0 oy
266 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (406 puan) tarafından

İçinizden biriyim erkek hesabı degilim eşimle iliski esnasında istedikleri şeyi yapasim gelmiyor onla yakınlaşmak içimden gelmiyor lohusayken annesi yüzünden sert davrandığı olmuştu bana o yüzden mi soğudum diyorum acaba kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapabilirim eşimin gözünün dışarıya kaymasindan korkuyorum ona o gözle bakamıyorum 4 aylık bebeğim var araya zaman girdi de soğudum mu acaba diyorum

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Daha lohusa psikolojisindesin böyle şeyler düşünüp kendine vesvese verme duygu değişimleri yasaman normal 

-Reklam-
+2 oy
(1,733 puan) tarafından

Daha yeni annesin . Vücudun tam kendine gelmemiştir. Zamanla duyguların değişir 

+1 oy
(3,079 puan) tarafından

Kimse benim kadar soğumamıştır eşinden Ben üst üste hamileyim oldu hamilelikte çok zorlandım Lohusa iken öyle Hem çocuklar yoruyordu hem vücudum istediğim gibi değildi ağrılarım vardı Şu an tamamen ağrılarım bitti biraz kilo verdim özgüvenim yerine geldi eşimle de ara ara sorunlar var ama çok şükür yatağa yansımıyor Sen de iyice toparlanırsan bence sorun düzelir

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Daha logusa psikolojisinden çıkamadın o yüzden 

Her ne kadar anne de olsan ayrıca bir eşsin insansın zamanla vücudun toparlanacak o zaman canın ister yapacak erkek de her türlü yapar bunu düşünüp kendini üzme bedenin ve beynin şuan sadece anneliğe odaklanmış durumda 

0 oy
(1,037 puan) tarafından

Tamamen istek mi yok yoksa eşine mi istediğin tükendi bu ikisini ayırt etmelisin. Bazen sağlık sorunları içilen ilaçlar cinsel yaşamı etkileyebilir. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 80 göst.
0 oy
9 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru