+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

Nasıl iyi mi güzel çekiyor mu ve çok mu küçük 

image

3 Cevaplar

+1 oy
(1,269 puan) tarafından

Kiwi 4320 olan var bende muazzam mı adamların yıkadığı gibi mi hayır değil ama işimi görüyor mu kesinlikle evet. Kanepe,sandalye için daha iyi.. benim hali az olduğu için bazen halıyinda yapıyorum işimi görüyor. Deterjan kullanmayın su ile diyor kullanım kılavuzunda ama ben deterjan kullanıyorum su ile temiz olacağından şüphe duyduğum için.. benimkinin boyutu da tip olarak küçük ama su haznesi vs bence ideal çok ağır olanafa bakma annemgilde var yerinden kalkmıyor onu koyacak yer bulamiyorlar. Bunlar en azından minik bir dolaba bile sigoyor bişey dökülse hemen 5 dk da suyunu ayarla çek bitsin

(1,269 puan) tarafından

Evet çıkıyor canım. Oğlum bu zamana kadar karpuz,ayran,kola ,çikolata vs dökmustu bunlar çıktı hep.. bilek gücü olsa aslında çok daha iyi performans sergilenebilir... Zaten makinede suda çıkan kiri görünce insan ne kadar titizim dese de kendini bi sorguluyor bu nereden cikti yaa diyor ben şaşırmıştım açıkçası

(1,269 puan) tarafından

Halım Beyaz bu arada renkli olmamasına rağmen çıkıyor.. aklıma sonradan geldi elimdeki zerdeçal dökülmüştü zerdeçallı bilirsin elle silsen de heryere yayılır ve çıkmaz iyice emer . Aynı öyle de olmuştu baya kötüydü sarı sarı .. lekenin üzerine derterjan siktim makine ile fisfislatip çektim fisfislatip çektim sonuç zerdecaldan eser kalmamisti.. makine almadan önce yine aynı böyle mutfak halıma zerdeçal bulasmisti domestosla herşeyle silmiştim cikaramamistim en son hali yikamaya vermek zorunda kalmıştım 

(4,006 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm  tmm bnde aldiricamm isim kolaylasssin

(1,269 puan) tarafından

Bu tarz beyaz eşya olsun makine olsun biraz şans işi galiba inşallah sizinkide güzel gelir güzel günlerde kullanın şimdiden canim

(4,006 puan) tarafından

İnşallah  sagol

-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından

Gücü 1000 W ve üzeri olsa daha iyi

0 oy
(4,006 puan) tarafından

Bende alacamm Bı sen al kullan bana haber ver kız 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 259 göst.
+1 oy
0 cevap 32 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nazsultan (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 210 göst.
14 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (560 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,503 soru

24,086,718 cevap

331,537 kullanıcı

...