+1 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,900 puan) tarafından

Oğlum dünden beri ateşi 39un üstünde. Ateş düşürücü 4-5 saat sonra etkisini kaybediyor yine çıkıyor ateşi. Eşimi beklıyorum şimdi hastaneye götürecez. Şimdi diş etini gösterip acıdıgını söyledi. Diş mi çıkartıyor ateşi  ondan mı korkmalı mıyım

3 Cevaplar

+1 oy
(562 puan) tarafından

Kaç aylık   canım

(1,900 puan) tarafından

2 yaşında sayılır. Enfeksiyon kapmış boğazı 

-Reklam-
+1 oy
(46 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş Olsun diş atesi 39 dereceleri görmez enfeksiyon olabilir mi 

(1,900 puan) tarafından

Sağol canım evet boğaz enfeksiyonu varmış. 

0 oy
(212 puan) tarafından

Sirkeli su ile vücudunu sil dış o kadar ateş yapmaz hastaneye götürün eşiniz gelince sürekli ateşini ölçün ılık duş aldırın geçmiş olsun Rabbim şifa versin çocuk işi zor b nim oğlan da ateşlendi dün gece 38 idi ateşi bu gün de ishali var eşim sağlık ocağına götürdü şimdi 

(2,847 puan) tarafından

Sirkeli su kolanya vs sakın sürme canım bunlar anlık ateşi düşürüp hızlı bir şekilde daha çok yükseltir. Eşin gelene kadar ılık soğuk olmayan bi duş aldır kasıklarına koltuk altlarına yani katlanan yerlerine çok soğuk olmayacak şekilde kompres yap bol su içirmeyr çalış acile gidin 

(212 puan) tarafından

Sirkeli su demişti doktor bize ilaç ve duş etkili olmazsa acile öyle gelin demişti sağlık ocağına gittiler şimdi oğlum ile babası post sahibi ben değilim ama salgın mi var ne anlamadık 

(1,900 puan) tarafından

Tesekkur ederim dün sirkeli suyla duş aldırmıştım bu sabah da normal suyla aldırdım. Hastaneye gıttık boğaz enfeksiyonu varmış. 

(212 puan) tarafından

Bizim oglana da öyle sevdiler geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
+2 oy
3 cevap 192 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,098 soru

24,093,973 cevap

331,944 kullanıcı

...