+1 oy
144 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,103 puan) tarafından

Nasıl işe yarıyor mu

Eğer işe yarıyorsa alacağım çünkü kızım uyanıp süt istiyor ben de yatakta korkuyorum düşer diye kızımı alıp salona geliyorum 

image

5 Cevaplar

+2 oy
(1,524 puan) tarafından

Bende surda beklim

(7,103 puan) tarafından

İki kişi işe yarıyor demiş

-Reklam-
+1 oy
(446 puan) tarafından

Hemde nasıl yarıyor.. oğlumun odasını ayirdim. Küçük bebek yataklari yerine direkt baza aldım. Kenarına da bu korumalıktan aldık çok iyi oldu. 

(7,103 puan) tarafından

Kendi yatağımıza takayım diyorum işe yarar değil mi. Kızımı emzirirken uyuyakalıyorum korkuyorum tetikte oluyorum hep. Bazen de kızımı alıp salona gidiyorum. Bir orası bir burası evde yatak yatak gezmek de istemiyorum:)) 

+1 oy
(4,029 puan) tarafından

Ben yıllardır kullanıyorum çokta işime yaradı 

Gündüzler katlayıp aşağı doğru indiriyorum 

Tavsiye ederim ❤️ 

(7,103 puan) tarafından

Kendi yatağımıza takayım diyorum işe yarar değil mi. Kızımı emzirirken uyuyakalıyorum korkuyorum tetikte oluyorum hep. Bazen de kızımı alıp salona gidiyorum. Bir orası bir burası evde yatak yatak gezmek de istemiyorum:)) 

(4,029 puan) tarafından

Tabikide oluyor 

Tak derim

Baş ucunu iyi ölç bazen çocuklar oradan bile düşebilir Allah korusun 

Yani korumayı biraz daha yukarı doğru tak

Anlarsın 

Dersin ki 

Bu kadar boşluk kalırsa bebeğim düşmez dersin

(7,103 puan) tarafından

Peki iki tane mi almalıyım bir mi

(4,029 puan) tarafından

Bir yeterli olur çünkü iki alırsan o zaman birini yana birini ayak ucuna takman lazım 

Ama ikisini aynı anda yana takamazsın

Yani benim aldığım üzün boylu olduğu için diyorum 

Belki kısa boylu olanları vardır 

İkili alır yan yana takarsın 

+1 oy
(23,351 puan) tarafından

Çok işe yarıyor. Oğluma 1.5 yıldır.kullaniyoeuz nerdeyse..o sayede düşmüyor. Ama bebek.kucukse ve yatakta uyanıp.ayaga kalkarsa üzerinden aşabilir Allah korusun.  Çocuğun yaşında önemli küçük. Ebekse park yatakta yatması.dsha uygun olur 

(7,103 puan) tarafından

22 aylık kızım uygun olur mu sence. Bide iki tarafa mi almak gerekir

(23,351 puan) tarafından

Baya büyümüş artık aslında. Yatabilir . Yatağın 1 tarafı duvara dayalı değilse iki tarafi da açıksa iki tarafa da almanız gerekir 

+1 oy
(5,489 puan) tarafından

valla ben odasını ayırdım, montessori yatak aldım. kızım da ben de çok rahat ettik. emzirdiğim dönemde yanına gidip yatıyordum, miss. 16 aylıkken ayırdım odasını çocuğun da benim de uyku kalitemiz arttı

(7,103 puan) tarafından

Ben ayırmayı düşünmüyorum hâlâ. Gece uyuyamam valla tedirgin olurum 

(5,489 puan) tarafından

Kamera takılı başında, bir ekran da full açık odamızda. odası zaten tam karşımda şükür sıkıntı yaşamadık. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
3 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 261 göst.
+2 oy
2 cevap 152 göst.
+3 oy
3 cevap 148 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,323 soru

24,152,442 cevap

334,980 kullanıcı

...