Bu sayılırsa gördüm evet.
Eşimin ailesi ilk günden beri yabancı geline karşı ki eşimi birakmam için çok şeyler yaptılar ah bu kulaklar neler duydu işitti anlatsam nasıl dayandın dersin tabi eşimde onların lafıyla hareket ediyordu tek dediğim rabbim herşeyi gözüne soksun oldu ve gerçekten de şimdi ben görmeden duymadan eşime gidiyo herşey artık o baskısı gitti sen bilirsin oldu .
Ailesine gelecek olurska ben bugüne kadar asla sesimi cikarmadim Allah'a havale ettim 2 yıl önce eşimin anne ve babası hacca gittiler duam buydu yarabbim tavaf esnasında aklına bana yaptıkları gelsin dedim ve tam tavaf esnasında eşimi aradı babası bugüne kadar beni sormayan adam kalbimi defalarca kıran adam beni sordu tlfnda istedi ben şok oldu.
Benle beraber 5 eltiyiz diğer eltiler hep akrabaları falan bu sene eşim yanlarına gitmiş ve babası hepsi senin karına kurban olsun demiş yani bana köydeki tüm akrabalar eşime karının kıymetini bil bulamazsın öyle birini demişler
Tabi bunlar kalp kirildiktan sonra çokta önemli olmuyo .
Şuan onlara ayağı duymanın sebebi önce rabbim sonra annem çünkü her zaman bana sen iyi ol kızım Allah görüyor diyo