Hanımlar Instagramada bazı videoların sağ üst kısmında bazen takipleştiğim kişilerin profil fotoğrafları beliriyor. Bu ne demek oluyor bilen aydınlatırsa sevınırım. Beğenmişlerdir diye düşündüm ama bazen sol altta çıkıyor yanında kalp işaretiyle onlar beğeni onlar kesin de bu sağ üstteki ne oluyor?
Bilmiyorum canım intgram yok kullanmıyorum
Post yukarı
Tesekkur ederim ☺️
O üstte basınca gösterilen kişilerin beğendiği videolar çıkıyor
Hımmm öyle mi dıyon kesin mi 🙄
Evet kesin bilgi
Instegramda ekli arkadaslarin begendigi videolar çıkıyor
Eşimin begenmiş olmasından pek hoşlanmadığım videolar oluyor da o yüzden beğenme dışında bişi olabılır mi diye merak ediyorum
Takip ettiğin kişilerin neyi beğendiğini görüyorsun ordan
Emin misin 🙄
Evet takipleştiğin kişilerin beğendiği videolar çıkıyor.üstte İdilde velirtmiş zaten
Takip ettiğin arkadaşlarının beğendiği videolar çıkar orada. Normalde keşfette video kaydırırsın ya işte orada o resimlere tıklayıp kaydırdığinda senin takip ettiğin arkadaşların beğendiği videolar çıkar ard arda. Kimin begendigi ya da yorum yaptığı da sol alt köşede gözükür detaylı olarak
Bak örnek attığim gibi yorum yaptıysa yorumunun ilk birkaç kelimesi çıkar, begendiyse kalp çıkar, bir süredir de paylaşanlar çıkıyor mor bir işaretle.
Canım o tekrar oynat galiba yeni çıktı güncelleme bu işarete basınca çıkıyor bende yeni fark ettim o işareti basanın resmi çıkıyor sende ekli olan biri ona bastıysa resmi çıkıyor.
Retweet işareti o. Olabilir de kocam öyle basit videoları da retwetlemez diye düşünüyorum. Ona da sormak istemıyroum rahat davransın 😅
yeni özellik bu eğer istersen onların beğenilerinden oluşan bir akış önüne düşecek
Takip ettiğin kişilerin takip ettiği sayfalar
Farklı yorum dikkat edeyım bi teşekkürler
Takipleştiginiz kişilerin beğendiği videolar onlar
1,477,826 soru
24,188,925 cevap
336,792 kullanıcı