+1 oy
83 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (52 puan) tarafından

Tuvalet eğitiminde üçüncü günümüz klozete oturuyor ama yapmıyor ya ortalığa isedi ya da duşta yaptı kızım üç yaşında bu arada gece de tutuyor ama bugün pes edicem çünkü en son dün bu saatte yaptı çişini ve bu saat oldu hala tutuyor yapmıyor ortalığı yapsın razıyım ama yok sizce ne yapmalıyım takayım mi bezi

6 Cevaplar

0 oy
önce (6,918 puan) tarafından

Lazimlik al onunla birlikte kendi seçsin biz baya lazimlik kullandık şimdi klozete gecti

-Reklam-
0 oy
önce (94 puan) tarafından

Klozet çocuklar için çok zor ya alaturka lazım ya da küçük Klozet

0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Lazimlik denedin mi? 

0 oy
önce (169 puan) tarafından

Canım benim oğlumda 3 buçuk yaşında bir ay oluyo tuvalate alıştırmaya çalışıyorum ama ben sıkmıyorum oğlumu yaani ful bezsiz değil. Gece yatarken bağlıyorum şükür kuru uyanıyor ama gece uykusunu bozmak istemiyorum. Bir misafirliğe gidince de bağlıyorum çünkü oyuna dalıp milletin evine yapmasın diye çünkü benim oğlum altını islatinca anında çıkarıyor çamaşırını bezini. Ben önce lazımlıga oturttum bir iki orda yaptı. Sonra klozete aparat aldım onda da sanırım sadece iki defa yaptı en son alaturka tuvalette yapmak istedi şuan ordan devam ediyoruz. Söylemiyor tuvaletini ama ben artık biliyorum ne zaman yapacağını yaani artık alışması lazım çünkü yaşı büyük artık ve mevsim uygun. Pes etmemeye çalış zor biliyorum benim oğlum da uzun zaman tutuyordu tuvaletini bol bol su içiriyodum. Şuan normal yapıyor bazen öğle uykusunda bağlamıyorum altını maşallah kuru uyanıyor. Biraz inat benim oğlum canı istemese alem toplansa yaptıramaz ona bişeyi ben bu yüzden sıkmıyorum herkes kızıyor böyle alismaz diye ama ben onu sıkmadığım için şükürler olsun ki bir iki defa beni elimden tutup tuvalete götürdü böyle böyle alışacak yoruldum inan bende ama yapacak bir şey yok benim sabrımla olacak . Kolaylıklar diliyorum inşallah kolay olur 

0 oy
önce (1,367 puan) tarafından

Lazımlik al şu ışıklı olanlardan aynısını yaşadım şükür öğrendi asla pes etme bence elinde sonunda yapacak yani ,bu süreç çok zor ama mecburuz ogretmeliyiz

0 oy
önce (9,474 puan) tarafından

Niye lazımlık kullanmıyorsun 

İlgili sorular

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,017 cevap

330,423 kullanıcı

...