+1 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından

Bu ay tam 9 ay oldu  5 bucuk yasndaydiki oğlumu kaybettim 

Kaynanamın sürekli benden bir beklentileri oluyo aynı binada yaşıyoruz daha 55 yaşında sürekli iş yapamuyorm edemiyorum gbi stemler ediyo 

Ama heryere gidebiliyo  oğlumu kaybedeli 25 gün olmştu gelen giden oldu evim kirli diyip söylenince kalktm o acıyla evini komple temizledm oğlumun DHA 2 ayı olmştu evinde komple inşşat yaptı ben giriştim temizledim. Zamn ilerledikçe oğlumun özlememi kat ve kat artıyo bazen. Delirir gbi oluyrm ama bi yanm kızmda var diyorum bi duraklıyrm geçen gün misafir geldi kaynanama sürekli yukardaydm herşey yaptm  

Akşam 6 gbi evime indim snra baktm telefnm yok yukarda unutmuşum almak için çktım3 yukarıya bide ne duyayım misafirlere diyo tamam oğlu için ona saygı gösteriyoruz ama hiç bir şey yapmuyo ordan görümcem misafirlere dedi hani siz diyorsunuz ya söyle yapar yapmaz hiç bir şey yapmuyo  gbi laflar kullandılar 

Güya ben eltim için diyormuşum o buraya çıktı mı konuşmayın surat asın diye halbu ki böyle bir şey yok resmn iftira attı bna 

Bn ciğerimi gömmüşüm işim gücüm yok onun evinin tozunumu takip etçem 

Tepki mi nasl koycağımı bilmiyorum 

15 Cevaplar

+3 oy
(2,789 puan) tarafından

Eşine söyle böyle böyle diyorlar duydum gitmek istemiyorum artık görüşmek istemiyorum de sonuçta senin acın eşininde acısı o da kızacaktır bu duruma 

(1,304 puan) tarafından

Söyledim eşime anneme çıkma artk yapma bişey dedi

(2,789 puan) tarafından

E tamam işte eşin destek veriyorsa başka bişiye ihtiyacın yok görüşme bacım hem acına saygısı olmayan insanı ne yapacaksın 

(1,763 puan) tarafından

Kesinlikle.yuzune bakma ve eşin gitsin söylesin bazen yüze de vurmak gerekiyor az yesinler hizmetçi tutsunlar   duymussun ne guzel eşin de azcoj biliyor demekki ailesini  mesafeni koy yapmak zorunda değilsin hem 

(2,789 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

-Reklam-
+3 oy
(2,132 puan) tarafından

Sen o evin hizmetçisi değilsin acimi yasatmadiniz diyerek Çek restini madem bişey yapmıyorum iyi öyleyse bari gerçekten yapmayımda yalancı çıkmayın bari deyin yapmayın benim bile sinirim bozuldu

+2 oy
(1,036 puan) tarafından

canım önce Allah sabrı cemil versin çok zor bir durumdur. ama şunu unutma efendimiz sav de evlatlarını toprağa verdi onun sabrı sizlere de teşkil etsin

kaynanana gelirsek o evden çıkabiliyorsan çıkın mutlaka çıkarsan hiç değilse kızını sağlıkla büyütürsün. elbet oğlunun durumu aklına gelir her zaman ama başka yerde başka bir hayat kurabilirsiniz. 

eşinle konuş bu durumu sana saygı göstermek zorunda. senin sağlığın için. 

(1,304 puan) tarafından

Ben imtihanımın farkındayım hani pskolojikmen gerçekten iyi dglm bunu belirtmek için oğlumu yazdım 

Yoksa işten kimse ölmez 

+2 oy
(6,772 puan) tarafından

Giden senin evinden değilse helva her zaman tatlıdır derler. Kimse kimsenin halinden anlamaz .

Başın sağolsun cnm bnm. Çokça sabırlar diliyorum annemden bilirim o acıyı oda hep ağlar.  Kızın var onun için ayakta kalmak zorundasın tabiki güleceksin üzüleceksin hayat malesef devam ediyor. Kızım için sabret . Cennette elinden tutacak inşallah.

Eşine söylesen olmaz mı  olanları. 

Bide mesafeli ol cnm . Samimi olduğun halde bunu yapıyorlar bari mesafeli ol söylediklerine değsin. Kör sağır  ol onlara. Ne diyeyim daha fazla bilemedim 🌸

(1,304 puan) tarafından

İşte nasl tepkimi göstereceğimi bilemiyorum hiç yüzüne gülesim gelmiyo 

(6,772 puan) tarafından

Sürekli gitme mesela. Temizlik var desende gitme ağrım falan de bir iki konuşur susar . Yapmak zorunda değilsin sen kendi evinden mesulsun cnm

+2 oy
(2,863 puan) tarafından

Her şeyi gectim, siz böyle bir acı yaşamamış olsanız, normal hayatınıza devam ediyor olsanız da ne bileyim gidip işini yapmak zorunda değilsiniz ki. Bu nasıl bir beklenti yani, farz mı vacip mi kaynana evini temizlemek. Bir de neymiş anlayış gosteriyormus. Sanki maaşlı çalıştığın işi mi aksatiyorsun. Allah bildiği gibi yapsın, 55 yaş yaşlı da değil. Otursun kendisi yapsın.

(1,304 puan) tarafından

Zorunlu dglm yapıyordum da dediğim.gbş zaman ilaç falan dgl gün geçtikçe kötü olyrm yeri geliyor kendi işimi yapamuyorm 

+2 oy
(2,651 puan) tarafından

Benim anneannem 40 yaşındaki dayımı kaybettiğinde aklını kaybetti. Daha sonra annem akciğer kanseri oldu ve onun öldügunu söylemedik sakladık. 

Allah kaynananı ıslah etsin. Orada konuşulurken içeri girip çat çat konuşsaydin keşke. Ben olsam orada durmazdim. Laf olsun diye söylemiyorum. Böyle dedikoduluk bir olayı yeni yaşadım ve abimleri sildim numaramı değiştirdim. O konuyu da bütün aileme söyledim. 

(1,304 puan) tarafından

Bnde yüzüne vurcam 

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Allah o kaynananın belasını versin kusura bakma da tövbe ya sinirlendim 

Allah acını hafifletsin inşallah 

+1 oy
(172 puan) tarafından

Allah'ım sana sabrı Cemil versin kuzum bu acıya teselli edecek söz yok çok üzgünüm 😔 

O kaynananın evine bir daha gitmeyi düşünmüyorsun inşallah.

sana kurban olsun yazıklar olsun niye bu kadar merhametsiz bu insanlar.

Senin acını küçümseyip üzerine sana iftira eden bir kadın, zaten o zor zamanda yaptığın işler gelmemiş gözüne bu saatten sonra da iyi olamazsın onun gözünde.

en azından hiç bir şey yapma uzak dur konuşma bu sefer de böyle kötü ol bakalım.

Yanından geçse yüzüne bakma bu terbiyesizliğin affı yok benim gözümde. Tepkini ancak bu şekilde koyabilirsin. 

Ha pişman olup hatasını görmesini falan bekleme üzerine daha da uğraşacak seninle sen yüz göz olmadan o yokmuş gibi davran. 

Sorarsa da söylediklerini duydum seni affetmem de yeter ona insan olana çok bile 

+1 oy
(2,132 puan) tarafından

Sen o evin hizmetçisi değilsin acimi yasatmadiniz diyerek Çek restini madem bişey yapmıyorum iyi öyleyse bari gerçekten yapmayımda yalancı çıkmayın bari deyin yapmayın benim bile sinirim bozuldu😒

+1 oy
(4,278 puan) tarafından

Yapma canım niye yapıyorsun , bana güvenmeyin yapmıcam de otur evinde. Eşin ne diyor?

+1 oy
(705 puan) tarafından

Hatayı onlarla alıstımakla yapmıssın alışmışlar maalesef kaynanalar öyle araya ancak mesafe yada kavga koyarsan kurtulursun başka türlü zor

+1 oy
(1,252 puan) tarafından

Az önce eski postuna baktım da Rabbim sabrın en büyüğünü versin sana hemde yanında olan olmuş ve o ***** kadın senden İş mi bekliyor yapma hatta direk yüzlerine söyle ya yapmıyorum diye daha 9 ay diyosun bilmiyorum Allâh başa vermesin çok çok zor zaten birde temizlik hemde başkasinin evini yapma güzelim yapma 

(1,304 puan) tarafından

Evet bi an sabah uyandm oğlumu. Öpmek için yanına gttm ve oğlum morarmıştı kalbi durmuş olayda. 1 saat önce sağdı :( eşim işe giderken öptü ve ben 1 sat snra eşimi3 aradm oğlumuzu kaybettiğimi söyledm :(( okdar acı ki 

(1,252 puan) tarafından

Rabbim sabır versin size 😭

0 oy
(23,533 puan) tarafından

Ben senin baştan yapmış olmanı yanlış buldum zaten kızı bekar mı evli mi bilmiyorum ama çok önemsiyor ise girişip temizlesin. Onun evinde yiyip içip sen pisletmiyorsan hiçte mecbur değilsin yapmaya ayrıca Eşşek gibi saygı göstermek zorundalar. Bu onların lütfu falan değil. Bu arada başın sağolsun Rabbim yarana merhem olsun 

0 oy
(118 puan) tarafından

Allah sabır versin , acının en büyüğünü yaşamışsın,  i.t ürsun dursun

0 oy
(3,318 puan) tarafından

Geçen sene kaç kere bakmıştım. Kuzunun sağlığı nasıl diye. Ben el ken üzüldüm ,onu Allah iyi etsin. En iyi tepkiyi o sırada onların yaptığı iftirayı yüzüne vurarak ve n olduklarını ordakilere anlatarak yapabilirdin. En azından artık gitme ve nedenini sorarsa herşeyi duyduğunu ve onları yalancı çıkarmamak adına artık öyle yapcağını söyle. Eşinin dediği yap. Her şerde vardır bir hayır,böylelikle kurtulursun 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 85 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mavi_Boncuk (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
+3 oy
5 cevap 177 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Enerjibitti (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 255 göst.

Kategoriler