0 oy
201 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (956 puan) tarafından

Yani şunu bi beceremiyorum. Sosta bekletiyorum çıtır paneye batırıp kızartıyorum ama bi olmuyor. Bu sefer zaten knor boykot diye Arif oğlu aldım oda çıtır pane değil normal pane harcıydı. Bi baharatlı bi ağırdı. Ama bence sorun pane harcında değil boykottan önce knor ile yapıyordum yine öyle aman aman olmuyordu benimki neden acaba. Püf noktası nedir acaba

5 Cevaplar

0 oy
(4,946 puan) tarafından

Bende beceremiyorum şöyle dışarıda yediğimiz gibi olmuyor şurda bekleyim de bana da yarasın bu post 😂

(956 puan) tarafından

Acaba kimse mi beceremiyor. Kuzenim de yapamıyor 😁 bi maşAllah nefis yemek tarifleri Elif Atalar'ın ki aynı o dışardakiler gibi görünüyor resimlerde 😁

(4,946 puan) tarafından

Instagram'da bi kadın yapıyordu aşırı güzel geldi gözüme dedim bu sefer kesin olacak yine olmadı eşim de diyor uğraşma artık 

-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Ben galeta unu, kajun baharatı ve cips yada corn flakes(boykot olmayan markaları tercih ediyorum) kullanıyorum genelde yiyen herkes çıtırlığını çok beğeniyor göğüs etini birkaç saat önce yoğurt zeytinyağı tuz ve kekikle marine ediyorum sonrasında yumurtaya bulayım bahsettiğim karışımla kaplayıp kızgın yağda kızartıyorum

0 oy
(5,006 puan) tarafından

Koz ne panesi ne harci tavuklari hasla duduklude guzelce suzdur sogut once yumurtaya sonra una sonra bi daha yumurtaya bu sefer galeta ununa bula kizart bende galeta unu yoktu bayat ekmekleri robottan gecirip firinlamistim ona batirdim 😂

(6,212 puan) tarafından

Bayat ekmekleri robottan geçirme fikri iyiymiş. Ben de kalan ekmekleri kurutur robotta çekip dondurucuya koyarım

(5,006 puan) tarafından

Yok ben buzluga koymuyorum buzlugum kucuk zor yetiyo zaten de ben firinliyorum onlari buzdolabinin altinda sakliyorum lazim olunca kullaniyorum ekmek buyuk nimettir israf etmemek gerek zaten 

(6,212 puan) tarafından

Evet ya hiç israf etmesek keşke hiçbirşeyi

(5,006 puan) tarafından

Ya illaki oluyo da ne kadar az o kadar iyi ben herseyi plan programli yapiyorum sayili alirim ne alirsam meyve esimde bende pek yemeyiz cocuga kadar sevdiklerinden 2ser tane alırım sebze kahvaltilik kuru baklagilleri kontrol ederim azar azar alir yenisini aldigimda onu arkaya koyar eskisini one alirim bisey curumeye mi meyilli hemen ona gore menuyu ayarlarim ekmek mesela kaliyo dimi onu posetler buzluga atarim ertesi gun cikaririm bayat olmaz yenir ha bazen boyle bayatliyo onlari da cope etmem degerlendiririm cok nadirdir benim cope bisey attigim yemekleri de az yaparim ertesi gun yenilmez cope gider diye bugun soylemesi ayip alisveris yaptim buzdolabina yerlestiririken arkaya kuru fasulye koymusum kac gunluk olmus artik yenilmez siye attim cope yinede oluyo yani bazen 

(6,212 puan) tarafından

Kuru fasulye bozulmuş deyince aklıma geldi de. Hamileliğimin ilk zamanları midem bulanıyor buzdolabını açamıyorum günler sonra eşim kontrol etmiş dolabı iki üç saklama kabı yemek çıkarıp çöpe atmıştı ama keyfi değil tabi çok zorlanıyordum dolap çok kötü kokuyordu

(5,006 puan) tarafından

Olsvilir bacim yani keske yapmasak ama oluyo bazen ne kadar az o kadar iyi elimizden geleni yapalim da Rabbim kalbimizi biliyo 

0 oy
(6,212 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DGdwKHUOthT/?igsh=MTN5cDFjenZ3dXN0bA==

Bide bunu dener misin

Ben hiç denemedim ama gözüme takılmıştı bir ara aklımda kaldı aradim buldum bir ara ben de yapmak istiyorum ama ördek etiyle yapsam pişer mi bilemedim

0 oy
(48 puan) tarafından

Bakın yıllardır şu tarifi yapıyorum birebir popeyes tavuğu oluyor tavsiye ederim deneyin denettirin harika bi tarif sonra bana teşekkür edeceksiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 312 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
0 oy
8 cevap 475 göst.
30 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,837 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,863 soru

24,091,224 cevap

331,757 kullanıcı

...