Aklımda hiçbir şey yok oğluşum da çok seçici her şeyi yemez düşün düşün yoruldum valla. Sizler neler yapacaksınız fikirlerinizi almak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim :)
Et çıkardım aklımda patates pureli et sote yanına pilav ve cacık kızım içinde tarhana yapicam et yemiyor
Yaz mevsiminin klasik menüleri; menemen, soğuk ayranaşı çorba, kızartma, fırın patates, kısır vs. Genelde bu aralar bizde bunlar seviliyor . Sende kendini yormadan hafif şeyler yapabilirsin. Geçende pişi ve kahvaltılık koydum çayla güzel oluyor
Sulu patates yemeği ve tavuk pilav yanında cacık birde
Benim çocuklar da yemez mesela bu menüyü daha sonra tost yada sandviç vs isterler kesin
Beşamel soslu patates oturtma yapıcam, yanına ne yaparım bilmiyorum ama
Ay ben çok seviyorum da eşim yemiyor tek kendime de yapasım gelmiyor
Benimkide beşamel sosu beğenmedi, bir daha bunsuz yap dedi 😅
Ay aynısı ya 😂 beşemal sosu sevmiyor hiç
Annelerinin evinde sanki hergün çok güzel yemekler yiyorlardı ya
Valla aklıma bisey gelmiyor tavuk tantuni yapıcam bana fark etmezde eşim yemek seçiyor maalesef 😂 yanına da ıspanak çıkardım yumurtalı yaparım yeter
Ben köfte kızartıcam patates kızartıcam bide çorba yaparım belki
Mercimekli aş
Fellah turşusu
Oldukça yöresel ☺️
Turşu dedimmi bende ipler kopuyor fellah turşusu nedir not post sahibi değilim🤣🤣🤣
Bende merak ettim ana malzemesi ne oluyor acaba
Ana malzemesi biber ve patlıcan tam olarak turşu değil ama ekşi olduğu için adı öyle sulu ve soğuk tüketilen bir yemek basitçe tarif edeyim patlıcam ve biberleri doğrayıp haşlıyorum sonra sumak suyu buz kuru nane tuzla karıştırıyorum
Adıyamanlı çok sevdiğim bir arkadaşım yapardı bana onu hatırlattın
Mercimek çorbası kremalı tavuklu makarna ayran üzüm vardı bizde
Patates püreli et sote pilav salata ayranlı çorba
Ahahhaa aynı menüyü yapıyoruz sjsjsj
Hadi ya ikimizede afiyet olsun 🤣🤣 misafirm gelcekti normalde bugun onlara yaptım aslında ama öğlen arayıp gelemiceklerini soylediler Allah'tan bitek bunları yaptım bi kac sey daha yapıcakyım gelmiyoruz diyince yapmadım 🤣🤣
Ahaha iyiymiş sjsjjs ben bir kez yaptım pure hiç olmadı bu ikinci yapisim biraz korkuyorum var mi puf noktan
Blender dan geciriyorum genelde pürüzsüz oluyor bide tarife bire bir uyuyorum ben cok kaşar sevmediğim için kaşarını az koyuyorum
Teşekkürler canım uygulayacağım dediklerini
Kuru fasulye pilav
Bu saat olmuş ama hala bir şey yapmadım. Yorumlarda pişi yazan gördüm, pişi, nugette ve salata yapayım bari 😅
Garnitürlü köfteli sulu yemek yanına bulgur pilavı mi makarna mi kararsız kaldim
Ben bugün şinisel yaptım
Yanında domates
Patates kızartması yaptım
Yanında gazoz içtik
Birazdan kahve yapcam
Az sıcak su kaynasın
Kızların ikiside ateşli bugün yemekle uğraşmadım bi çorba yaptım tarhana güç bela bi tabak yedirdim büyüğe canı döner istemiş babası gidip alacak birazdan
Bugun sinirlerim tepemde yine bu ara keciler hic inmiyo zaten ne haliniz varsa gorun ne zikkimlanirsaniz zikkimlanin diyesim vardi da yine dayanamadim ana yuregi nohut hasladim nohutlubpilav yaptim simdide fasulye yapiyorum buzluga
Biber dolması
Tavuklu patates yemeği
Cacık
Bugün makarna yapacağım sabahtan da ayran çorbası yaptım bizde mehir derler ❤️ dünden de oğluma terbiyeli tavuk suyu çorbası var
1,477,405 soru
24,182,996 cevap
336,439 kullanıcı