+1 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde (799 puan) tarafından

Herkese iyi geceler. Bir yerden başlayayım. 10 yıllık evliyim. Kavga gürültümüz çok olmuştur. Her aile gibi diye düşünüyorum. Çok çok büyük problemler yaşamadım . Eşim genel anlamda iyi eş iyi baba iyi insandır. Hatta çevremle kıyaslayınca şükürlük derdim . Ama üç gün önce o kadar kırdı ki kalbim sıkışıyor düşündükçe ağlıyorum çözüm bulamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. 10 senedir hiç böyle bir davranışı olmamıştı beni en çok şaşırtan bu oldu zaten. Gece yatarken dediki sabah şuraya gideceğim beni erken kaldır . Sabah çocuklar kursa gidiyor onları kaldırdım hazırladım o arada gittim eşime seslendim . Erken kaldır dedin kahvaltı hazırlayacağım kalkacak misin . Hayır kalkmiycam dedi . Uykulu söyledi fark ettim bir daha söyledim yok kalkmiycam dedi . Bir saat sonra telefonu çaldı galiba çağırdılar. Telefonu kapatıp bana bir koşuşu vardı ki sanki karşısında ahlaksızlık yapıyorum. Niye kaldırmıyorsun diyerek biseyler konuştu ,dedim sen kalkmadin. Yalan söylüyorsun deyip bana bir tekme vurdu eli yumruk yapmış kendini zor tutuyor köpürüyor . Vurmasiyla çığlığım bir oldu . Neye uğradığımi şaşırdım hiç beklemiyordum. Kendimi savunmaya başladım nasıl bağırıyor. Kaynanam üstte oturuyor kadın sesime gelmiş . Ağlamaktan o kadar kötü bir hale geldim ki . Canım acımıyor ama kalbim çok acıdı . Ordan işe gitmiş bir gün eve gelmedi . Gece geldi kapıyı kitleyip açmadım . Kaynanam da biliyor oda kapıyı açmamış ama ben almayınca da mecbur almış . Benle karşılaşmamaya çalışıyor. Herkes utandigini söylüyor. Babası duysa ağzına si.car ne olur şimdilik söyleme dediler tekrarlarsa bizi karşısına alır . Görümcem falan da hiç beklemediğini söyledi . Ama  Bir özür bir adım yok . Tek kelime bile konuşmadım . Hiç iyi değilim. Bu adam beni hep güzel şeylere alıştırmisti. Çok zoruma gidiyor ne yapacağımı da bilmiyorum. 

6 Cevaplar

+3 oy
(2,520 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.vücdunun ağrısı geçerde kalbindeki ağrı ince ince kalır hep.ne demeliyim bilmiyorum İnşallah pişmanlıktan yüreği kavrulurda bir daha vurmaya cesareti olmaz

(799 puan) tarafından
+1

Evet içimde ince bir sızı var . Ben şimdi nasıl düşman olacağım ona . Ne yapsa içim sogur . İnşallah dediğin gibi yüreği kavrulur . 

-Reklam-
+3 oy
(286 puan) tarafından

cok gecmis olun. dedigin gibi bir adamsa bencede yaptgi hyvanliktan oturu kendinden bile utaniyor milletin en onmliaide senin yuzune bakacak cesareti olmadigindan yaptgini idrak ettiginden bir oUr bile dilemiyordur. yuzu yok belki kendinden nefret bile ediodur suan. 

(799 puan) tarafından

Yakıştıramıyorum bile ona bu hareketi nasıl yapar diye üzülüyorum. Boşanıp gitsem onca emegime yazık iyi bir eşi kaybettim onun yüzünden. Kalsam kalbim nasıl affedecek. 

(286 puan) tarafından

kalip affedeceksen de hemen  affetme. cunku inan bir kere yapan nasilsa kabullenio ertesi gunu barisiyoruz diyerek tekrar yapuyir. o yuzden birdaha yapmaya cesaret edemesin .

+3 oy
(376 puan) tarafından

Senin yaşadığının aynısını yaşadım , yaklaşık bundan 2-3 ay önce problemin ne olduğunu anlatmayacağım ama bana tekme attı eşim . Kur'an çarpsın saçını başını suratını yoldum tekme tokat Allah ne verdiyse dövdüm. Üstüne Sakarya'dan İstanbul'a gecenin bir vakti her iki aileyi de çağırdım . Kaynanamlara bunu alın psikiyatriye götürün dedim , annemlerede beni Sakaryaya götürün ben boşanacağım bu adamla 1 saniye daha durmam, ben dayak yemek için evlenmedim dedim. 

Aileler , eşim yalvar yakar ikna ettiler ve ben bunun son şansı olduğunu asla affetmeyeceğimi söyledim ki affetmem de. Adam o gün bugündür eline Süpürge almayan insan evi süpürüyor , çocuklara yardım ediyor . Bana çok yardımcı oluyor. Adama güncelleme geldi 😁 

Dayak yediğiniz zaman ağlamayın . Net tavrınızı gösterin ve o tavrınızdan da vazgeçmeyin. Eşim çok zor bir adam ama bu olaydan sonra gerçekten evliliğim çok rahat olmaya başladı meğer ben hem ev hem iş çok yoruluyormuşum onu anladım 

(334 puan) tarafından

Günaydın 

Eline sağlık gülüm bir daha yapnaya cesaret edemez artık.

(7,112 puan) tarafından

Keşke bende yapsaydım zamanında çok üzgünüm😥

(799 puan) tarafından

Ağlamak tamamen içten gelen vücudun olay karşısında kendini savunmaya aldığı bir olay. O kadar istemsiz ki . Bende yapı olarak ayrılmaya niyetim yoksa ortalığı ayağa kaldıran biri değilim. Ben unuturum ama şahit olanlar unutmaz . Yani yapacaksam da o an yapmalıydım kaç gün geçti . Şu an ne yapmalıyım fikrim yok maalesef. 

+1 oy
(6,166 puan) tarafından

Kötü rüya gördü de etkisinden çıkamadı kendine gelemedi de mi öyle yaptı acaba

(799 puan) tarafından

İnan hiç fikrim yok. Üzüntü ve şaşkınlık kaldı bana .

0 oy
(334 puan) tarafından

Canım beden acısı elbet gün gelir geçer ama 

Asıl önemli olan kalp acısı 

Biliyorum kolay kolay gecmez ve çok üzgünüm 😔

(799 puan) tarafından

Bende çok üzgünüm 😔

0 oy
(448 puan) tarafından

Bence yapdığından utanıyor o yüzden senle karşılaşmak istemiyodur.. dediyin gibi biriyse oda çok üzülmüş utanmışdır yapdığına.. cesaret edemiyodur sana yaklaşmaya 

(799 puan) tarafından

Diliyorum üzülmüş ve utanmış olsun . Yanina kalmamalı.

İlgili sorular

+2 oy
46 cevap 3,058 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 307 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 949 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kelebek.65 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,297 soru

24,084,157 cevap

331,368 kullanıcı

...