Ev temizliği neden bu kadar nankör yapıyorum yapıyorum ama bir türlü içime sinmiyor Ev tam anlamıyla hiç bir şekilde temizleniyor. Evde akşama kadar birşeyler yapsan günlerce temizlik olsa da yok Ev bir türlü temizliği göstermiyor neden acaba.
Bu kadar takılmayın ya. Ev bu kirlenir de dağılır da. Paralamayın kendinizi bu kadar, başka gündemler bulun canınıza yazık.
Yok öyle sürekli kafaya takmalık hastalık boyutuyla ilgili değil sorduğum yani genel de de rahat birisiyim zaten dağıl ış kirlenmiş çok umursamam ama yapıldığı halde gerçekten neden pis olur onu anlamaya çalışıyorum
Hareket olan her yerde toz olur. Toz da zaten evi kirli gösterir.
Evin mi eski canım hani eski derken bazı evler yapılan temizliği göstermez yada esyan mi çok ondanmiki
Küçük ev , oyuncak fazlalığı açık mutfak ve tembellik galiba sorun ;)
Oooo hepsi bir arada duble desene at bacım eline ne geçerse attt başka kurtuluşun yok
Ev eskidir yada eşya fazlalığın vardır belki
Çok kalabalık eşyan varsa ne yaparsan yap temiz görünmez... Benim de eşya uyumum hiç güzel değil o yüzden benşm evim de tam olarak temiz gelmez gözüme
Eşyam çok yok ama oyuncak ve kıyafet galiba evin toparlanamama sebebi birde açık mutfak sorunu gibi
Ay temizlik deme bana dün komple evi bastan asagi temizledim. Neyse ki benm ev temizlik gosteriyo bazi evler yap yap yine ayni.
Evin eskiyse göstermiyor malesef.
Eskideki kriter 10-15 senelik mi oluyor acaba. Küçük olunca ve açık mutfak olunca olmuyor galiba anladığım kadarıyla
Evin eskidir, eşyanın eskidir, eşyanın uyumsuzdur veya çok fazla eşyan vardır.
Çocuğun küçükse sürekli dağıtıyordur, benim kızımın en hareketli zamanı. Yaptığım iş belli olmuyor sayesinde :) eşya evin boyutuna göre çoktur. Fazlalıkları kaldırmayla başlarsan daha kısa sürede ev ferah, düzenli durur
Çok küçük değil ama çok yaramaz bir odayı temizleyip çıkıyorum geri döndüğümde oda eskisinden de kötü halde oluyor
Evimi alıp çöpe atasım var biktimmm geçen dip bucak girdim sonuç gene aynı oldu üstüne birde pireler var bugün hiç biesey yapmadim
Bende bazen kapıyı çekip gidesim geliyor
Niye bu kadar kafaya takiyorsun ki
Eminim cogumuzun evi de böyledir
Napalim yani ölelim mi
Yapacak bisey yok ev bu dağılır
Bu kadar üzülmeye can sıkmaya asla değmez bence
Herseyden önce Allah can sağlığı versin
Gerisi hallolur
Ya kafaya takmak noktası çok ciddi psikolojik bir boyut değil sadece merak anlatırken dertlenmiş çok kafaya takmış gibi yazmışım zaten çok kafaya taksam dağınık olmazdı eminim ;) aklıma takılan sürekli temizlendiği halde neden böyle olduğuydu
Bende de aynı canım
Hatta bugün koz kardeşim de söyledi sürekli dağılıyor diye
Bosver bu kadar takma dedim
Toplanır eder dedim
Yoksa ev işi cidden nankör
Her gün her gün bıkıyor insan
Nankör işte 🤣🤣 kız evde hayat var iş bitmez çamaşır çıkar bulaşık çıkar hele çocukluysan hiç iş bitmez
Evde bir küçük bide büyük çocuk var ;) bitmiyor işte
Bitmez valla ben kendim şuan bıraktım yoruldum bi gezip gelicem bunaldım sonra yaparım 🤣🤣
Geceden sabaha kadar yapıyorum sabah uyanınca yine aynı..
Yani anlamadım ben de bu işten birşey ben çok tembelim heralde yada iş bilmez
1,477,228 soru
24,180,553 cevap
336,312 kullanıcı