Demodemi değilmi bilmiyorum ama çok rahatlar onu biliyorum eski yeni takılmıyorum ben sanırım o yüzden annemin kızlık gömleğini giyen ben linç yemeden kaçayım
Sarının modeli ve rengi demode diyorlar kardeşlerim. Turuncu normal gömlek ama rengi kötüymüş
Sana yakışıyor da hiç umursama
Yok canım ya ben giyiyorum valla model fatk etmez hoşuma gitmesi yeterli hersey o kadar pahalı ki
Aynen bunları 100 tlye aldım bi gömlek 400 500 den aşağıya değil
Yok niye demode olsun yeterki beğeneyim eski yeni moda takılmam vallahi bence gayet güzeller hem tam yaz rengi 🤗
Sarı hangi siteden cnm güzel hiçte demode değil
Siteden değil canm ikisinide pazardan aldım 100 tlye. Fiyatı çok uyguna diye aldım bide kumaşı çok güzel ondan almıştım ama beğenmedi bizimkiler soğuttular benide
Yazın giyelecek güzel bi renk turuncu.bende severim ama kendime yakıştırmıyorum.birde düz gömleğin neden modası geçsin.venim dolabımda kaç senelik gömleklerim duruyor sevdiğim parçaysa asla atamam
Turuncunun rengi sarınında modeli modası geçmiş diyolar.
Güzelmiş. Etekle.daha güzel.gider.
Dün benim taktigim sali kardeşim beğenmedi. Ben de ben beğendim önemli.olan o dedim 🤣 sonra ben onun üstündeki trenckotu begenmedim. Olsun senin olduğuna göre senin beğenmem yeterli dedim 😁
Güzel duruyo ama bilmiyorum canım
Üstündeki güzel
Raaaat olsun yeter be
Neresi demode çok güzel rengi az daha güzel olabilir bu rengi çok cırt ama güzel
Turuncu olan size yakışmış
1,468,946 soru
24,065,934 cevap
330,369 kullanıcı