+1 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından

Ben gerçekten anlamıyorum ya insanın eşimi dahaönemli yoksa arkadaşımı insan arkadaş i için eşini üzer mi yaa sizinde eşlerini z böyle mi yada napiyosunuz böyle durumlarda. Bunu nasıl anlatmalı yim esime

12 Cevaplar

+2 oy
(1,194 puan) tarafından

Şimdi kim ne dese üzülürsün canım ben eşim üzmez derim sen daha çok üzülürsün o yüzden güzellikle konuş anlamıyorsa da Allah ona akıl fikir versin kendini de üzme takma 

(280 puan) tarafından

Haklısın cnm Allah akıl versin gerçekten seni anlamayan biri çok zor

-Reklam-
+1 oy
(1,014 puan) tarafından

Arkadas falan bos zor gununde hic biri yaninda olmuyor insanin ailesi herseyden onde olmali

(280 puan) tarafından

İşte bunu anlayan kim cnm.

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Benim eşim asosyal. Ama şu var, eğer biri ile plan yapılmışsa, plana sadık kalmak gerekir. Eş diye arkadaş ekilmez. Ya da bir konuda eş haklı ise, arkadaşa destek çıkılmaz. Demek istediğim ikisi de farklı kişiler, konuya göre öncelikler değişebilir. 

(280 puan) tarafından

Plan yapılır tmm ama planın bokunu çıkarmak gerekmez yada senin üzüleceğini bildiği halde seni üzen davranış yapilmaz

(3,462 puan) tarafından

Eğer karşılıklı ise evet haklısınız. Size karışıp, kendi istediği şekilde davranıyorsa, ben de kabul etmem. 

0 oy
(6,769 puan) tarafından

Çok şükür öyle bir şey yaşatmadı 40 yılda bir çıkar ondada ben sorun etmiyorum ama usanmadan her akşam arkadaşlari çağırır 

(280 puan) tarafından

Napiyo Peki arkadaşlar la çıkın ca

(6,769 puan) tarafından

Kahveye gidiyor 2 çay içiyor 2 şeytan tasliyor 2.3 saat takılıp geliyor 

(6,769 puan) tarafından

Bizde kısıtlama yok dozunu kaçırmadan arkadaşlarımızla birlikte dışarı çıkıyoruz 

Bende çocuklari babalarına bırakıp arkadaşlarımla çıkıyorum  

0 oy
(9,642 puan) tarafından

Kocamın arkadaşı yok 

(280 puan) tarafından

En güzel i valla ne güzel keşke hiç arkadaş i olmasa 

(23,617 puan) tarafından

Benimkinin en yakın arkadaşı benim. Ailesi ile telefonda çok görüşür sohbet eder hatta yalan yok benden çok eder çünkü kaynanam aşırı konuşmayı seven biri. Bensiz bir yere gitmez ya evde beraber otururuz ya dışarda beraber gezeriz 

(9,642 puan) tarafından

Benim eşimde öyle tek arkadaşı benim bazen malesef diyorum ama yapışık ikiz gibiyiz ailesi ilede çok konuşmaz ben ve kızı olay bitti onun için 

(23,617 puan) tarafından

Benim öyle tercihimdir çünkü ailesi ile bir arada olduğumuzda ördek (🦆) ailesi gibi dolaşıyoruz neyseki gurbetteyiz çok şükür 

(9,642 puan) tarafından
+1

Yaaa güldüm bu yoruma valla bizde gurbetteyiz gitsekte birlikte çok takılmayız yine üç silahşörler olarak takılıyoruz 

0 oy
(172 puan) tarafından

Bişey diyeyim mi sana Bir yerden sonra anne baba bile eşinden sonra gelmeli.

Olması gereken bu.

Ama maalesef erkekler eksik varlıklar oldukları için kadınları ceplerinde gördükleri için eşlerinden önce herkes de gelir şaşırmam asla.

keşke biz kadınlar da öyle olsakta anlasalar bakalım nasıl oluyormuş.

(280 puan) tarafından

Aynen cnm bana göre de önce eş ve çocuklar başta gelir ama erkekler öyle düşünmüyo onların yaptığını biz yapsak kötü yine biz oluruz 

(172 puan) tarafından

Ya işte kadının yaradılışında annelik içgüdüsü olduğu için biz yapamıyoruz ama keşke yapsak. Sorsan onlar bizi idare ediyor zaten kötüyüz en azından doğrudan kötü olalım ama nerdee

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Şu saatten sonra dostlarım daha önemli... 

(280 puan) tarafından

Nedenkii

0 oy
(5,347 puan) tarafından

Benim eşim ailesi için beni ve kızını üzüyor ikinci plana atıyor 

(280 puan) tarafından

Neden napiyorki 

(5,347 puan) tarafından

Annesi aşırı duygu sömürüsü yapar 

Kendini masum gösterir 

Abisiyle kiz kardeşi de kurnazdir 

Ama ben esimin gözünde tehlikeli ve fesat biriyimdir 

0 oy
(4,960 puan) tarafından

Kahveden çıkarda eve gelebilirse arkadaşlarından sıra bana gelirse yüzüne bakıp bi düşünebilirim belki

(280 puan) tarafından

Erkekler niye böyle yaa

0 oy
(251 puan) tarafından

Aynısı bende var 2 yıldır hatta arkadaş ustune kavgalarımız oldu kac kere bosanmadan döndük hatta bur yere gitmiştik parayla isme özel sarki söylüyordu muzisyenler oğlumuz icin soyleyecekti bende hussu kıskandım bende isterim dedim arkadaşıninda o gün doğum günüydu bana dedi ki sana söyletmeye ne gereği var ben söyletswm....... söyletirim dedi kara yere olsun sende o da dedim tatil burnumuzdan geldi 1 hafta konuşmadık oğlumuz icinde söyletmedi bu arada 1 hafta sonra arkadaşından kazık yiyup hayatından çıkarana kadar ben daha ne diyeyim bacim daha bu akşam üstü tartıştık suan arkadaş ortamı kalmadı inşallah akli başına gelmiştir çünkü bu sondu bundan sonrası mahkeme salonu çünkü ben ailesinden yanada cok çektim artık kaldıramıyorum yani

(280 puan) tarafından

Ne gelirse arkadaş tan gelmiyomu zatenn başa sinir oluyorum 

0 oy
(23,617 puan) tarafından

Bizim yapacağımız kıyaslama senin işine yaramaz. Bence bu dünyada eşten önemli tek kişi evlat o da yerine göre 

(280 puan) tarafından

Tabi evlat eşten de önemli ama arkadaş deil

0 oy
(1,668 puan) tarafından

Evet benimde böyle bende şunu diyorum sen benle evlisin arkadaşında evlenmek se noyetin holandaya;))))) git iki erkek evlenin he sonra tepkimi veriyorum kusura bakmasın omcelik ben 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 599 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
+1 oy
4 cevap 201 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,047 soru

24,093,490 cevap

331,908 kullanıcı

...