+2 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben gördüm iligimle kemigimle imtihan olurken bana hava atanlar şimdi aynı şeyi gözlerimin önünde yaşadı göz yaşlarını ben sildim Allah'a havale ediyorum dedim Rabbim bana iyilik düşünsene iyilik kötülük düşünene kötülük nasip et dedim hep kalbiyle nafakandir herkesi dedim 

Ve yaşadılar mutlu olmadım olmamda ama yaşadılar 

Kimseyi kinamadim hor görmedim ama bazıları beni yüz üstü kapattı ağlamaktan ölecektim en zor zamanlarimda bir tekmede onlar vurdu sonuç aynılarını yaşadılar rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,873 puan) tarafından

Görmedim ama görmek için de gün sayıyorum. O kadar zor zamanlar geçirdm. Kemoterapi ler aldm bi göğsümü ameliyat masasında bıraktm. Ama sanki bana grip olmuşum gibi davrandılar. Beddua etmek değil niyetim ama bazen insanlarn seni anlamaları için aynı şeyleri yaşaması gerekiyor. Rabbım e havale ettim..

tarafından

En güzeli rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım 

-Reklam-
+1 oy
(3,079 puan) tarafından

Gerçekten Ah tutuyor Benim de eşimle kavga ettiğimiz gün bana haksızlık ettiği gün diyor İlla benim başıma o gün bir şey gelir gerçekten bazen Allah'a havale etmek en iyisi Rabbim gelsin haklarından

tarafından

Rabbim herkesin kalbine göre versin 

+1 oy
(3,639 puan) tarafından

Gormedim  mlsf

tarafından

Emin ol birgün göreceksin ve hatırlayacaksınız bana bunu yapmıştı cezasını Rabbim verdi diyeceksiniz uzulmeyeveksinuz ama sevinmeyeceksinuz de 

(3,639 puan) tarafından

Ins gormeden olmem temennim bende bir Yaradanin kulu bir ana babanjn kuzusuydum beni acimadan cignemeyenler hellallik almadan son nefesini veremesin insAllah

tarafından

Amin canım inşallah 

+1 oy
(1,650 puan) tarafından

en fazlasini yasasinlar ama haberdar olmayayim istiyorum bi daha aklimin ucundan gecmesinler istiyorum bende ama yok ya sanirim kotulerin yaptiklari yanlarina kar kaliyor

tarafından

Rabbimin terazisi sasarmi canım hz.yusuf kuyudan kurtuldu

+1 oy
(1,427 puan) tarafından

Yok canım daha bende görmedim 

Ama görmeyi çok isterdim 

tarafından

Birgün sende görecek canım 

+1 oy
(463 puan) tarafından

Çok şükür hep  gördüm

tarafından

Çok şükür canım 

+1 oy
(28,451 puan) tarafından

Evet bana haketmediğim şeyler yaşatanların beter olduğunu gördüm görüyorum 

tarafından

Rabbim. Kim ne yapıyorsa görüyor kuzum 

0 oy
(3,613 puan) tarafından

Gördüm ve keyif alıyorum o perişan oldukça içim rahatlıyor daha çok çeksin çünkü tek bir kişinin değil çoğu kişinin ahı üstünde nasıl can verir onu merak ediyorum 

tarafından

Rabbimde onu kötülükle imtihan ediyor demekki

0 oy
(6,244 puan) tarafından

Ben hiç görmedim. Ölmeden göreceğime de inancım yok. Dünyada adalet vaat edilmediğine ikna ettim kendimi mecburen.

Her kim tanıyorsam zalim, gününü gün ediyor. Ettikleri gayet de kaldı yanlarına :)

tarafından

Böyle konuşma Rabbimin gücüne gider alah muhafaza 

Kalmiyor kalmayacaktır rabbimin terazisi Şaşmaz 

Kuyudan kurtulup mısırı yönetecen Hz Yusuf'u hatırla 

(6,244 puan) tarafından

Yoo anladığınız manada demedim ben. Allahın adaleti elbette var ama bu dünyada ya geç geliyor ya da hiç gelmiyor. Ahirete kalıyor çoğu şey anlamında dedim ben. Allah da zaten dünyada her zulme karşılık verecek bir adalet var demiyor. Bundan bahsediyorum. 

0 oy
(8,370 puan) tarafından

Banada kim ne çektirdiyse ahımı aldıysa çıkmıştır gelip helallik almışlardır benden 

tarafından

Çok şükür canım 

0 oy
(23,465 puan) tarafından

Allah ahiretlerini bitirdi onların. O kadar zulüm ettikleri halde hala gece nasıl uyuyabiliyorlar ben hayret ediyorum. Ama şuan hala malesef ki çok iyi durumdalar. Allah inşallah bu dünyada da bittiklerini perisanliklarini göstersin bana. 

tarafından

Birgün göreceksin canım 

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Bende yaşadım bunu Allah'a dua ettim göster bana bana yaptıklarına pişman olduklarını diye gerçektende gördüm darısı henüz göremediklerimin başına eheheheh

tarafından

Onlarida göreceksin canım 

0 oy
(1,846 puan) tarafından

Bu sayılırsa gördüm evet.

Eşimin ailesi ilk günden beri yabancı geline karşı ki eşimi birakmam için çok şeyler yaptılar ah bu kulaklar neler duydu işitti anlatsam nasıl dayandın dersin tabi eşimde onların lafıyla hareket ediyordu tek dediğim rabbim herşeyi gözüne soksun oldu ve gerçekten de şimdi ben görmeden duymadan eşime gidiyo herşey artık o baskısı gitti sen bilirsin oldu .

Ailesine gelecek olurska ben bugüne kadar asla sesimi cikarmadim Allah'a havale ettim 2 yıl önce eşimin anne ve babası hacca gittiler duam buydu yarabbim tavaf esnasında aklına bana yaptıkları gelsin dedim ve tam tavaf esnasında eşimi aradı babası bugüne kadar beni sormayan adam kalbimi defalarca kıran adam beni sordu tlfnda istedi ben şok oldu.

Benle beraber 5 eltiyiz diğer eltiler hep akrabaları falan bu sene eşim yanlarına gitmiş ve babası hepsi senin karına kurban olsun demiş yani bana köydeki tüm akrabalar eşime karının kıymetini bil bulamazsın öyle birini demişler 

Tabi bunlar kalp kirildiktan sonra çokta önemli olmuyo .

Şuan onlara ayağı duymanın sebebi önce rabbim sonra annem çünkü her zaman bana sen iyi ol kızım Allah görüyor diyo

İlgili sorular

+3 oy
0 cevap 306 göst.
0 oy
18 cevap 783 göst.
+3 oy
1 cevap 214 göst.
+1 oy
24 cevap 1,106 göst.
12 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gamzeliwampir (3,705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,244 soru

24,180,747 cevap

336,315 kullanıcı

...