0 oy
318 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (2,005 puan) tarafından

Hanımlar Instagramada bazı videoların sağ üst kısmında bazen takipleştiğim kişilerin profil fotoğrafları beliriyor. Bu ne demek oluyor bilen aydınlatırsa sevınırım. Beğenmişlerdir diye düşündüm ama bazen sol altta çıkıyor yanında kalp işaretiyle onlar beğeni onlar kesin de bu sağ üstteki ne oluyor?

9 Cevaplar

0 oy
(1,592 puan) tarafından

Bilmiyorum canım intgram yok kullanmıyorum 

Post yukarı 

(2,005 puan) tarafından

Tesekkur ederim ☺️

-Reklam-
0 oy
(2,289 puan) tarafından

O üstte basınca gösterilen kişilerin beğendiği videolar çıkıyor 

(2,005 puan) tarafından

Hımmm öyle mi dıyon kesin mi 🙄

(2,289 puan) tarafından

Evet kesin bilgi 

0 oy
(7,227 puan) tarafından

Instegramda ekli arkadaslarin begendigi videolar çıkıyor 

(2,005 puan) tarafından

Eşimin begenmiş olmasından pek hoşlanmadığım videolar oluyor da o yüzden beğenme dışında bişi olabılır mi diye merak ediyorum 

0 oy
(3,446 puan) tarafından

Takip ettiğin kişilerin neyi beğendiğini görüyorsun ordan

(2,005 puan) tarafından

Emin misin 🙄

(3,446 puan) tarafından

Evet takipleştiğin kişilerin beğendiği videolar çıkıyor.üstte İdilde velirtmiş zaten

0 oy
(493 puan) tarafından

Takip ettiğin arkadaşlarının beğendiği videolar çıkar orada. Normalde keşfette video kaydırırsın ya işte orada o resimlere tıklayıp kaydırdığinda senin takip ettiğin arkadaşların beğendiği videolar çıkar ard arda. Kimin begendigi ya da yorum yaptığı da sol alt köşede gözükür detaylı olarak 

image

image

(493 puan) tarafından

Bak örnek attığim gibi yorum yaptıysa yorumunun ilk birkaç kelimesi çıkar, begendiyse kalp çıkar, bir süredir de paylaşanlar çıkıyor mor bir işaretle. 

0 oy
(2,124 puan) tarafından

Canım o tekrar oynat galiba yeni çıktı güncelleme bu işarete basınca çıkıyor bende yeni fark ettim o işareti basanın resmi çıkıyor sende ekli olan biri ona bastıysa resmi çıkıyor.

image

(2,005 puan) tarafından

Retweet işareti o. Olabilir de kocam öyle basit videoları da retwetlemez diye düşünüyorum. Ona da sormak istemıyroum rahat davransın 😅

0 oy
(6,137 puan) tarafından

yeni özellik bu eğer istersen onların beğenilerinden oluşan bir akış önüne düşecek 

0 oy
(6,677 puan) tarafından

Takip ettiğin kişilerin takip ettiği sayfalar

(2,005 puan) tarafından

Farklı yorum dikkat edeyım bi teşekkürler 

0 oy
(1,151 puan) tarafından

Takipleştiginiz kişilerin beğendiği videolar onlar 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 106 göst.
+1 oy
1 cevap 70 göst.
16 Ağustos 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Slmcnm (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,477,826 soru

24,188,925 cevap

336,792 kullanıcı

...