Yarın sabah doğuma gireceğim kızlar o kadar stresliyim ki çok korkuyorum aslında ilk doğumum değil ama bildiğim için daha çok korkuyorum bence bir tane de oğlum var o da babaannesinde Bir de aklım onda geride çocuk bırakmak daha da zormuş stresliyim ne olur bana dua edin kızlar
Allah yar ve yardımcın olsun dilinde hep dua olsun korkma o zaman çok kolay doğuruyorsun
Ah dua ediyorum valla abdestli gidicem Allah izin verirse inşallah kolay geçer 💜🤍 Allah razı olsun canım benim ❤️
Bende çok stres yapmıştım ama cidden bebegi kucagına alınca geçiyo hepsi Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnşallah öle olur canım Allah razı olsun ❤️
Rabbım yar ve yardımcın olsun canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
İnşallah canım benim Allah razı olsun ❤️ 💞
Allah yar ve yardımcınız olsun kuzum
Melekler baş ucunda seni korusun
Ve güneş öyle bir doğsun ki içini ısıtsın
Ve o korkunu alsın rabbim
Dualarım seninle yavrum
Korkma
Teslimiyet allahın kurban olduğum
Ya 🥺🥺çok duygulandım Allah binlerce kez razı olsun ❤️ ❤️ ❤️ çok teşekkür ederim inşallah kolay geçer çok mutlu ettin beni böyle dua almak çok sağol canım kardeşim ❤️ Allah razı olsun ❤️ ❤️ ❤️
Sakin ol inan korkmana hiç gerek yok Rabbim yardımcın olsun
İnşallah kolay geçer canm Allah razı olsun ❤️ teşekkür ederim 🥰
Yarın benm arkadaşımda giricek doğuma allah yardımcınız olsun canm
Amin canım inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰 Allah'ım onunda yardımcısi olsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de ikinci hamileliğimde doğum yaklaştıkça stresten korkudan uyuyamazdim. Gece rüyalarımda hep dogururdum. Ama ikinci dogumum ilkine göre coook daha rahat ve kısa sürdü. Hiç korkma . Allah'ım izniyle çok güzel olacak. Rahat olacak ötekine göre. Allah'ım sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy inşallah öyle olur bnde uyuyamıyorum zaten Rüya da göruyorm oğlum da ağladı giderken onada takılıyorum iyi bakarlar biliyorum ama işte annelik Allah razı olsun canım benim 💜 teşekkür ederim 🥰 çok teselli oldm.sayenizde Allah razı olsun ❤️
Ben de geride oğlumu bıraktım ikinci doğuma giderken. O gün de onun unutamayacağı bir gün oldu. Hala hatırlar. Teyzemle şöyle yaptık bunu aldık kardeşim soğuduğunda bana meyvesuyu getirmişti falan. Hala söyler. Hatta geçen gün anne nasıl kardeşim bana doğduğunda meyvesuyu getirebildi. Oyuncak getirebildi diye sordu. Ben de gerçeği itiraf ettim artık 🤣
Yaa kıyamam kuzum.benm🥺♥️ bizmkide sorar kesin onlarda iyi olan sırf onları düşündüğümüz den zaten en çok da stres
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
Rabbim yardımcın olsun canm.
Normal doğum mu ? Kaç haftalık oldun
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim 🥰 ♥️
Sezaryen olcak karnm ağrıyor çok.ozur dilerim ishal faln olnca doktor beklemek istemedi nolur nolmaz diye 37+3 olcak yarın inşallah 💞
Ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğin gelişimi iyiyse erken almaları bu uaz sıcaklığı için daha iyi . Yazın hamileliği çekilmiyor.
İnşallah bu gece uyuyabilirsin
Doktorum.cok.sık takip.etti iyiymiş çok.sukur Allah'ım daha iyi etsn
Valla hiç uyuyamadım bu gece sabah olmadı bana uyuduğum da bile hep doğumla ilgili gördüm 😂 psikolojik sanırım
Teşekkür ederim canım 💖
Aynen öyle valla cnm
İnşallah doğum yapmışsindir
Yaptm canm.cok şükür iyym daha iyi olcam inşallah
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün. Nasıl geçti.
İsim taktınız mi bebise
Sağol canım Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰 oğluma göre bir tık .daha iyydim biraz.daha
Asel hüma
Sancı aynıdır ama Allah iki ve sonrakiler de kısa sürüyor. İlkinde kemikler yeni açılıyor diye uzuyor.
İsmiyle büyüsün inşallah
Sezaryen doğum canm.bnmki dikişler çok zorluyor
Allah razı olsun ❤️
Asa evet canm sezeryan çok zormus doğum sonrası
Evet canım çok hemde cocklarami yetişeym kndimemi bkym bilmiyorum
Yanında kimse kalıyor mu
2 3 gün kaynanam geldi işte zorla kmse yok artk annemde hasta kadnn canı ckti hastanede çocuk dan fırsat blp bakamadım kusura bakma cnm
İnşallah çabuk toparlanirsin canım
Sağlıkla koltukla kucağına alırısn inşallah 🤍
İnşallah canım benim Allah razı olsun ❤️
Canım sen zor süreçi atlamışsın 9 ay bir ömür bitmek bilmiyor. Stres yapma. Sağlıcakla doğsun ♥️
Evet öyle tabi ki ama doğum stresi geride çocuk olması annelik çok.zormus teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️
1,471,671 soru
24,101,882 cevap
332,460 kullanıcı