+2 oy
502 göst.
önce Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Kızlar eşimin evde olduğu gün pazar günü ve bunu kaynanam gilde eltim de bilir yani ve cumartesi günü de mesela eltim annesi gile gider her gün ben bilirim mesela gitmem aslında hiç evine gitmem cagirmz beni ama bu 90 tatilde ya cumartesi günü yâda hava içi çocukları çat gelir Cat gelir ve kızı 12 yaşında küçük değil hani annene söyle diyorum ve kaç defa da ona da laf arasında dedim Cat geleni kabul etmyrm diye çünkü isim gücüm var yani yine laftan anlamayip sürekli buraya geliyorlar bir kere daha kendisi dememiş gel kahveye gel oturak çocuklari önden yoluyor kendisi evini temizliyor işini yapıyor sonra kendiside akşama doğru geliyor aksm yemeginide burda yiyip öyle gidyrlar bu seferde kızlar şimdi geldi çocukları az önce gezmeden geldik inanın üstümüzü zor degsitirdik çocukların uykusu geliyor ayağımda Salim dedim kapı çaldı baktm  çocukları eltimin şok oldum dedim ne oluyor annenizle mi geldiniz yok qnnem demiş siz gidin arkanızdan ben gelecm dedim ki annen aramamis beni birşey dememiş dedi bilmyrm yine aramamiş dedim daha yeni gezmeden geldik yorgunuz biliyorsnz pazar günleri amcanizda evde biz gezmeye gidyrz normlde dedim aramadan gelmeniz yanlis ne kadar düşüncesiz anneniz var dedim ben sizin eve ne zmn Cat geldim dedim almadm hadi gidin babaneniz gile dediler ki biz oraya gitmeyiz eve gideriz o zmn dedim siz bilirsnz dedim ki aranmadan gelinmz sizce iyi mi yaptm kızlar eve almayarak ilk defada almadm sanki kötü hissetim ama ne yapım kızlar özel alan artık bırak çocuklar yüzünden onlar yüzünden kalmyr eşimde sen yüz veriyorsn geliyor sen söylemeden anlamazlar diyor 

16 Cevaplar

+2 oy
önce (2,960 puan) tarafından

Iyi yapmişsin aferin

önce (687 puan) tarafından
+1

Kızlar inanın ki abartmıyorum sürekli buraya gelmek istyrlar sürekli ve beni gerçekten seviyor çocukları çünkü güller yüzle karşılıyorum ve istediklerini yapyrm yemek vs ama mutfak dolabı çekmece her yeri karistyrlar ve çocukların uyku saati mesela yatmyrdu ve akşama kadar bana yapisyrlar çocuklarım eee SONRA dan diyorlar senin çocukların böyle şöyle dedimki uykuszdur yatamadi hiii diyor birşey olmz diyor sinirden çarpacam yeminleee 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Yoo hiçte ayıp olmadı asıl annelerının yaptıkları ayıp saygısızlık. Pazar günleri kımseye kendim gitmek için teklıf etmem davet edılırsem ancak.

+1

İnsan bir aramaz mi hani oda çok afedersiniz tam eşimle o işi yaparkene kapı alacaklı gibi çaldı çocukları zor uyutmustuk mesela birden bire alacaklı gibi çocuklar uyandı kapıyı mi ancak üstümüzü mi giymek yâda çocuklar korkarak uyandı onları mi sakinlestrim sinir oldm ben Altan aliyrm diye böyle rahat ben ondan iyi bakyrm çocuklarına ,bir kere bile evine Cat gitmemisim bir kere bile cagirmamis kahveye gel bize laf arasında diyor gelin bize ama arayıp gel demek farklı benm kafama göre gelmem ayri

+2 oy
önce (1,484 puan) tarafından

Ennn iyisini yapmışsın 

+1

Birde şimdi yalandan msj atyr çocuklar bahanesi gilede ben demism gitmeyin laf dinlemiyor  dedim madem öyle sen arasaydin deseydin çıkmalar size geliyorlar Cat çıktılar dinlemedi k.b vs gibi demi oda yok

+2 oy
önce (437 puan) tarafından

Ben asla yapamazdım ya.. sanırım ben malım.. kalp kırmayıda beceremem zaten.. 

+1

Bende  öyle idim cnm 6 yıldır ama bugün gerçekten yeni eve geldik tam çocukları yatyrdm dalmıştı kapı çaldı eşim sandm ama anahtar var onda bir baktm onlar daha dün burdaydilar cnm hergun hergunde gelinmz cnm özelin kalmayınca esin söyleyince ve çocukların sürekli onlardan laf küfür kavga öğrenince sende istemezsin beli bir süre sonra cnm emin ol benm cocuklarim küfür bilmz ogrendi unuturana kadar canım çıktı 

+1 oy
önce (2,575 puan) tarafından

İyi yaptın eltine msj da atsaydim müsait değilim geldiğinizde haber verin dk yoksa msj at 

Şöyleki utansin ben asla böyle şeye gelemem

+1

Birde öğrendi bahanesi gile gittiğini msj atms ben demism gitmeyin etmeyin laf dinlememisper madem öyle dedim beni arasaydin yaa evdemosn musaitmsn diye

+1

Bide öyle mi demiş derdim elticim öyle alıştırma yarın bir gün buyuseler seni hiç takmazlar sözünü gecirt izinsiz bir yere gidilmez o kişi rahatsız olmasın evde mi değil mi diye haber verirlir çok ayıp arkamızdan konuşmasın rahatsız olmasın bizlerden diye öğret yoksa ipin ucunu tutamazsın deseydin 

Bir daha gelse kapı kapat musat değilim de yine kov 

+1

Evt çok haklısınız annede bityr her iş kaynanam gilde korkudan yerinden kalkamyrlar görümcem hemn elleme karışma izinsiz alma diyr oraya gitmek istemyrz diye birde buraya size geldik dyr tam da ben sizi sürekli agirlayamam kabul edemem onca yıl ettim teşekkür etmedinx bir kere etmedim benden kötüsü yok simdi

Aman boşver ben o kadr eş ailesine değer verdim yemin ederim kendi cocuklari ne hediye alır ne birşey ben hediyler alırdım hastalansa evini temizler yemeğini yapardım hastane 5 çocuğu var ben goturudum 

Bir gün ne ovduler ne tesekur ettiler üstüne arkamdan kötü gelin dediler arama mesafe koydum 

Sende kendine evine çocuğuna bak kim için n eyapsan kötü olan sen oluyorsun ama kim ağızlarına etse değer görür sende boşver gitsin ne derlerse desinler

+1 oy
önce (23,418 puan) tarafından

Bence geç bile kalmışsın daha önce isim var dışarı gideceğim müsait değilim diye çevirmeliydin benim değilde bir tanıdığım var o böyle yapıyor yengesine çocukları ona gönderip kendi evini temizliyor.  Bu arada bu düşüncesizlik değil çakallık 

+1

Bnm cocuklaeim küçük canm ikisyle cikamyrm sürekli biliyorlwr sürekli evde olduğumu yüküm ağır birde onlarla ugrsym hiç arkadaşımda yoktu bir elti ile konuşma vs kaynana olan gorumve olsn her zmnki gibi konuşmalar dedikodular oluyordu insanlıktan yok diyemyrdm ama fark ettimki evime ne almism ne yapmism onada bakyr soru soryr ne kadara aldın diyr

+1 oy
önce (8,694 puan) tarafından

İyi yapmışsın eltin bakalım ne tepki verecek 

+1

Diyorki ben demişim gitme etme dinlememisler dedimki zor birşey değil kapıyı kitle nasıl acamiyorlar birde onuda geçtim aramalisn arama niye yapmadın hadi kontörün yok msj da at sürekli size göre jayatimi sekilendiremm kendisi iki yıl mi üç yıl mi ne önce kahve yapms evinde bana oda hasteneye beraber gittik dönüşte evinin ordan geçtik yaa gel bir kahvemi iç eve gidersin sonra dedi yani kal gitme daha demedi

+1 oy
önce (11,925 puan) tarafından

Az bile yapmışsın şimdiye kadar iyi dayanmışsın helal sana 👏👏

+1

Msj atyr. Ben demiştim gitme etme dinlemediler dedim ki kapıyı üsten kitleden çıkmazlar evden nasıl söz dinletemedin hadi onuda geçtim arasaydin yaa bir yâda msj bahaneler uretiyr dedi çocukları siz gidin bende arkanızdan sonra geleceğim duydum onuda komple yok dedim çünkü yorgunum çocukların uyku saati gelms durmzlar yatmasa akşama kadar ugrsmm onlarla

+1 oy
önce (4,640 puan) tarafından

Çok iyi yaptın. Çocuklarını gönderip ya keyif yapıyor ya da temizlik her neyse. Birde akşam hazır sofraya oturuyor. Ben bir izin verirdim 2 en son kabul etmezdim. Yorgun argın birde başkasının çocuğuyla uğraşacak halim olmazdı

+1

Cnm ztn çocukları diyorki biz geldik annemde evi temizlik iş yapacak bitince gelecek buraya ben şok oluyorum söyledikçe ve geldiğinde onun çocukları sürekli buzdolabıni açıyor kapatyr 5 dk bir dolapin lastikleri gevşedi artık ve dolaptaki suyu kafaya dikerken gördüm çekmeceleri karistyr dolapları ne var ne yemek yapacksn dyrlar hemn onlarla mi ugrscgm sürekli ayıptır kovulmz diye düşünüyordum bu zmana kadar ama yeter artık görümcem hemn kaynanamla beraber kapıdan girince çocuklarına der niye aramadinz niye çay geldiniz der oraya gitmek istemzler dolabı açar görümcer der dk başı açma otur yerinde dokunma birşeye izinsiz diye

önce (4,640 puan) tarafından
+1

Fazlasıyla sabrettin bence  hiç suçlu hissetme

+1 oy
önce (4,678 puan) tarafından

Cocuklara bu kdr aciklama yapmadan musait degiliz cnm ben annenize mesaj atacam deyip gonderirdim. Cocuklara dediklerin aynisinida eltine yazardim. Ne kdr yuzsuz ya bu millet

+2

Yok normdle yapmam ama eve girebilmek için bekliyorlar kapının yanında git dyrm niye diyor isim var diyorum ne işin var birşey yapmayız diyorlar ve biliyorlar ki gezen Tozan biri değilim çocuklarım küçüktur her yere gidemiyrz ve  ben kaynanam gile bile giderkene eşime diyorum mesela haberleri var mı yok mu eşim diyor kendi evime giderkene izin mi alicm tm da ben yabancıyım sen oğlusun sen yakinsn ben değilim bunlar nasıl insanalr hayret ediyorum yeminle utanma yanakların kizarmasi da yok 

+1 oy
önce (144 puan) tarafından

Yaptıgınız çok terbiyesizce o küçücük bir çocuk ne anlar çat kapı gelip gitme haberli gelme davet meselelerinden annesine veremediğiniz tepkiyi küçücük çocuga verip hıncınızı çocuktan almışsınız gücünüz çocuga yetmiş hem ne demek bi çocuga annesini kötülemek nasıl bu hakkı kendinizde görebilirsiniz siz ne biçim bi insansınız aynı tepkiyi annesine verseydiniz ama ona cesaretiniz yetmedi tabi masum bi çocuğa çattınız

önce (15,560 puan) tarafından

12 yaşında diyor farkındaysan 

12 yaşında bile olsa bi çocuk çat kapı davet gibi şeyleri bilmez ailesi öğretmediyse ve öğretmemiş bu tepkiyi çocuga değil annesine verecek

Annesinde söyledim çat kapı gelinmz ve kabul etmyrm çay kapıyı ve söyledim anlamdım ve çocuklari geldi ve 12 yaşında emin ol ki 5 tane çocuğa bedeldir her. Otu boku bilir annesi ile dedikodu yapar herşeyden haberi olur şimdiki çocuklar saf değil farkında ztn annesinde söyledim cocugada annesinin yanında bak cat gelme dedim tm dedi yine aynı alıp alkislayip tebrik mi etseydim yeni dışarıda gelmsm yorgunuz sürekli bizde bir gün değil hafyanin 6 günü desem inanırmsnz eşimde iyi yaptın anlamiyorsa böyle demen gerek dedi ve ben yaşıyorum bunu ztn vicdansiz merhametszi olsam bahanesi gile bile gitmyr oraya gitmek istemyrz size gelmek istyrz biz orda onlarla olmak istemyrm diyorlar emin olin ki babannesinden de daha çok seviyorlar beni 

Ben size kabul etmediğiniz için tepki vermiyorum kabul etmek zorunda değilsiniz zaten kabul etmemekte haklısınız çocuga sadece müsait değilim hadi evine demeniz yeterli iken annesini kötülemeniz ve annesine söylemeniz gereken şeyleri küçücük çocuga söylediğiniz için şimdiki çocukların herşeye aklı eriyor evet yetişrilme tarzı yanlış bile olsa bu onun çocuk oldugu gerçeğini değiştirmiyor çocuk kalbi kırılmaz kalbi kırılan çocugun gözünden akan bi damla yaş ilerde perişanlığınıza sebep olur dinî boyutunu araştırabilirsiniz

