0 oy
913 göst.
önce Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Eşimle birliktelik olduktan sonra ben sabahina duş alirim. Kac defa eşime cocugun yaninda dur gidip dus aliyim diyorum ya bi isim var diyor ya bi yere gidiyor.iş saatleri degil erkenden. Neyse dun yine duşa giremedim sen bide benim guslumi boz dedim. Duşada giremiyorum dedim. Sonrada oda goreceksin bu lafin bedeli agir olacak falan dedi. Yani benim o sozu dememde hakkim yokmuydu. Kizimi oylece birakib dusa giremiyorum nede yaninda durmuyor namazlarimda kaliyor kendimse gusulsuz geziyorum

24 Cevaplar

+9 oy
önce (23,363 puan) tarafından

İlişki ne zaman oluyorsa duşta ondan sonra olmalı ilişkiye zaman bulan duşa da bulmalı sıra ile girilir halledilir eşin çok düşüncesiz o daha toparlanmadan önce sen girsen o da öylece çıkıp dolaşmayı düşünemez herhalde bekler seni 

önce (1,157 puan) tarafından

++Aradığım yorum 🫡

-Reklam-
+7 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Çocuğum doğdu doğalı kimse evde yokken duş alıyorum. Duş alırken banyo  kapısini acık bırak beş dakika al cik yani , hiç tuvalete de girmiyor olman lazım bu mantıkla. 

önce (8,292 puan) tarafından

@-anne- ilişkiye nasıl vakit buluyorsa ona hayli hayli bulur.Bu işin bahanesi 

önce (14,816 puan) tarafından

Çocuğu ne kadarlık bilmiyorum ben ilk 4 ay wc ye gitmedim hemen koyduğum gibi mimarıdır ne 3 5 dk sondan bahsediyorsunuz. Ben yaptığının doğru yanlışını sorgulamıyorum bebek durmayabilir onu söylüyorum. Kızım 3 yaşında ben yeni kızımı bırakıp duş alabiliyorum her bebek bir değil bunu anlatmak istedim

önce (1,859 puan) tarafından

Yine çok abartiyorsun, 5 dakika ya ne demek 5 dakika? Snein çocuğun sıfır uyku ile büyüdü o zaman. 

önce (14,816 puan) tarafından

İnanmayın bacım sana kendimi inandırmak zorunda mıyım 30 dk uyurdu onu da sallar dururdum gece gündüz böyle geçti benim 4 ayım ne yemek yiyebilirim ne hazırlayabildim. 

önce (691 puan) tarafından
+1

Bence bebekten bebeğe değişiyor o rahatlık büyük kizim 4 yaşında olmasına rağmen hala onun yüzünden doğru düzgün ne duş ne WC nede yemek yiyebiliyorm küçük kızim bir yaşında o uyanıkken yada yalnızken bu dediklerimi çok rahat yapabiliyorum bence bebekten bebeğe değişir tabi bebeğin 10 dkda oyalanabilecegi bişey yaratmaya çalışın olmasada mama sandalyesine koyup yanına alabilirsn

+5 oy
önce (918 puan) tarafından

Duşunuzu neden sabahına bırakıyorsunuz ki onu anlayamadım. Benim bildiğim doğru olan ilişkiden en geç 30 dakika 1 saat sonra duş alınmalı. 

Benim aklıma hep ölüm gelir ya cünüb iken birşey olsa ölsem diye hep düşünürüm o yüzden ne ben ne eşim asla ertesi güne sabaha bırakmayız. 

önce (111 puan) tarafından
+1

Tam beklediğim yorum tebrik ederim 

+4 oy
önce (17,103 puan) tarafından

Sabaha kadar beklemek zorunda değilsinki. İlişkiden sonra git duşunu al. O saatte çocuk uyuyordur zaten. Uyumasa bile ağlarsa babasi mecburen bakar sen duştayken. Benim anladığım ikinizde sabahı bekliyorsunuz duş için. Kocandan önce duşa gir yada gece yap duşunu. 

Güzel yorum 

+3 oy
önce (15 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Çocuğun da bir rahatsizlik her hangi bir durum yoksa 5 dakika girip çıkabilirsin önüne oyuncak bir şey köy oyalansin abdestsiz durmak bir bahane değil özellikle öyle çocuk da emziriyorsanız emziremezsinis ölümün ne zaman geleceği belli olmaz abdestsiz durmayın ben çocuğum uyudugunda hemen girip çıktığım oluyor ki benim benim bebeğim 3 4 aylık uyku düzeni bile yok daha asla dussuz durmam

+3 oy

Canım birliktelikten hemen sonra duşa girebilirsin 

İlla sabahı bekleme ve cunup te gezme namazlarında kıl ve sakın ihmal etme

Sana anne ve abla tavsiyesi 

Dünyanın bin bir türlü hali var kızım 

Şimdi bir düşün bakalım hani öldün ahirete giderken gusulsuz mu gideceksin 

Ben gece hemen alıyorum duşumu 

Oğlum uyumus oluyor 

Gündüz senin için zor olur.

