0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günüm aşırı sinirli sitresli gecti bilmiyorum şuan sakinim ama icim Bi garip ya. Şimdi kayınbabam eşimi arayıp corbacıya gidelim demiş oda pazar günü corbacıya gidecez dedi bnde haliyle üşengec üşengec güne uyandım kahvaltı falan derken saat 10 ü buldu kayınbabam eşime msj cekmiş kıyma cıkartım gel al icini hazırlayın da bu gün pide yiyecez diye. Neyse tm dedik eşim kıyma almaya gittiğinde size gelecez demiş eşimde tam demiş eve geldi babamlar gelecek diyor. Cocukları banyo yapmışım cocukların kiyafetleri yerlerde  mutfak batık eşim tıraş olmuş banyo batık solan kahvaltı yapmişiz batık ne o dur cocukları uyutayım ne odur evi temizleyim sinir kırızıne girdim niye kabul ettin gecesinden deseydi ya hadi demedi sabah söyleseydi 1 saate nasil herşey olacak diyorum boş ver cocuklar uyumuyor diyor zaten ona ailesine kalsa bn cocukları zorla uyutuyorum normalde bu cocukların uykuya hic Bi zaman ihtiyacıları yok. Neyse etrafı temizledim cer cabuk yeminle ikisi uyukumadı diye ağlamişlar ta işim bitti e denk kendisinde pide yapmaya gitti. İşim bitti cocukları uyutum onların yanına gitmedim kayınbabamın işi vardi hemen gitti ama kayınvalidem epey kaldı ve lavaboya büyük kızım sabah af buyurun kusmuştu unutmuştum temizlemeyi kayınvalidem görünce Bi kızıyor bi kızıyor temizleyin bu pisliği görmek zorundamıyız diye. Eşime onlar gelmeden önce sinirlenmiştim evi nasil hazır hale getirecem diye anam babamdır gelsinler pis eve ne olmuş diyor al gör dedim lavaboya bile laf eden diğer halimize nasil katlanacaktı... 

4 Cevaplar

+2 oy
(4,902 puan) tarafından

Çat kapı gelen gözünü kapatıp girecek eve kusura bakmasın 

-Reklam-
+1 oy
(2,130 puan) tarafından

Kendisi temizlesin eli mi yok

Lafa gelince onlar bizim torunumuz diyerek tokasına çorabına yediğinden gittiğine kadar karisiyorlar temizlemeye gelincede bir zahmet temizlesin bişey olmaz konusurken eksilmiyorlar yaparkende eksilmesinler.

Hiç.

(262 puan) tarafından

Bnde dedim orayı unutmuşum temizlerim dedim temizledim Bi daha öyle birak ayın diyor senin geleceğin zaman bırakmayız dedim yok kızım lafım sana değil yaşıma geldin mi bni anlarsın insan ikrarklanıyor diyor. 

(2,130 puan) tarafından

Neden açıklama yapıyorsunuzki onlarda habersiz gelmesin

+1 oy
(4,656 puan) tarafından

Illa her şeye laf edecekler. Benimki de bir kere mutfağa bir şey dökülmüştü ufak bir leke vardı bu ne diyor bana. Annem silip geçmişti bunlar illa laf edecek

0 oy
(23,529 puan) tarafından

Benimkiler de böyle tek fark benimkilerin böyle yüzüme laf söylemeye cesaretleri olmaz. Evim pis evet çünkü ben misafir çağırmadım sizde planlı gelmediniz derdim yüzüne bilir bütün gününüzü onlar organize etmişler madem hadi gelin bizde pide yiyelim deseydiler bir zahmet. İnşallah her gününüz böyle değildir Rabbim sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
19 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde veraaa (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 289 göst.
11 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,339 soru

24,084,727 cevap

331,408 kullanıcı

...