Bundan 15 sene önce flan bişey kınamıştm. Bana kalsın ne olduğu. Başıma gelince dedim ki demek ki bu hayatta hiç bir şeyi kınamamak lazımmış . O günden beri de kınamıyorm. Büyükte konuşmuyorm. Eşimin baba tarafı biraz sıkıntılı. Vefat eden amcasınn çocukları. Kızlar ve erkekler daha doğrusu. Biri kocaya kaçtı 4 çocuğu bıraktıp,biri kocasını aldatmış biri karısı onu aldaatmış boşanmış sonra o kadınla tekrar evlendi flan.. kınamak için anlatmıyorum olayı açıklamak için anlatıyorum. Eşimin bir ablası var. Başka kardeşi yok. 37 yaşında 17 yaşında oğlu ve 10 yaşında kızı var. Görümcem ağzında asla laf tutamayan biri. Geçen kaynanama komşuları geldi. Tam 1 saat boyunca kocasını anlattı. Ölse maaşını alsam az rahatlasam flan diye. Dün de kayın babama Başka şehir de yaşayan ablasının çocukları geldi. Görümcem başladı amca çocuklarının yaptıklarını anlatmaya. Kayın babam da var yani. Tamm sevmebilirsn ama sonuçta babanın yeğenleri. Ben şahsen sırf babama saygımdan ve sevgimden anlatamazdm. Başka baba olsa onu orda azarlar ve evde kovar. Kovar deme sebebimde, kayın babam çok sert bir adam. Yani asla konuşmaz kimse ile. Nasl anlatmsam bilemedm. Güya kaynanam ve görümcem korkar kayın babamdan. Korktukları böyle ise korkmadıklarını siz düşünün Şimdi diyeceksinz ki abartıyorsn. Anlatmak istediğim böyle bir şeyin onunda başına gelebilme ihtimali. O kadar kolay anlatıyor ki sanki başına hiç gelme ihtimali yokmuş gibi . Hayr var. Senin kocaman olmuş oğlun var kızn var. Başta sen varsın ya. Kocanın seni aldatmayacağı veya senin aldatmayacağn kesin mi. Ben insanları gerçekten anlamıyorum. Eşimide uyarıyorum sakın kimseyi kınama ayıplama.. bilmiyorum kızlar ben böyle düşünüyorum. Kimsenin hayat hikayesine gülmemek lazm. Çünkü bizim hikayemiz daha bitmedi..
Sizin başınıza hiç geldi mi kınadığınız bir şey. ?