+2 oy
383 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (325 puan) tarafından

Aklımda hiçbir şey yok oğluşum da çok seçici her şeyi yemez düşün düşün yoruldum valla. Sizler neler yapacaksınız fikirlerinizi almak isterim şimdiden hepinize teşekkür ederim :)

17 Cevaplar

+1 oy
(3,621 puan) tarafından

Et çıkardım aklımda patates pureli et sote yanına pilav ve cacık kızım içinde tarhana yapicam et yemiyor 

-Reklam-
+1 oy
(3,248 puan) tarafından

Yaz mevsiminin klasik menüleri; menemen, soğuk ayranaşı çorba, kızartma, fırın patates, kısır vs. Genelde bu aralar bizde bunlar seviliyor . Sende kendini yormadan hafif şeyler yapabilirsin. Geçende pişi ve kahvaltılık koydum çayla güzel oluyor

+1 oy
(2,559 puan) tarafından

Sulu patates yemeği ve tavuk pilav yanında cacık birde 

Benim çocuklar da yemez mesela bu menüyü daha sonra tost yada sandviç vs isterler kesin

+1 oy
(3,467 puan) tarafından

Beşamel soslu patates oturtma yapıcam, yanına ne yaparım bilmiyorum ama

(490 puan) tarafından

Ay ben çok seviyorum da eşim yemiyor tek kendime de yapasım gelmiyor 

(3,467 puan) tarafından

Benimkide beşamel sosu beğenmedi, bir daha bunsuz yap dedi 😅

(490 puan) tarafından

Ay aynısı ya 😂 beşemal sosu sevmiyor hiç 

(3,467 puan) tarafından

Annelerinin evinde sanki hergün çok güzel yemekler yiyorlardı ya

+1 oy
(490 puan) tarafından

Valla aklıma bisey gelmiyor tavuk tantuni yapıcam bana fark etmezde eşim yemek seçiyor maalesef 😂 yanına da ıspanak çıkardım yumurtalı yaparım yeter

+1 oy
(28,451 puan) tarafından

Ben köfte kızartıcam patates kızartıcam bide çorba yaparım belki

+1 oy
(10,219 puan) tarafından

Mercimekli aş 

Fellah turşusu 

Oldukça yöresel ☺️

(582 puan) tarafından

Turşu dedimmi bende ipler kopuyor fellah turşusu nedir not post sahibi değilim🤣🤣🤣

(6,545 puan) tarafından

Bende merak ettim ana malzemesi ne oluyor acaba

(10,219 puan) tarafından

Ana malzemesi biber ve patlıcan tam olarak turşu değil ama ekşi olduğu için adı öyle sulu ve soğuk tüketilen bir yemek basitçe tarif edeyim patlıcam ve biberleri doğrayıp haşlıyorum sonra sumak suyu buz kuru nane tuzla karıştırıyorum 

(588 puan) tarafından

Adıyamanlı çok sevdiğim bir arkadaşım yapardı bana onu hatırlattın 

+1 oy
(784 puan) tarafından

Mercimek çorbası kremalı tavuklu makarna ayran üzüm vardı bizde

+1 oy
(2,350 puan) tarafından

Patates püreli et sote pilav salata ayranlı çorba

(3,621 puan) tarafından
+1

Ahahhaa aynı menüyü yapıyoruz sjsjsj 

(2,350 puan) tarafından

Hadi ya ikimizede afiyet olsun  🤣🤣 misafirm gelcekti normalde bugun onlara yaptım aslında ama öğlen arayıp gelemiceklerini soylediler Allah'tan bitek bunları yaptım bi kac sey daha yapıcakyım gelmiyoruz diyince yapmadım 🤣🤣

(3,621 puan) tarafından

Ahaha iyiymiş sjsjjs ben bir kez yaptım pure hiç olmadı bu ikinci yapisim biraz korkuyorum var mi puf noktan 

(2,350 puan) tarafından

Blender dan geciriyorum genelde pürüzsüz oluyor bide tarife bire bir uyuyorum ben cok kaşar sevmediğim için kaşarını az koyuyorum 

(3,621 puan) tarafından

Teşekkürler canım uygulayacağım dediklerini 

+1 oy
(24,508 puan) tarafından

Kuru fasulye pilav 

+1 oy
(4,013 puan) tarafından

Bu saat olmuş ama hala bir şey yapmadım. Yorumlarda pişi yazan gördüm, pişi, nugette ve salata yapayım bari 😅

+1 oy
(2,009 puan) tarafından

Garnitürlü köfteli sulu yemek yanına bulgur pilavı mi makarna mi kararsız kaldim

+1 oy
(1,475 puan) tarafından

Ben bugün şinisel yaptım 

Yanında domates 

Patates kızartması yaptım 

Yanında gazoz içtik 

Birazdan kahve yapcam 

Az sıcak su kaynasın 

+1 oy
(6,545 puan) tarafından

Kızların ikiside ateşli bugün yemekle uğraşmadım bi çorba yaptım tarhana güç bela bi tabak yedirdim büyüğe canı döner istemiş babası gidip alacak birazdan 

+1 oy
(5,761 puan) tarafından

Bugun sinirlerim tepemde yine bu ara keciler hic inmiyo zaten ne haliniz varsa gorun ne zikkimlanirsaniz zikkimlanin diyesim vardi da yine dayanamadim ana yuregi nohut hasladim nohutlubpilav yaptim simdide fasulye yapiyorum buzluga 

+1 oy
(1,376 puan) tarafından

Biber dolması 

Tavuklu patates yemeği 

Cacık 

+1 oy
(4,473 puan) tarafından

Bugün makarna yapacağım sabahtan da ayran çorbası yaptım bizde mehir derler ❤️ dünden de oğluma terbiyeli tavuk suyu çorbası var

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 499 göst.
21 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,132 göst.
9 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Balkizinannesi2727 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 444 göst.
22 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 258 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,996 cevap

336,439 kullanıcı

...