oyle

(5 puan) tarafından

Tamam canım Perşembe ye randevu buldum ama bir şey olmaz inşallah o zaman a kadar bir kaç gündür kanlı gözü 

(575 puan) tarafından

Sağlık ocağına götür damla veriyolar ben tekrar randevu aldım ama damlalarida var kanlandikca kasiniyomu gözü ağrısı oluyomu

(5 puan) tarafından

Daha konuşamıyor ağrısı var mı bilmiyorum ama kaşiyor gözlerini 

(575 puan) tarafından

O kdr kucukmu sen onu şimdi bi sağlık ocağına göster istersen Perşembe günü de göz doktoruna goturursun benim oğlum büyük 8 yaşında agridigini kasindigini falan soyluyo alerjik enfeksiyon olabilir sizinki

(5 puan) tarafından

17 aylık canım daha

0 oy
(1,342 puan) tarafından

Bizde yaşadık 1 ay önce bir anda gözü kanlandı sağlık ocağına götürdük gözü enfeksiyon kapmış dedi damla verdi 2 tane onlarla geçmedi sonra çocuk doktoruna götürdük damla verdi o hemen iyileştirdi canım. Büyük ihtimal enfeksiyon kapmış gözü bizim 1 hafta falan sürdü

(5 puan) tarafından

Biz hangi doktora gitsek 

(5 puan) tarafından

Perşembe gününe randevu buldum göz doktoruna 

(1,342 puan) tarafından

Çocuk Doktoruna gittik biz o birşey olursa yönlendirir diye gitmedik göz doktoruna canım

0 oy
(2,782 puan) tarafından

Benim oğlumun gözü 1 günde şişip kanlandı virüs bulaşmıştı.akmaya başladı sonra.antibiyotik dqmla verdiler

0 oy
(29 puan) tarafından

Bu  haftadır 9 aylık oğlumun da gözü kanlanıyordu sağlık ocağına götürdum antibiyotik damla verdi  yeni yeni geçti doktor bişey demedi ama  kanlanma  için 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 117 göst.
+1 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
10 cevap 140 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mevah (1,864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,487 cevap

332,886 kullanıcı