Perdelerimi yeni aldım 1 sene oldu her yikadigimda buruşuyor sentetik 30° ve 400 de sıktırıyorum ama yinede çok buruşuyor bı fikri olan yada önerisi olan varmı neden böyle oluyor
Kumaşından kaynaklıdır perdelerinin
Tşk ederim
utu isteyen kumas yasisindadir yulu. kimis istio uyu kimi gerek kalmio. benimde salon gonlari utu istio . sinir oluyorum en yakin zamanda degismem lazim koltuklari degisince
Canım kumaşla alakalı olabilir ütülemen gerekir o zaman
Makineden çıktığı gibi as bir de uçlarına kurşun diktirsen iyi olur
Hemen asıyorum canım makineden çıktığında buruşuk oluyor
Ama uçlarında model var dikilmes sanırım kurşun
Diğer çamaşırların da buruşuk çıkıyorsa makineden kaynaklı olabilir arkadaşın dediği gibi sıkmadan yada çok az dönünce çıkarabilirsin ucu modellilerde kurşun ben de hiç görmedim oymalı değilse belki arkadan tutturabilirler perdeciye bir sor istersen
Yani bence 400 yüksek bir ayar perdeler için.
Kumaş farkı da olabilri ama normal tül fark eden pek bişey olduğunu düşünmüyorum.
400 ün altı var mı ki
Perdeler normalde zaten hassas programda yıkanmalı 400 derece sıkma her ne kadar normal bir derece olarak görülse de tüller için yüksek bana göre.
400 üm altında yok diye biliyorken makinalar da
Benim Bosch en son 400 var
400 altı yok zaten :) demek istediğim perdeler için yüksek bir ayar o. Perdeler hassas programda yıkanmalı. Değinmek istediğim bu :)
Tşk ederim düşüncelerinizi için
Asinca bi kac gune duzelmiyo mu
Yok canım düzelmiyor
Kumasindandir o zaman islak asip kururken duzelmesi lazim en kotu eteklerinden tutup biraz asilmak yeterli olmali
Benim perdelerim de sürekli kırışıyordu çözümü ben sıkmaya alınca kapatıp direk asmakla buldum
Çok sulu olmuyormu öyle yapinca
Yok canım çok az sıkmada bırakıyorum ama öyle çok değil 3-5 dk
1,494,899 soru
24,421,913 cevap
351,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın