+1 oy
344 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,090 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Şöyle anlatayım kızlar size bizim yeni gelin bana sen davet veriyorsun benim ayağıma gelip beni davet edeceksin diyor ben de kusura bakma  asla senin ayağına gelmem dedim evine gittikten sonra numaramı silmiş sonra mesaj attı sana kırgınım abla anlamıyorum kötü bir şey mi söyledim de kırıldı sizce  erkek mevlüdu iki eltim görümcem kaynanam kadınlar bunlar oda özel davet bekliyor normalde yeme icmeside kaynimin evinde

12 Cevaplar

+3 oy
önce (2,650 puan) tarafından

Bir şey anlamadım kimin ayağına ne olmuş 😀

önce (7,090 puan) tarafından

🤣🤣hahah kimsenin ayağına bir şey olmadı

-Reklam-
+1 oy
önce (1,877 puan) tarafından

Tam anlatamadin galiba canım ya da ben anlamadım 

+1 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Ayağıma gel ne demek nasıl saygısızlık boşver umursama

Ay tşk ederim yazdıklarımı anlamissin

+1 oy
önce (23,446 puan) tarafından

Anlamadım lütfen gelinin talebi ve sizin ona verdiğiniz karşılık kısmını sakince okuyup herkesin anlayabileceği şekilde tekrar yazın 

önce (23,446 puan) tarafından

Sanırım kendine gelince ayriyeten davet edilmek istemiş ama size gelince biz gel demedik ama sen gel demiş şu an ben de karışık anlatmış olabilirim 🤭

Ama sana gelince davete gerek yok diyor kendine gelince ayriyeten çağrılmayı bekliyor tek kelime ile ŞIMARIK. Hiç kaale bile alma

🤣 sadece ben onun ayağına gideceğim ve onu davet edeceğim bunu sadece benden istiyorsun benden yaşça da çok küçük

+1 oy
önce (439 puan) tarafından

Yok bende bişey anlamadım yazığından

Kısaca canım ben Mevlüt verdim Bizim yeni gelin benim ayağıma gelip beni davet edeceksin diyor

önce (439 puan) tarafından

Amann yeni geline bak ettiyi lafa bak 

+1 oy
önce (1,935 puan) tarafından

hangi kaynının oğlunun düğünü kaç kaynın var büyüğün mü küçüğün mü ayağıma gel diyen yeni gelin mi eski mi bilemedim ya da eski büyük gelin yeni gelini kıskanıp mı sana sataştı vallahi anlamadım

Büyük kaynımın gelini yani yeni gelinimiz mevlit veriyorsun benim ayağıma gel diyor bana beni davet et diyor 

0 oy
önce (4,686 puan) tarafından

Mevlut veriyorsan, arayip davet edilmeli. Ayagina gitmek defil ama herkes ozel daveti hakeder bence. Buyugu kucugu olmaz bunun

Ekleme yaptım . erkek mevlüdu iki eltim görümcem kaynanam kadınlar bunlar oda özel davet bekliyor normalde yeme icmeside kaynimin evinde

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Gelininiz kendini ne sanıyor acaba bu ne terbiyesizlik bu ne narsistlik ayağıma gelip davet edeceksin lafa bak arayıp davet edilir yada yada çok yakın oturuyorsanız kapıdan durumu anlatır davet edersiniz usül budur ne demek ayagıma gelip davet edeceksin şiddete karşıyım ama bu gibi aile terbiyesi almamış kişilik yoksunları eşek sudan gelinceye kadar dövülmeli

Bunuda ekledim posta cnm  erkek mevlüdu iki eltim görümcem kaynanam kadınlar bunlar oda özel davet bekliyor normalde yeme icmeside kaynimin evinde

EvimiZ uzak 

önce (166 puan) tarafından

Eviniz uzaksa ararsınız davet edersiniz ayagıma gelip davet edecen ne demek kaç yaş büyüğü var karşısında terbiyesizlik bu

Davet ettim yok ayağıma diyo  gel

0 oy
önce (3,141 puan) tarafından

AAyAgina gitmene gerek yok artik telefonlar var ama davet etmek lazim.bende davet edilmedigim yere gitmem

0 oy
önce (23,551 puan) tarafından

Ayağına neden gdiecekmişsin saçmalamış yaa

0 oy
önce (973 puan) tarafından

Oldu özel araba tutup gelirim deseydin 😁

Gelmiyince hiç ariyp demedim niye gelmedin 

0 oy
önce (5,742 puan) tarafından

Anladigim kadariyla ozel davet beklemis yani onu ozel arayip cagirma falancidan duyup gelme olmaz diye ama soyleyis tarzi saygisizca.

Kaynimin evinde dedim sende kaynanamla gel kusura bakmasın dün bir bugün iki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 565 göst.
0 oy
4 cevap 311 göst.
+1 oy
14 cevap 668 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 359 göst.

Kategoriler

1,469,705 soru

24,076,190 cevap

330,938 kullanıcı

...