+1 oy
243 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,268 puan) tarafından

Galiba bu konuda biraz takintiliyim. Hergün mutlaka ev süpür sil işi yapıyorum ancak silme işi bir kere ile asla kalmıyor. Evimin heryeri halı şeklinde değil daha çok seramik fayaslar bulunuyor. Sildikten sonra kuruşa bile çıplak ayak ile ben ya da çocuğum geçsin direk ayak izi kalıyor. Terlik giy demeyin terlik izi kalıyor bu sefer de. Bı çorap da bir şey olmuyor o da yaz günü mumkunati yok. Bunun bı çözümü var mı ki acaba fayans ayak izi olmaması icin

6 Cevaplar

+1 oy
önce (3,114 puan) tarafından

Sade suyla sil tamamen kurumadan basma bence kalmıyor benimde çoğu yer fayans

önce (1,268 puan) tarafından

Kurumadan hiç basmiyoruz aslinda ama neden böyle ki anlayamadim. mutfagin kapı köşesine bizim aşırı güneş geliyor sadece o tarafta belli oluyor diğer yerlerde ayak izi görünmüyor güneşten mi öyle görünüyor ki acaba. Aynı fayans diğer yerlerde görünmüyor orada görünüyor 

önce (214 puan) tarafından

parlak fayanslar da cok belli oluo. mubarek evi luks gosterende parlak fayans:)  bende cok severim prlk fuanslrimi ama iz kalio illaki

önce (3,114 puan) tarafından

Sen benim evimi görsen  parlamazsa olmaz birde duvar komple cam daha çok parlasın diye 😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (1,239 puan) tarafından

Eskı evımde öyleydi ne yaptıysam çare bulamıyordum koyu renkti neler denedim neler çare bulamadım. Sonra taşındım kurtuldum 

Evim yeni canım yeni evlerdeki tüm fayanslar bu şekilde . Bende diyordum modaya önem veriyorlar kullanışlılık yok diyordum

0 oy
önce (1,767 puan) tarafından

Deterjan fazla kullanıyor olabilir misin? Sade Sirke kullanmayı dene

Sanırım guneş gelen yerde belli oluyor. Aynı fayans tüm heryerde var sadece mutfak balkonunun ön kısmında belli oluyor bu durum çünkü. Sanırım ona bağlayacağım. Güneş tamamen oraya vurunca orasida göze çarpıp belli oluyor

önce (1,767 puan) tarafından

Deterjan çok kullanılınca kuruduktan sonra da basıldığında iz kalıyor aklında bulunsun. 

O da olabilir güzel koksun diye biraz abartıyor olabilirim :) bide dediğin gibi deniyim canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (6,077 puan) tarafından

Kullandığın deterjanla alakalı bu durum . Suyunun içine 1 fıst bebek şampuanı sık sadece gör bak iz felan kalmıcak

Silerken iz yok tatlım. 1 saat sonra üzerinden geç o zaman iz var

0 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Benim evin altı komple büyük fayans adını bilemedim yer sileceği az Domestos döküyorum siliyorum hem parlıyor hemde leke olmuyor ama Bebegim sağ olsun eli ıslak oldumu belli oluyor fayanslarda

Benimkide aynı o fayanstan canım adini bende tam bilmiyorum.uzerine sonra basınca çıplak ayakla ayak izi olmuyor mu canim

önce (1,693 puan) tarafından

Yok ama bende günlük siliyorum o sekilde

0 oy
önce (15,555 puan) tarafından

Deterjandan olabilir 

Sirkeli su ile silmeyi dene 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 241 göst.
21 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynebnur (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,382 soru

24,071,535 cevap

330,684 kullanıcı

...