0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (532 puan) tarafından

Hanımlar  dereceli lens kullanıyorum. Bildiğiniz güvenilir lens sitesi varmı. Sürekli aldığım bir site var fiyatları 2000₺2500₺ civarı artmış.

4 Cevaplar

+1 oy
(907 puan) tarafından

Lensmarket var yıllardır oradan alırım.

-Reklam-
+1 oy
(1,295 puan) tarafından

10 yıldır alışveriş yaptığım site LENSMARKET.. her zaman ürününün arkasında durur asla mağduriyet yaşatmaz. Piyasa fiyatına göre uygun satar vs vs vs memnuniyetim daha da fazla da anlatamiyorum ;). Başka siteleri bilmiyorum aarastirma geregide hiç duymadım açıkçası buradan memnun olunca

0 oy
(12,107 puan) tarafından

Bu lenslere bu kadar para verene kadar lazer ol kurtul derim :)

(3,675 puan) tarafından

Keşke öyle kolay olsa 😌 kendim de kullanıyorum. Derecenin sabitlenmesi ve gözün ameliyata uygun olması (retina duvarının kalınlığı) gerekiyor. 

(2,610 puan) tarafından

Aynen banada herkes lazer çizdirmeyi öneriyordu ama her göz uygun olmuyor malesef doktor çizdirirsen sürekli çizdirmen lazım sürekli yaptıracaksan yola çık demişti 

(12,107 puan) tarafından

Kolay olmadığını en iyi ben biliyorum çünku lazerliyim😂

Zaten çok kolay demedim. Doktora gittiğimde bana bunun 3 şartı var dedi. Bir 18 yaşından büyük olmak, 2 büyümenin Durmuş olması, 3 numaranın çok yüksek olmaması dedi.

Bu şartlar Tamamsa yaparız dedi Ben de bu 3 şarta uygundum ve yaptı

Mesela benim görümcem de daha yeni lazer ameliyatı oldu birlikte olduk yani, o senelerce lens kullandı boşuna bu kadar para vermişim lense Keşke daha önce olsaydım dedi. hani onun gibi bir şeyse yaptırabilir dedim arkadaşa

(2,610 puan) tarafından

Vallaha olsa koşa koşa gidicem bende ne kadara yapıyorlar şuan bana lazerden çok mercek ameliyayı önerdi 

(3,675 puan) tarafından

Biraz araştırınca mercek ameliyatı için orta yaş ve üzeri için öneriliyor. Size neden önerildi🤔 Ailemin yarısının gözü bozuk, ilk defa duydum bu mercek ameliyatını. 

(1,295 puan) tarafından

Lazer ne zaman oldunuz acaba. Fiyat olarak hangi ilde ne kadara oldunuz. Bende 10 yıldır lens kullanıyorum 1 ay önce doktorum uzun süreli lens kullanımıni çok önermiyoruz gözlük istemiyorsan lazer öneriyorum dedi bı yönden de göz bu diye korkuyorum bilemiyorum 

(2,610 puan) tarafından

Canım benim numaralar yüksek astigmat var birde +5.50 gözler benim mercek ol kurtul dedi doktor gözlüktür lenstir ama riskler bence fazla 

(12,107 puan) tarafından

Canım geçen sene oldum 1 sene olmadı daha benim. Kayseri ideal göz hastanesinde oldum. Doktor mustafa koç. 40bin TL'ydi o zaman ücreti. Yani inanılmaz memnunuz görumcem de bende. @SL

(1,295 puan) tarafından

Yaa çok iyi olmuşun ben 100bin uzeridir diye düşünüyordum. Çok korkuyorum ama sanki bende olacak gibi canım ya bu lens ile hem tam net de goremiyorsun ister istemez hemde göze sıkıntı hergün hergun

(12,107 puan) tarafından

Aynen öyle kesinlikle oneriyorum. Inan korkacak bişey yokmuş bende çok korkuyordum. Görümcemin sayesinde bi cesaret gittim oldum. Sadece ilk gün yanma oluyor o kadar. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi gözlerini açabiliyorsun

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Lensevinden alirim yillardir

(532 puan) tarafından

Güvenilir mi orası fiyatları nasil

(1,523 puan) tarafından
+1

Fiyatlar gozlukculere oranla gayet uygun ve güvenilir 👍

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
+1 oy