+2 oy
önce (5,602 puan) tarafından

Kızın ne kadarlık ki? 

Ama eşinin yaptığı saygısızlık. İşini görüp dönüp gitmek hoş değil. Mevzu duş değil sadece. Eşin bencil maalesef...

🫠☺️

önce (4,201 puan) tarafından

Gündüz bile eşim yokken duşa gireceksem küçük bebek arabaları varya ufak şemsiye olanlardan ona koyup oturtuyorum. Perde arkasından arada kafamı uzatip şakalar yapıyorum duruyor. He normalde lavaboya bile gitsem kapıda ağlar 1 saniye beni tek bırakmaz. 13 aylık. Ben de böyle çözüm buldum. Sen yine de geceden al dusunu. Mecburi hali de geçtim, hava yaz insan gün içinde bile duş alıyor 

önce (176 puan) tarafından

13 aylik icin normal . yeni yuruyorur duser kalkar falan . 20 ay kocaman cocuk. oyalanir oynar biseylerler . eline salatalik versen kemire kemire yer  bi des dk oyalanir🤣🤣 yurumeden oncesi daha kolay yerde yatio yuvarlanirken bikac dakkada banyo yapmak .  bide yani sonucta hersey yapilio iyi kotu ev isi yapilio. banyoda yapilir

önce (1,891 puan) tarafından

Oha gerçekten 20 aylık çocukla nasıl duş alınamıyor 

önce (8,232 puan) tarafından
+1

Hayır 20 aylık çocuk uyurken ilişkiye girebiliyorsun da duşa neden giremiyorsun onu anlamadım. Herhalde biraz keyfine duskunsun üzerine çocuk uyanana kadar uyuduguna göre . Ama bu hiç normal değil . 

+2 oy
önce (8,688 puan) tarafından

20 aylık küçük değil ki koy önüne su dolu kova içine oyuncaklar at oynasın gusül almak temizlenmek durulanmak Max 5 dk 

@Cilekli Milkshake  ahahaha alemsiniz su dolu kova derken mutfakta kullandığımız legenler var ya ona bir kaç oyuncak koyacak kadar su işte yani bu kadarı düşünülür canım kova dedim diye koca kovaları kastetmedim 😂😂😂 bizler anneniz bu kadar salakk olamayız ince düşünürüz (diye düşünüyorum) 

önce (15 puan) tarafından

2 yaşında çocuk yarım su kova da boguluyorsa takdiri ilahi çünkü yarım kova da yeni doğan bogulmuyor o melek olacakmış zaten

önce (449 puan) tarafından

Size uzun uzun yazdığım zamana yazık vallahi. Pes! Bazı çocuklar gerçekten şans eseri hayattalar 

Tabi tedbir senden takdir Allah'tan demişler kova deyince arkadaş yanlış anlamış olmalı 

Bana mı dediniz ? 

+2 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Kız bu çocuk hiç mi uyumuyor 5 dk. Nasıl geziyorsunuz öyle cünüp cünüp. Bacım senin ki biraz bahane olmuş sanki. O zaman hiç temizlik falan da yapmaman lazım ayrılmaman lazım çocuğun başından 

+1 oy
önce (325 puan) tarafından

Kızın kaç aylık eğer geceyse kapını açık bırakıp 5 dk girebilirsin uyanık oluyorsa ama kucağına yatırıp yere bırakabilirsin yanında 

+1 oy
önce (568 puan) tarafından

20 aylık çocuk kocaman olmuş nasıl duşa giremiyorsun dunyanda yeni doğmuş bebek sanacak yatır uykuya git duşa bir saat kalacak değilsin ya on dk de alırsın duş

+1 oy
önce (1,520 puan) tarafından

Ben kızımı uyutuyorum kapısını açık bırakırım. Duşa öyle giriyorum.

+1 oy
önce (2,564 puan) tarafından

İlişki zmni varsa duşa da zmn bulabilirsin bebeğin yatiyorken hemn alabilirsin sonuçta 5dk sürer sürmez zor birşey değil bebeğin ağlıyor mu eline çıngırak birşey ver ses aç öyle duş al 

Benm bebeğim kolik bir bebek saati zmni asla belli olmaz kolikse anlarım ama değilse her türlü vakit var aslında kolik olsa bile yattığı gibi ilişkiden hemn sonra banyoya gidebilirsin fön sesi açarak 

önce (4,607 puan) tarafından

Ben kolik bebekle bile bazen giriyordum zaten bi duş 5 dk 

önce (2,564 puan) tarafından

Bahane bulma çalıştım oda olmadı😁😁

Benm gibi vakti olmayan biri bile iki çocukla günde iki kez duş alırım yeri gelir WC gidemiyorum ama bebeği uyuturp kıza çizgi film açıp hemn duşa kaçarım 

+1 oy
önce (413 puan) tarafından

Neden sabahı bekliyorsun ki ilişkiden hemen sonra girmiş olsan bi sorun görmüyorum yani

+1 oy
önce (679 puan) tarafından

Herkes gibi bende aynı şeyi yazacağım ilişki gece oluyorsa bitiminde duşunu al tamam eşin bencillik yapıyo 5 10 dakika bekleyebilir kızını oyalamak için ama bence sende de hata var 

+1 oy
önce (11,921 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bi zahmet sende birliktelikten hemen sonra duşunu al yat. Sorması ayıp olmazsa o iş olduktan sonra pis pis nasıl sabaha kadar rahat uyuyorsunuz ya. Üstelik çocuk varmış emzirmen ilgilenmen gerekiyor vs. Insan tiksinir herşeyden önce. 

sabaha bıraktığında bu sorunlar sürekli oluyordur illaki sende tecrube ettiğin halde hâlâ duşu sabaha bırakırsan bu senin sorunun. Kocanın yaptığına zaten diyecek sözüm yok.

