0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,260 puan) tarafından

Ev temizliği neden bu kadar nankör yapıyorum yapıyorum ama bir türlü içime sinmiyor Ev tam anlamıyla hiç bir şekilde temizleniyor.  Evde akşama kadar birşeyler yapsan günlerce temizlik olsa da yok Ev bir türlü temizliği göstermiyor neden acaba.

11 Cevaplar

+1 oy
(6,242 puan) tarafından

Bu kadar takılmayın ya. Ev bu kirlenir de dağılır da. Paralamayın kendinizi bu kadar, başka gündemler bulun canınıza yazık.

(1,260 puan) tarafından

Yok öyle sürekli kafaya takmalık hastalık boyutuyla ilgili değil sorduğum yani genel de de rahat birisiyim zaten dağıl ış kirlenmiş çok umursamam ama yapıldığı halde gerçekten neden pis olur onu anlamaya çalışıyorum 

(6,242 puan) tarafından

Hareket olan her yerde toz olur. Toz da zaten evi kirli gösterir. 

-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından

Evin mi eski canım hani eski derken bazı evler yapılan temizliği göstermez yada esyan mi çok ondanmiki

(1,260 puan) tarafından

Küçük  ev , oyuncak fazlalığı açık mutfak ve tembellik galiba sorun ;)

(582 puan) tarafından

Oooo hepsi bir arada duble desene at bacım eline ne geçerse attt başka kurtuluşun yok 

0 oy
(510 puan) tarafından

Ev eskidir yada eşya fazlalığın vardır belki

0 oy
(1,488 puan) tarafından

Çok kalabalık  eşyan varsa ne yaparsan yap temiz görünmez... Benim de eşya uyumum hiç güzel değil o yüzden benşm evim de tam olarak temiz  gelmez gözüme 

(1,260 puan) tarafından

Eşyam çok yok ama oyuncak ve kıyafet galiba evin toparlanamama sebebi birde açık mutfak sorunu gibi 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Ay temizlik deme bana dün komple evi bastan asagi temizledim. Neyse ki benm ev temizlik gosteriyo bazi evler yap yap yine ayni.

Evin eskiyse göstermiyor malesef.

(1,260 puan) tarafından

Eskideki kriter 10-15 senelik mi oluyor acaba. Küçük olunca ve açık mutfak olunca olmuyor galiba anladığım kadarıyla 

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Evin eskidir,  eşyanın eskidir, eşyanın uyumsuzdur veya çok fazla eşyan vardır. 

0 oy
(3,248 puan) tarafından

Çocuğun küçükse sürekli dağıtıyordur, benim kızımın en hareketli zamanı. Yaptığım iş belli olmuyor sayesinde :) eşya evin boyutuna göre çoktur. Fazlalıkları kaldırmayla başlarsan daha kısa sürede ev ferah, düzenli durur

(1,260 puan) tarafından

Çok küçük değil ama çok yaramaz bir odayı temizleyip çıkıyorum geri döndüğümde oda eskisinden de kötü halde oluyor 

0 oy
(3,613 puan) tarafından

Evimi alıp çöpe atasım var biktimmm geçen dip bucak girdim sonuç gene aynı oldu üstüne birde pireler var bugün hiç biesey yapmadim 

(1,260 puan) tarafından

Bende bazen kapıyı çekip gidesim geliyor 

0 oy
(5,671 puan) tarafından

Niye bu kadar kafaya takiyorsun ki 

Eminim cogumuzun evi de böyledir 

Napalim yani ölelim mi 

Yapacak bisey yok ev bu dağılır 

Bu kadar üzülmeye can sıkmaya asla değmez bence 

Herseyden önce Allah can sağlığı versin 

Gerisi hallolur

(1,260 puan) tarafından

Ya kafaya takmak noktası çok ciddi psikolojik  bir boyut değil sadece merak anlatırken dertlenmiş  çok kafaya takmış gibi yazmışım zaten çok kafaya taksam dağınık olmazdı eminim ;) aklıma takılan sürekli temizlendiği halde neden böyle olduğuydu

(5,671 puan) tarafından

Bende de aynı canım 

Hatta bugün koz kardeşim de söyledi sürekli dağılıyor diye 

Bosver bu kadar takma dedim 

Toplanır eder dedim 

Yoksa ev işi cidden nankör 

Her gün her gün bıkıyor insan

0 oy
(28,451 puan) tarafından

Nankör işte 🤣🤣 kız evde hayat var iş bitmez çamaşır çıkar bulaşık çıkar hele çocukluysan hiç iş bitmez

(1,260 puan) tarafından

Evde bir küçük bide büyük çocuk var ;) bitmiyor işte 

(28,451 puan) tarafından

Bitmez valla ben kendim şuan bıraktım yoruldum bi gezip gelicem bunaldım sonra yaparım 🤣🤣

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Geceden sabaha kadar yapıyorum sabah uyanınca yine aynı.. 

(1,260 puan) tarafından

Yani anlamadım ben de bu işten birşey  ben çok tembelim heralde yada iş bilmez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy
7 cevap 281 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy