+1 oy
451 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (177 puan) tarafından

6.1 lik deprem yaşayıp bebek bezini mamasını almadan dışarı koşamamaktır🤦‍♀️

22 Cevaplar

+3 oy
önce (348 puan) tarafından

Kızım 9 aylıktı deprem yaşadığımızda gerçekten Bebek olunca çok zor canın evladında kalıyor ben de karın üstünde çıplak ayakla yürüyüp kızımı battaniyeye sarıp çıkarmıştım 

Allah razı olsun canim 

Kızım Haziran 2022 li canım 

önce (4,231 puan) tarafından

Benimki de Ekim 2022 , çok zor günlerdi Rabbim bir daha yaşatmasın:( sana da sabır versin canım 

önce (139 puan) tarafından

SP Rabbim sabır versin sana yazını okurken ağlattın 😓 Tekrar başın sağolsun 😔

Allah razı olsun canım amin amin inşallah ama malesef artık depremler yangınlar seller daha çok göreceğiz 

-Reklam-
+2 oy
önce (590 puan) tarafından

Canımızdan daha kıymetliler Allah'ın vermiş olduğu muhteşem bir özellik. Çok geçmiş olsun canım. 

+2 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun ya 

Anne olunca insan bitek evladını düşünüyor ya 

+2 oy
önce (26,026 puan) tarafından

Anne olmak kalbinin bedeninden kenarda yaşamasına şahit olmaktır.💫 

+2 oy
önce (931 puan) tarafından

O uyurken uyanmasın depremi hissedip korkmasın diye kendini ona siper etmektir :( 

+2 oy
önce (437 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun

+2 oy
önce (9,530 puan) tarafından

Kızım 1 buçuk yaşındaydı Hatay'da depremi yaşadığımızda eşime sadece al kızı çık diyebildim benim kalmam çıkamamam aklıma bile gelmedi içerde kaldığım sürede ettiğim tek duada Allah'ım kızım sana emanet demekti 

+1 oy
önce (14,817 puan) tarafından

Ortada bir şey yokken Bi yerine zarar gelecek diye korkup sürekli uyarmaktır. 

Depremi yaşadınız mı canım Rabbım orada olanların yardımcısı olsun bir daha yaşatmasın

+1 oy
önce (2,078 puan) tarafından

Onun canı acidiginda senin canın acıması o guldugunde bütün derdinin sıkıntının uçup gittigi bişey yerken bile o yesin diye köseye koymaktır annelik biyere giderken ilk kendi esyani değilde onun eşyalarının en detayına kadar düşünmek  uyanmasin diye herkesi susturmak anlık kapı zili çaldığında ofkelenmek annnelik 

+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından

Bebegimizi aldik oda yeter bacı 

+1 oy
önce (172 puan) tarafından

Bizden kilometrelerce uzakta olan depremde oğlunu koynuna alıp uyutmaktir. 

Bizden kilometrelerce uzakta olan depremde evladını kaybeden anneye yanmaktir.

Onlar açken yemek yiyememek. Onlar disardayken evde olduğu için utanmaktır😔 Allah bir daha öyle acılı afet vermesin 🤲

+1 oy
önce (1,732 puan) tarafından

Ben oğlumu kucaklayıp üstüne yumulmustum  çok kötüydü evimizin bütün alcilari çatır çatır döküldü ev yıkılıyor sanıyordum eşimi aramistm ev yıkılıyor diye ağlaya ağlaya o anı hiç unutmam meğerse alcilarmis ne canlar gitti ne acılar yaşandı halimize bin sukur 

+1 oy
önce (1,360 puan) tarafından

Deprem en çok anne olunca zor gelir ben şuan hamileyim bebeğim karnımda bana ne olursa onada olur ama doğmuş olsa en çok seni korkutan ya bana bişey olurda bebeğim ortada kalırsa ne olacak en son Hatay depreminde de en çok içimi acıtan ortada kalan bebekler çocuklar ne oldu acaba onlara diye düşünmeden duramıyorum 

+1 oy
önce (2,041 puan) tarafından

Biz Kocaelideyiz ben ayaktaydım hissetmedim ama komşum hissetmiş seslendi hemen çocukları kaynanamla dışarı gönderdim bi kac parca kıyafetle powerbank alıp oyle cıktım az önce de canta hazırladım çocuklarla kendime sabah arabaya koyucam çocuklarıda yanımda yatırcam bugece Gecmiş olsun hepimize Rabbim bir daha yasatmasın

+1 oy
önce (728 puan) tarafından

Anne olmak ona bişey olmasın diye amaliya girerken bir kere daha koklayıp yanındayim diye bilmek için parmaklarım kopacakti kapi arasında 

+1 oy
önce (950 puan) tarafından

Cok gecmis olsun bende telefonda izledim.Anne olmayin tarifi yok ya cok farkli cok anlamli.Kendinden once o gelir 

0 oy
önce (6,132 puan) tarafından

Anne olmak bebeğin uyuyunca yarım saat bile olsa çay kahve molası yapınca sonsuz şükür etmektir😀

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Dünkü depremi izmirden bayağı şiddetli hissettik ben eşim bahcedeydik ama kızım iki katlı evde ikinci katlandı depremde nasıl yukarı çıkıp kızıma baktım bilmiyorum onu sakinleştirici derken 2 inciyi hissettim bazen kızıyoruz bağırıyoruz yeri geliyor popolarina vuruyoruz ama her şey onların iyiliği ic8n yapıyoruz benim kiz erkek gibi düz duvara tırmanır cinsten annemdeyiz yem çuvalladı var 5 6 tane üst üste istifl3nmis onun üzerine çıkıyor 1 buçuk metre var rahat yükseklik düşeceksin yok inmiyor hala aynı iki poposuna vurdum annemde bana kızıyor vuruyorum diye düşse kolu bacağı kırılsa daha kötü 5 dk sonra yine oynuyor ama öyle kosustur dur artık Allah onları korusun hastalıktan kotuluklerden

0 oy
önce (2,215 puan) tarafından

Anlatılmaz, yaşanır...

0 oy
önce (23,466 puan) tarafından

Ah canım çok geçmiş olsun 😑

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 474 göst.
+2 oy
9 cevap 259 göst.
0 oy
24 cevap 759 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,880 göst.

Kategoriler

1,469,421 soru

24,072,196 cevap

330,728 kullanıcı

...