Bu arada çocuğu bırak 5dk duşa gir diyenler malesef o öyle olmuyor kendimden biliyorum😅 oğlum 19 ayını geçti 20ye girecek fişek gibi maşallah. Wcye girerken bile arkamdan gelip hemen taburenin üstune çıkıyor bişeyler kurcalamaya. Güvenli alan oluşturup tek bıraksam bile asla durmaz ağlar.

Bir kaç kere denedim o şekilde duş almayı rezil olduğumla kaldım😂

O yüzden arkadaş da tüm bunları göz onunde bulundurup geceden duşunu alıp yatsa hiçbir sorun kalmayacak aslında. 🙂

Kız valla helal olsun ic sesim oldun 

Cunupken verilen sut haramdır 

Ben doğum yaptığımda kayınvalidem gorumcelerim beni uyarmıştı o halde sakın süt verme 

Hatta yemek bile yeme 

Gir dusunu al çık oyle ye dediler 

6 yıldır onları kulak küpesi yapmışım onları dinliyorum.

+2

Beş dakika yalnız bırakıp duşa giremiyorsa ilişkiye nasıl giriyor sonuçta ilişkiye girerken de çocuğu yalnız bırakması gerekiyor ona vakit bulupta yıkanmaya bulamamak tuhaf o esnada uyansa bile çocuğu uyutup tekrar duşa girmesi ve bu işi sabaha bırakmaması gerekiyor 

👏👏

+1

Hayatım gece birlikte olup sabah duş alıyorlarmış anladın mı😂 gece birlikte olurken çocuk doğal olarak uyuyordur, e Çocuk uyurken duşunu alıp rahat yatmak yerine sabaha bırakıyorlarmış çocuk uyanık olduğu zamana

S.E bu arada o şekilde emzirmek haram değil, keyfi olarak emzirmek Tabii ki iyi değil ama zorda kalınca göğsünü 3 defa yıkayıp emzirebiliyorsun, kızımda bir kere başıma gelmişti diyanet'i arayıp sormuştum o zaman

İşte sorunun çözümü burda ama yapan yok :) 

Yani bu 1 2 defa olmamıştır eminim sürekli olan bişeydir. E kocasının huyunu da biliyor ki kaç defa eşime çocuğun yanında dur dedim diyor. Madem hep böyle oluyor geceden al duşunu yat, çocuğun uyuyorken eşin yanındayken :) umarım yorumları okuyordur ve artık böyle yapar😂

+1 oy
önce (15,548 puan) tarafından

O durum biter eşin yataktan kalkmadan hemen gir gediğin zaman da çocuk ağlarsa da mecbur bakacak 

Havalar da sıcak nasıl da uyuyorsunuz o şekil de 

+1 oy
önce (5,243 puan) tarafından

Aynı sorunları bende yaşarım 

Ama küçük kızımı beşiğe koyarım 

Buyuk kizimi da yanına oturturum hemen geliyorum der 

Kafama bi Şampuan döker abdestimi alir çıkarım 

Ablası uyuyorsa küçüğü besige koyar telefon açar veririm eline yine girerim 

Buyuk kızım kucuklende mama sandalyesine koyar banyonun kapısının oraya getirirdim 

Önüne biseyler koyar öyle girip çıkardım 

0 oy
önce (176 puan) tarafından

ya gece al yada cocuk uyuyinca alirsin iki dkda nolcakki. ama esin iliskiden sonra nere gdioki cok sacma

önce (263 puan) tarafından

Yani hani genelde gece olduğu için tamam gündüz de olur ama geneli gece nereye gidiyor yani bu adam 

önce (918 puan) tarafından

Yorumları okudukça kocamı komple yiyesim geldi 😀 

önce (6,015 puan) tarafından
+1

Bende şunu anlayamadım işi yaparken fırsat var çocuğu bırakabiliyor yalnız başına öyle değilmi bir duşa girip abdest almasımı problem 

😂🤣

Yani onlara göre basit gibi görünse de 

Benim bizim gibilerine basit olmamalı diye düşünüyorum 

0 oy
önce (1,394 puan) tarafından

Ben kızım banyoya sokuyorum beni izliyor bende duş alıyorum 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 951 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 254 göst.
+1 oy
7 cevap 291 göst.
13 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,069 soru

24,067,413 cevap

330,447 kullanıcı

...