0 oy
427 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,200 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar. Binaya yeni komşu geldi, eşimin de işten komutanı. Hoş geldine gideceğiz, sizce nasıl bir hediye almalıyız? 

16 Cevaplar

+3 oy
(4,655 puan) tarafından

Fincan olabilir,  kahve yanı su bardağı olabilir.  Borcam olabilir kapaklı cam.  Aklıma başka bir şey gelmedi nedense 😊

-Reklam-
+3 oy
(455 puan) tarafından

Ben olsam fincan takımı yada çay bardağı set gibi bişey götürürdüm

0 oy
(1,097 puan) tarafından

Tatlı götürdüm ben olsam . Belki eksigi yok 

(4,200 puan) tarafından

Kurabiye ya da yaş pasta alırım zaten, ekstra bir de hediye almak istiyorum 

(1,097 puan) tarafından

Ufak bir hali olabilir . Yada tabak bardak seti 

(4,200 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸 

0 oy
(9,636 puan) tarafından

İlk gidişe hediye almazdım tatlı veya kek yapabilirsin 

(4,200 puan) tarafından

Bir kaç kez konuştuk zaten, hoş geldine gideceğiz şimdi de. Zaten kurabiye ya da yas pasta alacağım 

(9,636 puan) tarafından

Yeterli o halde tarzını evini bilmeden hediye almak zor iş 

0 oy
(466 puan) tarafından

Ben yeni taşınan birine hiç hediye almadım sadece ihtiyacı varsa yardım ettim, ihtiyacı yoksa ya da aramızda öyle bir samimiyet yoksa taşınma sonrasında bazen çiçek alırım saksıda, tatlı yapıp götürürüm hayırlı olsun diye o kadar.  :) 

(4,200 puan) tarafından

Eşi, eşimin komutanı her gün beraberler samimiler. Sürekli yardıma da gitti eşim, şimdi tamamen yerleştiler. Hoş geldine gideceğiz, kurabiye ya da yaş pasta alacağım yanına da bir hediye almak istiyorum karar verebilirsem

(466 puan) tarafından

Bir öneri verebilirim o zaman victorinox diye bir marka var bu markanın bıçakları Şahane ötesi oluyor. Soyma bıçağı ve doğrama bıçağı veya yine soyma bıçağı ve dilimleme bıçağıyla böyle ikili satılanları da var tekli olanları da. Normal bıçaklara göre bir tık pahalı ama ömürlük bir bıçaktır ve gerçekten şahanedir ben çevremdeki birçok kişiye bundan hediye aldım valla hepsini de duasını alıyorum. sadece aşırı Keskin bir bıçak olduğu için çok dikkat etmek dikkatli kullanmak gerekir yani benim annem eltim görümcem kız kardeşim ellerini mutlaka bir kez de olsa kestiler ama 2 yıldır falan mutfaklarinin  vazgeçilmezi olmuş durumda :) 

0 oy
(6,212 puan) tarafından

Duvar saati olabilir mutfak eşyası olabilir

(4,200 puan) tarafından

Evet mutfak eşyası daha cazip. Kendimi düşünüyorum bana hediye gelse mutfağıma gelsin isterim 😁

(6,212 puan) tarafından

kadınların çoğu bayılıyor mutfak eşyasına 😀

0 oy
(203 puan) tarafından

Kahve fincan seti olabilir bence ben genelde kendim hazırlıyorum bir süslü sepet alıyorum içine mum kahve fincanı oda kokusu yada böyle degisik süsler koyuyorum şeffaf folyo icine sarıyorum güzel oluyo cok begeniyorlar

0 oy
(1,777 puan) tarafından

Bana bardak takımı getirmisdi eşimin arkadaşı ama bende heidye aldm giderken mahcup oldum cam drajelik mi ne oluyor ya onu zor buldum ani gitmistik 

0 oy
(15,640 puan) tarafından

Tabak çanak tarzı bir şey olabilir ☺️

0 oy
(2,874 puan) tarafından

Küçük mutfak havlularindan takım gibi yapılabilir. Kahve fincanı, çerezlik tabaklar, masa ortusu- runner, saklama kabı, şık bir tepsi, banyo paspasi vs. Yeni evlenen bir arkadasima victorinox marka bıçak soyacak seti almıştım. Bana baya dua ettiğini söylemişti 😀

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Bu setten alabilrsin 

image

0 oy
(3,736 puan) tarafından

Bu aralar tava bakıyorum, şöyle kaliteli bi sahan granit tava gelse bana çok mutlu olurdum 😀😀😀 :)

0 oy
(25 puan) tarafından

Fincan takımı mutfağında kullanacağı bir şey olabilir evine dekoratif bir şey olur

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Güzel Bi sürehi takımı olabilir.. Bambu çerezlik tarzı sunum yapacağı bölmeli güzel Bi tabak alabilirsin.. Şık Bi tepsi olabilir. 

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Ben seccade alıyorum, namaz kılarken bana da sevabı gelsin diye 😁

0 oy
önce (24,502 puan) tarafından

Fincan takımı olabilir yada güzel bi obje olabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 473 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+9 oy
16 cevap 1,236 göst.