+1 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (9,922 puan) tarafından

Deprem oldu bizde çok kötü şekilde hisetik korkuyom uyamiyom aslında uykumda çok 

10 Cevaplar

+1 oy
(23,658 puan) tarafından

Bende şimdi girdim yatağa mecbur uyacağız umarım gaflet uykusu olmaz Rabbim sabahına kavuştursun 

(9,922 puan) tarafından

İşallah merdivenlerdey dim o anda tırasa cıkmistik birşeyler alıp hemen cıkayım Allah korudu başimın dönmesi hala gecmiyo 

-Reklam-
+1 oy
(2,730 puan) tarafından

Anlıyorum canım bende büyük depremi sadece hissetmeyle günlerce uyumamıştım.Rabbim kalbine fershlık versin inlsllah

(9,922 puan) tarafından

İşallah balıkkesirde değilim ama net şekilde hisetik baya saladı

+1 oy
(232 puan) tarafından

Bende öyleyim gözünden uyku akıyor ama korkuyorum 

(9,922 puan) tarafından

Bir süre sonra uyumuşum ama zor Allah bida yaşatmasin 

0 oy
(7 puan) tarafından

dua ediyorum bende sürekli inşirah suresi rahatlatıyor psikolojik olarak

(9,922 puan) tarafından

Bende okudum okudum uyudum sonradan ama gerçekten zor Allah bida yaşatmasın

0 oy
(1,060 puan) tarafından

canım ne olursa olsun kendini bırakma bak Allah vermesin bir örnek sadece benimkisi biz maraş depremine malatya da yakalandık evimiz dükkanımız da dahil maddi açıdan birçok şeyimizi kaybettik elhamdülillah hiçbir Can kaybımız olmadı ama ben o zaman bekardım daha doğrusu nişanlıydım ve ondan önceki gece yani depremden önce ki gece tüm çeyizlerimi koliledim üst üste koydum ve o gece deprem oldu Hiçbir şey indiremedik ve Benim annem çok detaycı birisidir Gerçekten harika bir çeyiz hazırlamıştı bana iğneden ipliğe Herkesin annesi gibi düşünün O depremden sonra bizim için birçok şey değişti alelacele köydeki eve gittik tüm akrabalarla tüm amcalarım falan çocukları torunları derken 7 aile bir evde kaldık Evde gerçekten daha önce hiç gidilmeyen bir evdi soba yaktık 4-5 kişi bir kanepede herkes bir yerde uyumaya çalıştı Sonra başka bir şehirde birisi bize bir ev verdi 3 Aile 3 ay boyunca o evde kaldık ve iki kuzenim ve ben nişanlıydık annem her zaman Ağlıyordu gerçekten psikolojikmen kendini mahvetmişti çok kötüydü hiçbir şeyden zevk almıyordu Hatta psikolojik tedavi gördü ilaç bile aldı Ama hiçbiri fayda etmedi ve annem de bundan sonra meme kanseri olduğu ortaya çıktı Yani hiçbir şey olacağın önüne geçemez O yüzden çok fazla Kafaya takmayın Bak hala annem tedavisi için uğraşıyor. Birazcık tevekkül etmek gerekiyor imanımızı daha çok kuvvetlendirmemiz gerekiyor Allah sınamasın ne sizleri ne bizleri Gerçekten biz depremin çok büyüğüyle sınandık bir daha olmasın daha çok dine İslam'a namaza yönelmemiz gerekiyor böyle böyle daha çok Unutursun yine de Sen önlemini de al ufak bir çantanı hazırlarsın.  Umarım bu anlattığım Hayat hikayemde kendine güzel bir pay çıkarırsın ve herkes için çok güzel günler olsun Allah'ın izniyle selametle

(9,922 puan) tarafından

Çok zor canım o an dönüp kaliyo benim başım döndu hareket halindeydim merdivenlerden tırasa cıkmıstim biraz mangal yaparız diye eşim çikinca  deprem oldu diye dün tansiyon oynakti başim dönmüstü gün içinde ona bağladım ama öyle değilmiş bundan öncede deprem hissetmiştim insan donup. Kalıyo korkusuna  

0 oy
(1,613 puan) tarafından

Bizde dün ebebekte yakalandık ben anlamadım eşim seslendi içerse bebeğimle beni arıyor şoka girdim bebek arabasini alıp çıkıyordum dışarı ne olduğunu anlamadım ışık yanıp dönüyordu tabela reyonlar oynuyordu ilk defa dışarda depremi gördüm korku filminin içinde gibiydim İzmir de çok kötü sallandı korkucam korkaniyorum ne olduğunu anlamadım çünkü çok tuhaf bir duyguydu

0 oy
(435 puan) tarafından

Bizde uyuyamadık kızımızı uyuttuk yanı başında dua ettik eşimle hep sabah namazından sonra biraz uyumuşuz.Rabbim beterinden korusun

(9,922 puan) tarafından

Biz tırastaydık merdiven yukarı tırasa cikıyodum eşime dedim basım döndü dedim tansiyon çok oynar ona bağladım  deprem oldu dedi eşim  aşağa inmedik birazdaha durduk  tırasta  sonradan indik uyamadim ama 

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Ben balikesirfen otobuse bindim deoprem oldu hissetmedim 

(9,922 puan) tarafından

Benim sadece başim döndu Allah bida yasatmasın

(3,554 puan) tarafından

Amin cnm 

0 oy
(1,335 puan) tarafından

Biz düğünde yakalndık çok kötüydü ilk defa bu kadar hissettim depremi Kütahyadayım baya hissedildi Allahım korusun inşallah

(9,922 puan) tarafından

Ben de aynı bundan önce deprem olmuştu onlarıda hisetim bunuda tırastaydik sadece bi an başim döndu 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Ben hissetmedim eşim onlar baya sallanmis şükür hissetmedim 

(9,922 puan) tarafından

Benim başim döndu hareket halindeyim pek anlamadim ama kötü salanmışiz  merdivenden tırasa cıkıyodum eşim dedi banada bundan çok zaman öncede hisetiklerim vardı 

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 832 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 171 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 368 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.

Kategoriler