Mediamarkin övme sonucu lG klima aldık 10 m odayı sogutmuyor 12 btu luk klima 1 hafta oldu baglandılar geri iade alırlarmı hava 32 derece içeri 30 oda klima 18 derecede çalışıyor.
Servis cagirin iade almaz sanmiyodum servis rapor tutturup tuketici hakeme basvurun sonuc alirsiniz ya da servis.belki degisim ister
Havalardan kaynaklıdır şuan benim de klima 3 gündür 18 de ve içeride zar zor nefes alıyoruz klimacı arkadaşı var eşimin o paylaşım yapmıştı dün klimalar sıcaklardan dolayı performans gösteremiyor diye
Siizn kilimanın markasıne
Vestel
Bilmiyorum ya çok övdüler lg markayı aldık ama çok pişman oldum 12 btu klima 10 m odayı 29 deree en fazla 27 derece yapıyor
Şuan ülke geneli yanıyo belki de gazı bitmiştir takarken kaçırabiliyolar ona baktırın yoksa ne marka olursa olsun mümkün değil ki netice de sıfır servisi çağırın yanlarında deneyin
Sizin oda sıcaklıgı kaç oluyor
Ben tüm evi soğutuyorum yatak odası 27 28 arası ama klima çalişan odaya geçen dereceyi getirdim 22 ye düştü
Yarın bir servis çagırım kapılar da kapalı ona ragmen 10 m oda 28 derece
Bence de çağır günah o kadar para veriliyor
acaba odaya uygun olan btü yü mü almadınız
Odaya klima büyük bile oda 10 m klima 12 btu luk
o zaman servis çağırın baksınlar iade şartlarını bilmiyorum ama iadeden önce servise gitmesi gerekebilir
Bizimkide başta pek soğutmuyordi, 18 lik, servis geldi gaz basmak lazım dediler. Sonra kendiliğinden soğutmaya başladı, ha servis hâlâ gelmedi o ayrı
Kesin gaz basip basincini almadi servis baglarken.gep.unutuyorlar ve bu sebepten bir.cok kisi calismiyor yetersiz saniyor.Servisi gelsin baksin gazi basilmis ni acilmis mi diye
1,469,582 soru
24,074,215 cevap
330,831 kullanıcı