Nasıl işe yarıyor mu
Eğer işe yarıyorsa alacağım çünkü kızım uyanıp süt istiyor ben de yatakta korkuyorum düşer diye kızımı alıp salona geliyorum
Bende surda beklim
İki kişi işe yarıyor demiş
Hemde nasıl yarıyor.. oğlumun odasını ayirdim. Küçük bebek yataklari yerine direkt baza aldım. Kenarına da bu korumalıktan aldık çok iyi oldu.
Kendi yatağımıza takayım diyorum işe yarar değil mi. Kızımı emzirirken uyuyakalıyorum korkuyorum tetikte oluyorum hep. Bazen de kızımı alıp salona gidiyorum. Bir orası bir burası evde yatak yatak gezmek de istemiyorum:))
Ben yıllardır kullanıyorum çokta işime yaradı
Gündüzler katlayıp aşağı doğru indiriyorum
Tavsiye ederim ❤️
Tabikide oluyor
Tak derim
Baş ucunu iyi ölç bazen çocuklar oradan bile düşebilir Allah korusun
Yani korumayı biraz daha yukarı doğru tak
Anlarsın
Dersin ki
Bu kadar boşluk kalırsa bebeğim düşmez dersin
Peki iki tane mi almalıyım bir mi
Bir yeterli olur çünkü iki alırsan o zaman birini yana birini ayak ucuna takman lazım
Ama ikisini aynı anda yana takamazsın
Yani benim aldığım üzün boylu olduğu için diyorum
Belki kısa boylu olanları vardır
İkili alır yan yana takarsın
Çok işe yarıyor. Oğluma 1.5 yıldır.kullaniyoeuz nerdeyse..o sayede düşmüyor. Ama bebek.kucukse ve yatakta uyanıp.ayaga kalkarsa üzerinden aşabilir Allah korusun. Çocuğun yaşında önemli küçük. Ebekse park yatakta yatması.dsha uygun olur
22 aylık kızım uygun olur mu sence. Bide iki tarafa mi almak gerekir
Baya büyümüş artık aslında. Yatabilir . Yatağın 1 tarafı duvara dayalı değilse iki tarafi da açıksa iki tarafa da almanız gerekir
valla ben odasını ayırdım, montessori yatak aldım. kızım da ben de çok rahat ettik. emzirdiğim dönemde yanına gidip yatıyordum, miss. 16 aylıkken ayırdım odasını çocuğun da benim de uyku kalitemiz arttı
Ben ayırmayı düşünmüyorum hâlâ. Gece uyuyamam valla tedirgin olurum
Kamera takılı başında, bir ekran da full açık odamızda. odası zaten tam karşımda şükür sıkıntı yaşamadık.
1,475,323 soru
24,152,442 cevap
334,980 kullanıcı