0 oy
önce (15,560 puan) tarafından

Ardından elitine de mesaj atsaydın 

Yenge dışarıdan geldik çocukları uyutacağım kızları geri gönderdim haberin olsun diye 

Benden hemen önce o atti anladi herlde hemn ben demişim gitmeyin etmeyin işleri vardır diye yalandan atyr dedim ki şimdi msj attigin gibi gelmeden de atabilirsin yâda arayabilirsnz düşünceli ol birz dedim biz senin evine iki yıl önce gelmişiz yani rahatsız da etmyrz benm de özel hayatım var yani yorgunil uykusuzm yani insan birz dusuncek anne ztn öğretmese çocuk nerden bilir yani 

0 oy
önce (4,682 puan) tarafından

Bu günkü alkışlar sana 👏👏👏👏

Eltin herhangi bir şekilde dönüş yaparsa onu da söyle bakalım ne tepki verecek alışmış tabi senin üzerinden geçinmeye

Hemn msj attı diyorki ben demism gidin laf dinlemiyorlar gitme etme demism ,bende dedim ki kapıyı kitleseydin hiçbir yere gidemezdi yada beni arasaydin şimdi msj atabildigin gibi  atabilirsin kafanıza göre bir daha iş yapmayın ben çocuk bakıcısı değilim kendi çocuklarıma zor bakyrm bir günde sen çağır davet et gelelim bir kahveni içelim dedim görüldü atmış anlamdım niye yazmadı birşey,😁🤭

0 oy
önce (6,132 puan) tarafından

İyi yapmıssın ama bunu bence annelerine de söylemeliydin. Biraz yüzü kızarırdı belki ,tabi ar varsa

Annelerine soyledm cnm ama tm diyor aynı eşim bile artık sıkıldı dyr evde rahatlıkla oturamiyorum veya rahat değilim her biri bir yerden çıkıyor kovdum bu sefer ama sinir etti artık bir önce ara yani evde durmadigimizi biliyorsn şeytanlıktan yapyr sırf biz gitmeyelim ailece yâda en mutlu anımı paylasam ya benden önce aynısını yapyr yâda bozmak için elinden geleni yapyr 

önce (6,132 puan) tarafından

Mesafe koy çok rahat edersiniz

0 oy
önce (23,467 puan) tarafından

Evet iyi yapmışsın bendede öyle bi elti çocukları varki oğlan 14 yaşında bizde kalmak istiyor eşim geçen getirdi hem oğlana kızdım hem eşime bidaha gelme bize dedim ne işi var ya çok terbiyesiz bi çocuk annesinede söyle gelmesinler ne amaçları yani 

İşte aralarında 2 yaş var eltimin çocuğuyla bir alıştımi daha der eşinize götür size yâda sizde kalacam diye ama olmz yani annesi babası başından atyr karşı tarafa yükü yüklüyor kendileri evde Sefa sürüyor temizlik iş yapyrlar 

önce (23,467 puan) tarafından

Aynen öyle valla yolunu bulmuş

0 oy
önce (3,268 puan) tarafından

Eğer bunu sürekli yapıyorlarsa tavrın doğru bende kim olursa olsun haber vermeden geldiğinde sinirleniyorum allahtan bana gelen, giden yok yani gelsinler ama çat kapı olmaz haber versinler ki müsait olayım iyi ağırlıyım 

6 yıldır böyle cnm birde hele bu 90 tatilde burnumdan geldi insan haftanın 6 günü cat gelir mi yaa  birde arama gereği duymuyor ben hayatımda bu kadar rahat ve geniş insan görmedim eltimle aramda birz uzun mesafe var ev olarak nasıl tek başına çocuklarını ordan buraya izin verdi yolladı benm aklım almıyor birde msj atmyr aramıyor üstüne vardimi size diye aryr yüzsüzluk tavan yapms bunlarda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 462 göst.
0 oy
13 cevap 324 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (114 puan) tarafından soruldu
+5 oy
41 cevap 1,168 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nefesimm (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 627 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde gezginkiz (12 puan) tarafından soruldu