0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (1,444 puan) tarafından

8 günlük bebeğim sürekli uyuyor kızlar ya. Sarılığı vardı 12 çıkmıştı. Sürekli emziriyorum. Hala sarılık var ama eskisinden az gibi geliyor gözüme. Ya da ben mi alıştım bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Doktor salı gününe kontrol verdi. Ben ne yapabilirim ki bunun için başka? Aciktigi zaman uyanıyor ama ben acikmasini beklemeden saat başı emziriyorum. Ama hiç uyanmadan öyle uyuyor bu bebek normal mi bu kadar uyuması? 

9 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından

yeni dogan bebek uyur ginu. 22 saati uyuyarak gecer . emmiosa cimdikle topuklarini gigisini durt altini ac falan uyandir emmesi icin. ama memeni uyurken alip emebilisa hic elleme uyusin ve emsin. emerken uyur yine

(382 puan) tarafından

bu arada dogum yaptigim hastanede ilk gece hemsire bi anormallik farkedio cocuk turuncu pirtakal gibi. sarilik ölcuo 5 cikio. onemsemiyor. 4 saat sonra cocuk doktoru gelio sabah mesai baslio bidaha olcuyorlar 25 cikio. meger ilk olcum hataliymis gece hemsirenin olctugu. hastane labaratuar hatasi olmus. bir oanik bir kosturma sabah buyun hastane kosturuyor. bizim haberimiz yok benim cocuga yogun bakim yeri ayarliyorlar . doktor geldi nefes nefese annem noluyor diyo. diyoki merdivenden ciktim asansor beklemiyim diye kosturdum falan. oysa hastane ihmali varmis panik o sebepli. neyse bebegi yolladilar yogun bakima baska hastaneye ben taburcu oldum. 6 ay surekli aradilar . cocuk emiomu goruyomu duyuyomu tepki veriomu basini dik yutuyomu falan diye. hastane uc bucuk atti. sikayetci olacakdim eger engel yada nöroljik sorun kalsaydi

(6,412 puan) tarafından

Özel hastane miydi

(382 puan) tarafından

aynen ozel hastane. ama hastane oek bole lux ic acici degil normalde pek kullanip tamah etmeyecegim bir hastane. ben diktor aectom ordaki doktoru iyi dediler o sebeple o hastaniey sectim. zaten suan kapanmis . 22 de dogurdum. suan hastane kapanmos bir senedir gecenlerde duydum. 

ben devlete bi tek evlilik evraklarimi yaptirmak icin girdim bide ise giris evraklarim icin heyet raporu icin. babam bankaci ozel sigortasi vardi. ben bankaci oldum benim ozel sigortam var. isten ayrildim kocam sigortaci o da beni ozel sigortalatti🤣 yani devletle isim yok hic oğluma yoğun bakım için bulunan yer devlet hastanesi İstanbul’daki lütfi kırdar. Ben çok üzüldüm devlet hastanesi olunca çocuğa iyi bakmazlar perişan olur falan diye ama Allah razı olsun çok güzel bakmışlar tertemiz geldi çocuk ben hani böyle devlet hastanesi deyince safsaf faaliyet bir yer gibi düşünüyorum hiç gitmediğim için ilgilenmezler umursamazlar diye düşünüyordum hep

(6,412 puan) tarafından

Her hastane her doktor bir değil

(382 puan) tarafından

aynen oleymis . her devlet hastanesine karsi on yargim degisti benimde. her ozel hastaneye karsi da guvenim tabiki daha seciciyim artik hastane konusunda

-Reklam-
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Benm oğlumda uyuyordu burnunu sıkıyordum.

Ayagini gidikliyordum.

(1,444 puan) tarafından

Sarılık var mıydı oğlunda da?

(1,755 puan) tarafından

Evet vardi 

(1,444 puan) tarafından

Yüksek miydi nasıl düştü? Mama vereyim mi dedim doktora ama gerek yok emiyorsa dedi. Güzel de emiyor süt de yetiyor gibi ama yetip yetmediğini nerden bilcem?

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Yenidoğan bebekler gerçekten çok uyuyor. Sarılık için güneş görmesi çok iyi gelir. Direkt güneşe çıkarmayın tabi ama hazır yaz iken bolca faydalansın. 

0 oy
(1,041 puan) tarafından

Uyumasi normal yenidoganlar cok uyur.Beslenmesi onemli sen bol bol besle uyusun.Emzirirken burnunu ***,ayagini gidikla emsin karnini doyursun uyusun

(1,444 puan) tarafından

Ya ilk kızım hiç böyle uyumamisti. Korkmaya başladım acaba hastanmi diye. Tamam sarılık var ama ilerliyor da mi uyuyor acaba diye korkmaya başladım ben de 

(1,041 puan) tarafından

Uyudugu zaman pencerenin onune gunes goren bir yere koy.Havada guzel disari cikart.Her cocuk farklidir.Benimkilerde cok uyurdu uyanmasi icin kundagini acar uyadirdim

0 oy
(9,677 puan) tarafından

Güneş görmesi lazım ve normaldede karanlıkta uyutma kızımın değeri 17 falandı Yenidoğan uyur zaten ama sarılık çok olunca bebekler uyanıyor bol bol emzir şekerli şeyler tüket

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Evet normal canım, brnimkide sadece emmek için uyaniyordu. Benimki hiç sarılık da olmadı ona rağmen sürekli uyuyordu. 

(1,444 puan) tarafından

Ne kadar sürdü öyle?

(1,892 puan) tarafından

1 buçuk ay falan 

0 oy
(2,645 puan) tarafından

Sarılık olduğu için hep yatiyordur sen bir aaate bir hep emzir emzirirken yatiyorsa kaldır emzir üstünde yatmasin iki yudum içip yattiginda altını aç pijamasini çıkar bacağını okşa topugunu sık 

Öyle böyle uyandır yoksa değeri yükselir 

0 oy
(851 puan) tarafından

SSarılığı düşene kadar mama ver sonra bırak. Stres yapma hiçbir şey olmaz 

0 oy
(203 puan) tarafından

Benimkide 10 günlük birebir aynılarını yaşıyoruz sarılıgı vardı bol bol emzirdim gerileri şükür ama uykucu maşallah hep yatıyo acıkmadıktan sınra aglamıyo bende endişe ediyorum bazen ama normal heralde

(1,444 puan) tarafından

Kaç günde düştü sarılığı 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 756 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 377 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde yeniannemeryem (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,649 soru

24,101,434 cevap

332,435 kullanıcı

...